Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gördüm aşkım bana uzak ya işte 2 gündür değerlendirme yapamadım clife devam bu akşamı değerlendiricem
Hadi hayırla sonuclansın inşallah biran evvel olur yumurtlama canım

İnşallah canım. Bi gebe kalayımda camdan dışarı bakmam artık
Rabbim hepimize kavuştursun inşallah ben bu adetle tekrar başlıcaktım tedaviye. Doktorum aşıyla ilgili öyle diyince tabi geri plana aldım aşıyı. İnşallah kendim koruyacağım kendimi ne kadar olursa artık. Rabbim uğratmasınnkimseye

İyiyim canım sen nasılsın. Malesef hala gelmedi canım göğüs hassAsiyeti başladı artık gelir heralde. Testte yapmadım
Benim içimde hep Bi umut var sana karşı ama bilmiyorum canım ya hayırlısı olsun kendi vücudunu daha iyi tanıyorsundur tabi

Benim içimde hep Bi umut var sana karşı ama bilmiyorum canım ya hayırlısı olsun kendi vücudunu daha iyi tanıyorsundur tabi
Canım inan hiç bilmiyorum ağrılarım sürekli bi başlıyo bi bitiyor. Göğüste öyle bi var bi yok. Artık cocuğu geçtim gelcekse gelsin önüme bakıyım istiyorum

Canım inan hiç bilmiyorum ağrılarım sürekli bi başlıyo bi bitiyor. Göğüste öyle bi var bi yok. Artık cocuğu geçtim gelcekse gelsin önüme bakıyım istiyorum
Ta4lusal kulanıyordun bitti mi canım bitince 2 3 gün sonra gelir

Göğüslerim başlayınca kestim içmeyi canım belki gelir kendisi diye. Progestan ya tarlusalds. Onu içerkende gelceği varsa gelmez diye Baede

Hımm progestan geç getiriyo evet ama ta4lusal bitince hemen geliyo
Benim daha önce kullandıklarımda 6. Gün falan gelmişti kuzum ya bakalım bu sefer nolcak

Kuzum Peki kasik agrin hic siddetli oldumu
Kendimi cokmu yordum o yuzden mi aceba resmen adet olacakmisim gibi agriyor sag taraftan batarak

Insallah guzel haberlerini aliriz . Bende asidan sonra calismaya devam.

Günaydın canlarım nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…