Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu her yörede böyle zaten bi erkek düşkünlüğü var benim uyuz olduğum bu
Ben manisa da yaşıyorum. Doğma büyüme burdayım. Kuzenim burali bir yerli ile evlendi. Onlarda da erkek çocuğunu çok fazla önemsiyorlar. Yani bu tamamen kafayla alakali. Soyun devamı açısından onemseniyorda zannedersin cihana sultan da soyu devam etsin istiyor mesela benim esim diyor ki bir kızımız daha olursa başımın tacı ama erkek olursada her iki meyveyi de tatmış oluruz. Rabbim hayırlısını versin. Hep böyle dua ediyoruz.

Bakalım tatlım bende öyle umuyorum ve bekliyorum henüz birşey konuşmadık aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz

Aynen bebeğim kız olsun çamurdan olsun derler daha hayırlı bi kere kız evlat

Kızlar covid aşısı kısırlık yapabiliyormuş duydunuz mu
Ben de onu okudum bi haberde özellikle erkeklerde etkiliyor diye okumuştum. Ve gebelik düşündüğümüz için aşı olmayı erteledik ama çok kararsız kaldık. Olsak mı olmasak mı diye.siz oldunuz mu aşı canım? Ne kadar gebelik düşünülmemesi gerek

Kızlar, endişeliyim.. ilk kez başıma geliyor.
Benim adetim 3 gün önce bitmişti sonradan kahverengi akıntım oluyordu ve şuan tekrar adet oldum kanamam geldi neden olabilir yaa

Yok canım olmadım bende duyuncada bi korktum

Kızlar, endişeliyim.. ilk kez başıma geliyor.
Benim adetim 3 gün önce bitmişti sonradan kahverengi akıntım oluyordu ve şuan tekrar adet oldum kanamam geldi neden olabilir yaa
Bende rahim filmi çekildikten 10 gün sonra adet olmıştım doktorum o gün yumurtan çatlamış demişti bana yumurtlamış olabilirsin kuzum adet başlangıcında

Kızlar yakıyı taktık böyle bi yanma yok alev alev şuan kuyruk sokumuyla bel hizasında taktım sanki ateşle yakmışlar ora mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…