Doktor böyle uygun görüyosa problem yoktur o zaman canım bu sefer güzel olucak inşallahAminçok teşekkür ederim hepimiz inşallah
Hayır herhangi bir düzelmet yapılmadı, rahim ağzı dar diye histeroskopide diretmiştim Ben ama kateter geçişi denemesinki skntı çıkmayınca histeroskopiden tamamen vazgeçtik, doktor da önermemişti ztn
Yaa, böyle olması da çok garip testte pozitif çıkıp sonra kanda negatif gelince insan sapıtıyo
Çok sinir bozucu oluyo canım böyle ya. Ben tedaviye başlıcam. Bu düzensizlik sinir bızucu tedavide en azından gecerse günüm yaparım test böyle uğraşamam vallaYaaaa deme üzüldüm şuan benimde öyle test yanılma yaptı ya
Senin kaçıncı tedavi bu ve ne zamandır deniyordun?Doktor böyle uygun görüyosa problem yoktur o zaman canım bu sefer güzel olucak inşallah
Sorma valla insanın canı sıkılıyor canım ama böylesi hayırlı diyelim. Ben yine tedaviye başlamaya karar verdim
Ben 2 ay önce ara verdim canım 2 aylık tedavi gördüm klomen ve femara kullandım olumsuz olunca bıraktım. Ama yine femarayla başlamak istiyorum doktora gidicem adet olunca.Senin kaçıncı tedavi bu ve ne zamandır deniyordun?
Anladım, çok geçmişolsun 2 dış gebelik için, Aslında bu kendi kendine hamile kalabildiğini gösterir, deneme süren de 6ayı korumalı geçtiyse çok uzun değilmiş, yakında güzel haberleri alırız o zman hayırlısıylaBen 2 ay önce ara verdim canım 2 aylık tedavi gördüm klomen ve femara kullandım olumsuz olunca bıraktım. Ama yine femarayla başlamak istiyorum doktora gidicem adet olunca.
1 bucuk senedir deniyorum canım ama şöyle ilk zamanlar 2 kere dış gebelik gecirdim o yüzden 6 ay korunmalı geçti. Tam 1 yıldırda bidaha olmadı
İşte 2.den sonra adet düzeni denen bişey kalmadı canım yaa. Birde onlar hep ilk denemede olmuştu. Şimdi 1 yıldır olmayınca sanki bi sorunmu var acaba diye düşünmüyo değilimAnladım, çok geçmişolsun 2 dış gebelik için, Aslında bu kendi kendine hamile kalabildiğini gösterir, deneme süren de 6ayı korumalı geçtiyse çok uzun değilmiş, yakında güzel haberleri alırız o zman hayırlısıyla
Valla sorun olsun olmasın hiçbişey değişmiyoki, bende sorun yok işte yine yok, zamanını beklliyo herhalde, düzensiz diye sorun mu var acaba diye falan düşünme hiçİşte 2.den sonra adet düzeni denen bişey kalmadı canım yaa. Birde onlar hep ilk denemede olmuştu. Şimdi 1 yıldır olmayınca sanki bi sorunmu var acaba diye düşünmüyo değilim
Haklisin canım. Sinir bozucu. Hayırlısı hepimizin hakkında.öyle canım geçenlerde çok düşmüştüm son noktaya gelmiştim artık hele sabrımın tükendiğini hissetmiştim. Demiştim ya hem yerleri sildim hem mümüklerimi diyesonra böyle olunca dedimki kendime. Kurban olduğum rabbim bittim dediğimde yettim dedi işte. Ama daha değilmiş yalnış anlamışım. Ama keşke böype olmasaydı ya nebileyim çok sinir bozucu böylesi
Değeri sormuştum canım <1.20 dedi
Öyle canım şimdi biran evvel hastalanıyımda doktora gideyim istiyoeumHaklisin canım. Sinir bozucu. Hayırlısı hepimizin hakkında.
Kolay gelsin hadiBen iş başına
Kolay gelsin hadi
O zaman niye bu kadar uzun zamandır adet olamadın kuzum testlerde çizgilerde varNegatif benim sonuc kızlar
Düzensizim ki canım zatenO zaman niye bu kadar uzun zamandır adet olamadın kuzum testlerde çizgilerde var
YaaaDüzensizim ki canım zatenBugün göğüs hassasiyeti başladı. Belimde ağrıyo hala sırtıma doğru. Gelicek diye umuyorum bu hafta artık
Aşkım benim patronum 96 kilo ve PCo ile hamile kaldı bide doktor ona ara ver demişti dinlemedi şimdi hamileİşte 2.den sonra adet düzeni denen bişey kalmadı canım yaa. Birde onlar hep ilk denemede olmuştu. Şimdi 1 yıldır olmayınca sanki bi sorunmu var acaba diye düşünmüyo değilim
Ah canım ya bende bende şuan 87de takıldkm kaldım ama pazartesi kararlıyım başlıyorum bi 10 kilo gidecek. Tedaviyede başlıcam ya benim kendi doktorum illa ver kilo tedaviye başlamam demiyodu. Tedaviylemi kaldıAşkım benim patronum 96 kilo ve PCo ile hamile kaldı bide doktor ona ara ver demişti dinlemedi şimdi hamile
Yeni ay yeni umutlarSıkmıyorum cAnım kısmet herşey. İlk öğrenince azcık sulandım geçti. Şimdi tekrar başlıcam tedaviye gelsinde
İnşallah cNım en azından tedaviyle bekleyeceğim bir tarih olcak böyle çok kötüYeni ay yeni umutlar
Hayır kendiliğinden doktoru ovulayon testi yapma stres olursun haftada 3 gün ilişki olursa gün aşırı zaten olur demiştiAh canım ya bende bende şuan 87de takıldkm kaldım ama pazartesi kararlıyım başlıyorum bi 10 kilo gidecek. Tedaviyede başlıcam ya benim kendi doktorum illa ver kilo tedaviye başlamam demiyodu. Tedaviylemi kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?