Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir aslında neyse şu aramızdaki ortam bi düzelsin de bi citlatayim eşime kabul ederse güzel olur aslın da
Çıtlat kuzum sigorta bile ödüyo isteğe bağlı devlet. Oturduğun yerden sigortan ödenir çocuğuna bizim bebeğimiz dersin. Ben bile düşünüyorum kafamı toplayıp o sevgiyi ona vermeyi. Sonra kendi çocuğum da olur ikiz gibi büyütürüm diyorum

Sen baya araştırmışsın kuzum ben bu kadar detaylı bilmiyordum valla

Sen baya araştırmışsın kuzum ben bu kadar detaylı bilmiyordum valla
Benim annemler koruyucu aileydi kuzum ben tek çocuktum ama annem bebek istemedi büyüktü çocuk eve uyum sağlayamadı bebek olsaydı çok farklı olurdu ama annem o zamanlar istememişti sabredemem günah olur demişti. Ama sen zaten çocuk istiyosun

Aynen tatlım ama şimdi şartların okudumda 25 yaş sonrası diyo daha ben yeni 25 oldum galiba birkaç yıl beklemem gerekiyo seneye falan olur ama aklıma yattı bu iş düşüncem üzerinde

Aynen tatlım ama şimdi şartların okudumda 25 yaş sonrası diyo daha ben yeni 25 oldum galiba birkaç yıl beklemem gerekiyo seneye falan olur ama aklıma yattı bu iş düşüncem üzerinde
Eşin büyükse 25ten tamamdır. 25 doldurmak yeterli. Biz eşimle aynı yaştayız yaşa takılıyoruz 24 yaşındayız

Yazıklar olsun onun zihniyetine. Allah akıl versin ne diyelim kuzucum
Gerçekten sev9 katılıyorum bizim hiç çocuğumuz yok eşime sordum bu yüzden benden boşanır mısın diye salakmısın sen ben senle çocuk için mi evlendim dedi bana

Kızlar ben yakı diye bişey denicem iş yerinde bi abla var köy ebesi o tavsiye ediyormuş bugün eczaneden aldım yarın duş alıp takcam her yolu dener oldum bide mutlu bi haber alsam

Gerçekten sev9 katılıyorum bizim hiç çocuğumuz yok eşime sordum bu yüzden benden boşanır mısın diye salakmısın sen ben senle çocuk için mi evlendim dedi bana
Aynen öyle şuan sorun eşimde gibi gözüküyo benim. Ki anne olma içgüdüsü daha fazladır. Elimizden geleni yapıcaz olmazsa evlat edinir koruyucu aile olur bi şekilde yuvayı sürdürürüz inşallah gerek kalmaz ama eşim de kıymetli sonuçta Allah eksikliğini göstermesin
Kızlar ben yakı diye bişey denicem iş yerinde bi abla var köy ebesi o tavsiye ediyormuş bugün eczaneden aldım yarın duş alıp takcam her yolu dener oldum bide mutlu bi haber alsam
Onu bende duydum canım dene bakalım ama sıcakta rahatsız edebilir

Canım yaki yi bende biliyorum o bel ağrısinda falan kullanılıyo gebelikle ilişkisi olduğunu ilk defa duydum

Canım yaki yi bende biliyorum o bel ağrısinda falan kullanılıyo gebelikle ilişkisi olduğunu ilk defa duydum
Köy ebesinin önerisi kuzum çok hamile kalan varmış bende aldım bugün yarın takılan bi 5 gün onla dolaşıcam banyo yapmamak gerekiyormuş ama bilemedim

Aynen öyle kuzum tabiki anne olmak isteriz ama şimdide bi aileyiz o gelince tamamen olucaz ama eşim çok kızdı bana onu diyince ailen böyle derse dedim ailem öyle bişey demez derslerde beni karşılarında bulurlar dedi bidaha aşık oldum

Bizim alt katta Vanlılar taşındı 2 tane kızları var kadın dediki benim hiç çocuğum yokmuş sayıyorlar dedi kız çocuğunu kabul etmiyorlar dedi şimdi tekrar hamile 8 sene üstüne resmen erkek olsun diye dua ediyor o kadar sinir oldumki bu çok büyük geri kafalılık biz burda biyerlermizi yırtıyoruz sağlıklı bi evlat diye onlar kız çocuğunu beğenmiyor

Benim kocam da bana aşık olmuştur tekrar Canım ben çok çabalıyorum çok uğraşıyorum eşim çok istediğimi biliyo ama hiç öyle bi şüphe duymuyo biliyo çünkü onu çok sevdiğimi Benim annem de eşime dedi ki birinizin çocuğu oluyo birinizin olmuyo diye bişey yok. Sorun kimde olursa olsun sonuç ikinizinde çocuğu olmuyo Allah birbirinize yazmış demek ki bu ikinizinde alın yazısı ne olacaksa ikinizle ilgili olacak demişti. Çocuk olsa da olmasa da yani

Benim eşim de van li. Kız çocuklarına bayılıyorlar. Kayın pederim kızlarım ve gelinlerim diyor başka birşey demiyor. Kafa yapısıyla alakalı

Köy ebesinin önerisi kuzum çok hamile kalan varmış bende aldım bugün yarın takılan bi 5 gün onla dolaşıcam banyo yapmamak gerekiyormuş ama bilemedim
Yakı ile gebe kalan var ama 2 gün kalmasi yeterli diye biliyorum. 5 gün dayanamazsin zaten

Merabalar canım çok araştırmıştım bu yakı işini hamile kalan da Bi çok örnek buldum belki vesile oldu belki denk geldi bilmiyorum ama genel olarak sıcak yumurtayı geliştirsin çabuk büyütsün diye Bi düşünce
umarım sana da vesile olur

Benim eşim de van li. Kız çocuklarına bayılıyorlar. Kayın pederim kızlarım ve gelinlerim diyor başka birşey demiyor. Kafa yapısıyla alakalı
Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma kuzum hepsi öyle değildir tabiki kafa yapısı dediğin gibi geri kafalı olanlar böyle bence

Hayat tatlım iste eşimle biraz sıkıntılar var aramızda hem çocuk istiyo hemde olmayacaksa boşanalım diyo
Canım belki de bir anlık çıkmıştır ağzından. Tabi ki hoş olmamış ama bazen erkekler bizim çabalarımız karşısında strese giriyorlar en çok stresi hiç şüphesiz biz yaşıyoruz ama zihnen onlardan daha güçlü olduğumuz için çabuk atlatıyoruz. Biraz zaman geçsin bakalım. Eşin de normale dönecektir.❤

Annen ne güzel konuşmuş maşallah benim annemde bana köstek olur hep destek olmak yerine

İnşallah kuzum adetim biteli 1 hafta olcak ama sorun olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…