Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayat tatlım iste eşimle biraz sıkıntılar var aramızda hem çocuk istiyo hemde olmayacaksa boşanalım diyo
E var zaten bi çocuğunuz canım neden boşancakmışsınız senin elindemi sanki olmaması

Yokk artık sizin bi evladınız var zaten ne boşanması
Evet var canım da benim koca afedersin biraz geri zekalı bi dediği bi dediğin tutmiyo valla kafam kazan gibi oldu büyük kavga ettik anlamıyorum ben ne istediğini

E var zaten bi çocuğunuz canım neden boşancakmışsınız senin elindemi sanki olmaması
Tatlım anlasam bi anlat anlat anlamiyo herkesin kolayca olupda senin niye olmuyo diyo zat3n benim evlenmemde olaylı olmuştu yasamamda baya olaylı

Tatlım anlasam bi anlat anlat anlamiyo herkesin kolayca olupda senin niye olmuyo diyo zat3n benim evlenmemde olaylı olmuştu yasamamda baya olaylı
anlatmak rahatlamak istersen her zaman anlatabilirsin canım benim. Peki sadece sorunun sende olduğu ne mağlum belki kendisinde de sorun var. Birde bi çocuğunuz çok şükür var neden bunun için seni üzüyorki. 2. Olursa çok mükemmel olur evet ama rabbim vermeZse ilk çocuğunuza sarılır devam edebilirsiniz. Ki bence 2. De olabilir de bu stresin bile etkiler olmamasını kuzum

Evet var canım da benim koca afedersin biraz geri zekalı bi dediği bi dediğin tutmiyo valla kafam kazan gibi oldu büyük kavga ettik anlamıyorum ben ne istediğini
Yazıklar olsun onun zihniyetine. Allah akıl versin ne diyelim kuzucum

Aslında mesele çocuk değil kıskançlık tatlım aşırı vi şekilde hemde pencereden dışarı baksam kime bakıyım kim var falan filan hele evde olunca çalışınca yine sade akşamları olduğundan sıkıntı yok

Benimde eşim kıskanç canım çok hatta sevgiliyken çok dahaydı. Evlenince biraz biraz törpülendi ama tabi hala var. Bu huy kimi insan da değişmeyebilir değişmez de ama sizin uzun yıllar bi birlikteliğiniz var. Sırf bu yüzlerden üzmese seni. Canım üzülme demem çok boş biliyorum bi evin içinde huzursuzluk çok kötü bak çocuğun var boşver ona sarıl

Haklisin canım tek tesellim o zaten o olmasaydı şimdi bu kadar sakin olamazdım beni dinlediğin için teşekkür ederim canım benim biraz olsun rahatladım kimseye anlatamıyorum malum

Haklisin canım tek tesellim o zaten o olmasaydı şimdi bu kadar sakin olamazdım beni dinlediğin için teşekkür ederim canım benim biraz olsun rahatladım kimseye anlatamıyorum malum
Canım ne zaman istersen ne zaman için dolarsa istediğin zaman anlatabilirsin ister burdan ister özelden. Belki akıl veremem şöyle yap böyşe yap diye evliliğini etkileyecek bişey demek istemem bide iki kişinin arasında geçeni sadece siz bilirsiniz sonuçta. Ama dinlerim yeterki için rahatlasın. Sıkma tatlı canını

Bebeğim senin kararın tabi de bu durumdayken ikinci çocuk yapmak biraz sıkıntılı olmaz mı sanırım temeller çok sağlam değil

Teşekkür ederim tatlım

Bebeğim senin kararın tabi de bu durumdayken ikinci çocuk yapmak biraz sıkıntılı olmaz mı sanırım temeller çok sağlam değil
Tatlım zaten olmuyo olacagida yok ben sadece oğlum çok istediği için istiyordum artık eşimde istemediğine göre yumurtlamadan sonra döllenme olmadıysa çocuk işi biter artık aşılamaya gideceğimi düşünmüyorum bu saatten sonra

Evet canim iki hafta sonraya randevu aldim doktora danisip muayne olcam bakalim ne dicek
Hadi hayırla sonuclansın canım inşallah hemencecik bekletmeden bulsun seni mucizen

Siz niye koruyucu aile olmuyosunuz ki bebeğim evlat sevgisini tatmışsınız bi de kardeş olarak 0-3 yaş bir bebeğe kapı açın. Tüm masrafları devlet karşılıyo çocuğun. Çok büyük bi hayrınız olur hem de çocuğunun kardeşi olur. O arada kendin de hamile kalabilirsin 3 çocuk olur birden çok da güzel olur

Olabilir aslında neyse şu aramızdaki ortam bi düzelsin de bi citlatayim eşime kabul ederse güzel olur aslın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…