Hayır canım yanlış anlaşılmadinYanlış anlaşıldıysam kusura bakma kuzum hepsi öyle değildir tabiki kafa yapısı dediğin gibi geri kafalı olanlar böyle bence
Bu her yörede böyle zaten bi erkek düşkünlüğü var benim uyuz olduğum buHayır canım yanlış anlaşılmadinsadece belirtmek istedim ❣
Ben manisa da yaşıyorum. Doğma büyüme burdayım. Kuzenim burali bir yerli ile evlendi. Onlarda da erkek çocuğunu çok fazla önemsiyorlar. Yani bu tamamen kafayla alakali. Soyun devamı açısından onemseniyorda zannedersin cihana sultan da soyu devam etsin istiyorBu her yörede böyle zaten bi erkek düşkünlüğü var benim uyuz olduğum bu
Inşallah ise yarar tatlımKöy ebesinin önerisi kuzum çok hamile kalan varmış bende aldım bugün yarın takılan bi 5 gün onla dolaşıcam banyo yapmamak gerekiyormuş ama bilemedim
Bakalım tatlım bende öyle umuyorum ve bekliyorum henüz birşey konuşmadık aynı evin içinde iki yabancı gibiyizCanım belki de bir anlık çıkmıştır ağzından. Tabi ki hoş olmamış ama bazen erkekler bizim çabalarımız karşısında strese giriyorlaren çok stresi hiç şüphesiz biz yaşıyoruz ama zihnen onlardan daha güçlü olduğumuz için çabuk atlatıyoruz. Biraz zaman geçsin bakalım. Eşin de normale dönecektir.❤
Rabbim sabır versin. Tez vakitte feraha çıkın insaAllahBakalım tatlım bende öyle umuyorum ve bekliyorum henüz birşey konuşmadık aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz
Amin canım inşallahRabbim sabır versin. Tez vakitte feraha çıkın insaAllah
Aynen bebeğim kız olsun çamurdan olsun derler daha hayırlı bi kere kız evlatBen manisa da yaşıyorum. Doğma büyüme burdayım. Kuzenim burali bir yerli ile evlendi. Onlarda da erkek çocuğunu çok fazla önemsiyorlar. Yani bu tamamen kafayla alakali. Soyun devamı açısından onemseniyorda zannedersin cihana sultan da soyu devam etsin istiyormesela benim esim diyor ki bir kızımız daha olursa başımın tacı ama erkek olursada her iki meyveyi de tatmış oluruz. Rabbim hayırlısını versin. Hep böyle dua ediyoruz.
Ben de onu okudum bi haberde özellikle erkeklerde etkiliyor diye okumuştum. Ve gebelik düşündüğümüz için aşı olmayı erteledik ama çok kararsız kaldık. Olsak mı olmasak mı diye.siz oldunuz mu aşı canım? Ne kadar gebelik düşünülmemesi gerekKızlar covid aşısı kısırlık yapabiliyormuş duydunuz mu
Yok canım olmadım bende duyuncada bi korktumBen de onu okudum bi haberde özellikle erkeklerde etkiliyor diye okumuştum. Ve gebelik düşündüğümüz için aşı olmayı erteledik ama çok kararsız kaldık. Olsak mı olmasak mı diye.siz oldunuz mu aşı canım? Ne kadar gebelik düşünülmemesi gerek
Bende rahim filmi çekildikten 10 gün sonra adet olmıştım doktorum o gün yumurtan çatlamış demişti bana yumurtlamış olabilirsin kuzum adet başlangıcındaKızlar, endişeliyim.. ilk kez başıma geliyor.
Benim adetim 3 gün önce bitmişti sonradan kahverengi akıntım oluyordu ve şuan tekrar adet oldum kanamam geldi neden olabilir yaa
15 dk dayanmadım resmen çıkardımKızlar yakıyı taktık böyle bi yanma yok alev alev şuan kuyruk sokumuyla bel hizasında taktım sanki ateşle yakmışlar ora mı
Anladım canım ben de doktora bi danışacağım. Siz sormuş muydunuz doktorunuza ?Yok canım olmadım bende duyuncada bi korktum
Yok canımAnladım canım ben de doktora bi danışacağım. Siz sormuş muydunuz doktorunuza ?
Hayırlısı olsun hakkımızda artıkYok canım
Amin kuzum inşallahHayırlısı olsun hakkımızda artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?