Hadi hayırla sonuclansın inşallah biran evvel olur yumurtlama canımGördüm aşkım bana uzak ya işte 2 gündür değerlendirme yapamadım clife devam bu akşamı değerlendiricem
İnşallah canım. Bi gebe kalayımda camdan dışarı bakmam artıkYani calismiyorsan biraz daha izolesin. Ama cok dikkat etmem gerek gebe kaldikdan sonra misafir agirlaman gerekli. Ya bu o kadar karisik Bir sey ki insan tavsiye verebilcek durumda olmuyor. Insallah hepimiz bebeklerimize kisa zamanda saglikla kavusuruz. Doktor tavsiyesine gore sende yolunu belirlersin.
İyiyim canım sen nasılsın. Malesef hala gelmedi canım göğüs hassAsiyeti başladı artık gelir heralde. Testte yapmadımCookiie nasılsın geldi mi adet bidaha test yaptın mı canım
Benim içimde hep Bi umut var sana karşı ama bilmiyorum canım ya hayırlısı olsun kendi vücudunu daha iyi tanıyorsundur tabiİyiyim canım sen nasılsın. Malesef hala gelmedi canım göğüs hassAsiyeti başladı artık gelir heralde. Testte yapmadım
Canım inan hiç bilmiyorum ağrılarım sürekli bi başlıyo bi bitiyor. Göğüste öyle bi var bi yok. Artık cocuğu geçtim gelcekse gelsin önüme bakıyım istiyorumBenim içimde hep Bi umut var sana karşı ama bilmiyorum canım ya hayırlısı olsun kendi vücudunu daha iyi tanıyorsundur tabi
Ta4lusal kulanıyordun bitti mi canım bitince 2 3 gün sonra gelirCanım inan hiç bilmiyorum ağrılarım sürekli bi başlıyo bi bitiyor. Göğüste öyle bi var bi yok. Artık cocuğu geçtim gelcekse gelsin önüme bakıyım istiyorum
Hımm progestan geç getiriyo evet ama ta4lusal bitince hemen geliyoGöğüslerim başlayınca kestim içmeyi canım belki gelir kendisi diye. Progestan ya tarlusalds. Onu içerkende gelceği varsa gelmez diyeBaede
Benim daha önce kullandıklarımda 6. Gün falan gelmişti kuzum ya bakalım bu sefer nolcakHımm progestan geç getiriyo evet ama ta4lusal bitince hemen geliyo
Kuzum Peki kasik agrin hic siddetli oldumuBunları söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ya hala inanamıyorum önce onu diyim
Adetime bir hafta hala baş dönmesi oldu. Kasık ağrısı hafif şekilde, göğüs hassasiyeti ve dolgunluğu oldu, bel ağrısı fazlaydı. Sende de var bel ağrısı galiba
Dayanılmıycak gibi değildi magnim ama bel ağrım çoktu halada ağrıyor. Yorma kendini öyle dinlene dinlene iş yapKuzum Peki kasik agrin hic siddetli oldumu
Kendimi cokmu yordum o yuzden mi aceba resmen adet olacakmisim gibi agriyor sag taraftan batarak
Yani benimde dayanilmayacak gibi degil ama kasik agrim cok birde bacak demekki bugun kendimi cok yordum cok tesekkur ederim canim dikkat etcemDayanılmıycak gibi değildi magnim ama bel ağrım çoktu halada ağrıyor. Yorma kendini öyle dinlene dinlene iş yap
Insallah guzel haberlerini aliriz . Bende asidan sonra calismaya devam.İnşallah canım. Bi gebe kalayımda camdan dışarı bakmam artık
Rabbim hepimize kavuştursun inşallah ben bu adetle tekrar başlıcaktım tedaviye. Doktorum aşıyla ilgili öyle diyince tabi geri plana aldım aşıyı. İnşallah kendim koruyacağım kendimi ne kadar olursa artık. Rabbim uğratmasınnkimseye
İnşallah canımInsallah guzel haberlerini aliriz . Bende asidan sonra calismaya devam.
Inşallah hemen gelirBenim daha önce kullandıklarımda 6. Gün falan gelmişti kuzum ya bakalım bu sefer nolcak
İnşallah canımInşallah hemen gelir
Slm canım idare eder sen nasılsınGünaydın canlarım nasılsınız
Bende çok şükür canım işte. Senin canın sıkkın bayadır kuzum hiç neşeli görmüyorum seniSlm canım idare eder sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?