Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor böyle uygun görüyosa problem yoktur o zaman canım bu sefer güzel olucak inşallah
Sorma valla insanın canı sıkılıyor canım ama böylesi hayırlı diyelim. Ben yine tedaviye başlamaya karar verdim

Yaaaa deme üzüldüm şuan benimde öyle test yanılma yaptı ya
Çok sinir bozucu oluyo canım böyle ya. Ben tedaviye başlıcam. Bu düzensizlik sinir bızucu tedavide en azından gecerse günüm yaparım test böyle uğraşamam valla

Doktor böyle uygun görüyosa problem yoktur o zaman canım bu sefer güzel olucak inşallah
Sorma valla insanın canı sıkılıyor canım ama böylesi hayırlı diyelim. Ben yine tedaviye başlamaya karar verdim
Senin kaçıncı tedavi bu ve ne zamandır deniyordun?

Senin kaçıncı tedavi bu ve ne zamandır deniyordun?
Ben 2 ay önce ara verdim canım 2 aylık tedavi gördüm klomen ve femara kullandım olumsuz olunca bıraktım. Ama yine femarayla başlamak istiyorum doktora gidicem adet olunca.
1 bucuk senedir deniyorum canım ama şöyle ilk zamanlar 2 kere dış gebelik gecirdim o yüzden 6 ay korunmalı geçti. Tam 1 yıldırda bidaha olmadı

Anladım, çok geçmişolsun 2 dış gebelik için, Aslında bu kendi kendine hamile kalabildiğini gösterir, deneme süren de 6ayı korumalı geçtiyse çok uzun değilmiş, yakında güzel haberleri alırız o zman hayırlısıyla

İşte 2.den sonra adet düzeni denen bişey kalmadı canım yaa. Birde onlar hep ilk denemede olmuştu. Şimdi 1 yıldır olmayınca sanki bi sorunmu var acaba diye düşünmüyo değilim

İşte 2.den sonra adet düzeni denen bişey kalmadı canım yaa. Birde onlar hep ilk denemede olmuştu. Şimdi 1 yıldır olmayınca sanki bi sorunmu var acaba diye düşünmüyo değilim
Valla sorun olsun olmasın hiçbişey değişmiyoki, bende sorun yok işte yine yok, zamanını beklliyo herhalde, düzensiz diye sorun mu var acaba diye falan düşünme hiç

Haklisin canım. Sinir bozucu. Hayırlısı hepimizin hakkında.

O zaman niye bu kadar uzun zamandır adet olamadın kuzum testlerde çizgilerde var
Düzensizim ki canım zaten Bugün göğüs hassasiyeti başladı. Belimde ağrıyo hala sırtıma doğru. Gelicek diye umuyorum bu hafta artık

Düzensizim ki canım zaten Bugün göğüs hassasiyeti başladı. Belimde ağrıyo hala sırtıma doğru. Gelicek diye umuyorum bu hafta artık
Yaaa Canını sıkma kuzum hayırlısı böyleymiş diyelim Ebru Ceylan’ın adet söktürücü hareketlerini yap kuzum faydası oluyor

Sıkmıyorum cAnım kısmet herşey. İlk öğrenince azcık sulandım geçti. Şimdi tekrar başlıcam tedaviye gelsinde

Aşkım benim patronum 96 kilo ve PCo ile hamile kaldı bide doktor ona ara ver demişti dinlemedi şimdi hamile

Aşkım benim patronum 96 kilo ve PCo ile hamile kaldı bide doktor ona ara ver demişti dinlemedi şimdi hamile
Ah canım ya bende bende şuan 87de takıldkm kaldım ama pazartesi kararlıyım başlıyorum bi 10 kilo gidecek. Tedaviyede başlıcam ya benim kendi doktorum illa ver kilo tedaviye başlamam demiyodu. Tedaviylemi kaldı

Ah canım ya bende bende şuan 87de takıldkm kaldım ama pazartesi kararlıyım başlıyorum bi 10 kilo gidecek. Tedaviyede başlıcam ya benim kendi doktorum illa ver kilo tedaviye başlamam demiyodu. Tedaviylemi kaldı
Hayır kendiliğinden doktoru ovulayon testi yapma stres olursun haftada 3 gün ilişki olursa gün aşırı zaten olur demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…