Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gitmiyom zaten gider miyim hic ben bayat ekmekle corbami ictim o dusunsun ekmekte bayattan oteydi walla ama yedim iste :smiley-cool:
yok derin yaa badem olmasın oo
konularına baktım da badem filan diye hitap ediyolar acaba arnavutgüzeli de mi badem di ben bademi arkadaş listemde hatırlamıyorum çünkü ya
aleyküm selammm bende öpüyorum makbuşumu okur o zaten geçmişim makbuşum bu sana muck muckkk
iyi yapmışın gün inat konusunda ben gibisin galiba hehehh
yaa o kisi benim diom hala baemmi arnavut mu diyorlar o benim ikinci nickim yaaa hamileyim diom hala halaya bile kalkmiyorlar :dilcikar:
heee sen iste kalkarız bebişimmmŞeniz o günleri yeniden görcezgünümm emin ol senhihoyyyt
günnnn kızzzz amma nick değiştirmişsin heee başımızı döndürdün hayden halay başı ben olayım günümüzün haydeeee takılın bakim peşime
neyse bu sefer ciddi uçuyorum yoksa kociş bana uçacak:)) byeee
:sm_confused: goruruz tabii bir ay gecti cunku ilk kez saglikli yumurtladim kaldi geriye 20 ay, benim vucudum cok programlidir simdi sasmz o yirmi ay sonra![]()
ay ben de gireyim dusa kizlar neyseki sabah altida kalmayacagim :1shok: iyi uyu ceylos:))