Aaa resmen bana bugün burdan hiç bildirim gelmemiş ya kız. Şu sofrayı toplayım geliyorum okucam hepsini
Ben bir kere çok fena tartışmıştık. Ama çocukla hiç alakası olmayan konu. Benim içimde yara başka ya. Zaten benim çocuğum olmuyor sana bi çock bile veremicem boşanırız biter demiştim birden. Tabi kavga daha alevlenmişti sonraGerçekten sev9 katılıyorum bizim hiç çocuğumuz yok eşime sordum bu yüzden benden boşanır mısın diye salakmısın sen ben senle çocuk için mi evlendim dedi bana
Duydum canım burda bikaç yerde okudum yakıyı ama hiç net olarak araştırmamıştımKızlar ben yakı diye bişey denicem iş yerinde bi abla var köy ebesi o tavsiye ediyormuş bugün eczaneden aldım yarın duş alıp takcam her yolu dener oldum bide mutlu bi haber alsam
Bide böylesine veriyo rabbim işte. Kurban olduğuma isyan etmek istemiyorum haşa. Ama neden diye sormadan da edemiyorumBizim alt katta Vanlılar taşındı 2 tane kızları var kadın dediki benim hiç çocuğum yokmuş sayıyorlar dedi kız çocuğunu kabul etmiyorlar dedi şimdi tekrar hamile 8 sene üstüne resmen erkek olsun diye dua ediyor o kadar sinir oldumki bu çok büyük geri kafalılık biz burda biyerlermizi yırtıyoruz sağlıklı bi evlat diye onlar kız çocuğunu beğenmiyor
Benimde eşimler 2 erkek olmuş. Kayınpederim kayınvalidem 4 gözle kız torunları olsun istiyorBu her yörede böyle zaten bi erkek düşkünlüğü var benim uyuz olduğum bu
Erkekler de yaptığını duymuştum canım ama kadınlar için hiç duymadım bişey.Kızlar covid aşısı kısırlık yapabiliyormuş duydunuz mu
Bende çok kararsız kaldım canımm ama eşim vurdurma diyorBen de onu okudum bi haberde özellikle erkeklerde etkiliyor diye okumuştum. Ve gebelik düşündüğümüz için aşı olmayı erteledik ama çok kararsız kaldık. Olsak mı olmasak mı diye.siz oldunuz mu aşı canım? Ne kadar gebelik düşünülmemesi gerek
Canım sen aşılama yaptırmıştın yaşnış hatırlamıyosam dimiKızlar, endişeliyim.. ilk kez başıma geliyor.
Benim adetim 3 gün önce bitmişti sonradan kahverengi akıntım oluyordu ve şuan tekrar adet oldum kanamam geldi neden olabilir yaa
Ee hep öyle yanıcakmı zamanla hafifleyecekmi acaba nasıl bişeyki oKızlar yakıyı taktık böyle bi yanma yok alev alev şuan kuyruk sokumuyla bel hizasında taktım sanki ateşle yakmışlar ora mı
Ben sormuştum canım vurdurursan 3 ay gebelik düşünme dedi sadeceAnladım canım ben de doktora bi danışacağım. Siz sormuş muydunuz doktorunuza ?
Aa kız demiştim bak sıcak zor olur dayanılmazzKızlar
15 dk dayanmadım resmen çıkardım
Yok kuzum daha olmadım aşılama.. bu kanama ne alaka yaa anlamıyorumBen bir kere çok fena tartışmıştık. Ama çocukla hiç alakası olmayan konu. Benim içimde yara başka ya. Zaten benim çocuğum olmuyor sana bi çock bile veremicem boşanırız biter demiştim birden. Tabi kavga daha alevlenmişti sonra
Duydum canım burda bikaç yerde okudum yakıyı ama hiç net olarak araştırmamıştım
Bide böylesine veriyo rabbim işte. Kurban olduğuma isyan etmek istemiyorum haşa. Ama neden diye sormadan da edemiyorum
Benimde eşimler 2 erkek olmuş. Kayınpederim kayınvalidem 4 gözle kız torunları olsun istiyor
Erkekler de yaptığını duymuştum canım ama kadınlar için hiç duymadım bişey.
Bende çok kararsız kaldım canımm ama eşim vurdurma diyor
Canım sen aşılama yaptırmıştın yaşnış hatırlamıyosam dimi
Ee hep öyle yanıcakmı zamanla hafifleyecekmi acaba nasıl bişeyki o
Ben sormuştum canım vurdurursan 3 ay gebelik düşünme dedi sadece
3 günden sonr tekrar kanama başladı yani. Yoğunluğu nasıl kuzumYok kuzum daha olmadım aşılama.. bu kanama ne alaka yaa anlamıyorum
Git tatlım sokulur o yarınaKızlar beni bugün kahverengi lekelenmem başladı ama tam olarak sökülmesi hala. Yarına da randevum vardı zaten gidiyim dimi. Tam sökülmesini beklememe gerek varmı
Valla tatlım hafta sonu malum benim kasiklarim agriyo kızlar yaaa
Tatlım umut vermek istemiyorum ama sen bu ay büyük ihtimalle hamile kalacaksın ben öyle düşünüyorumKızlar, endişeliyim.. ilk kez başıma geliyor.
Benim adetim 3 gün önce bitmişti sonradan kahverengi akıntım oluyordu ve şuan tekrar adet oldum kanamam geldi neden olabilir yaa
Gidicem bakalım inşallah bir sıkıntı yokturda başlarım tedavime kuzumGit tatlım sokulur o yarına
Yumurtlaman geçtimi canım seninValla tatlım hafta sonu malum benim kasiklarim agriyo kızlar yaaa
Normal düzene göre geçti canım ama tabi testle takip etmedim bilemiyorumGidicem bakalım inşallah bir sıkıntı yokturda başlarım tedavime kuzum
Yumurtlaman geçtimi canım senin
Ayy insallah bu sefer iyi olsun herşey canım duam seninleGidicem bakalım inşallah bir sıkıntı yokturda başlarım tedavime kuzum
Yumurtlaman geçtimi canım senin
İnşallaj güzel birşeyler oluyordur kuzum size şifa olacak bir haber gelir bu ay inşallahNormal düzene göre geçti canım ama tabi testle takip etmedim bilemiyorum
Benimde duam seninle canım benim inşallahh hepimiz içinAyy insallah bu sefer iyi olsun herşey canım duam seninle
Inşallah canım aminİnşallaj güzel birşeyler oluyordur kuzum size şifa olacak bir haber gelir bu ay inşallah
Benimde duam seninle canım benim inşallahh hepimiz için
Ben yapmıştım bende işe yaramamıştı aşkımDün gece yatmadan evvel adet söktürücü masaj yapmıştım. Sabah karın ağrısıyla uyandım uyandıktan 1 saat sonra falan lekelenmem başladı kızlargecikmeniz olursa öneririm
Gözler çok güzel bayıldım iyiki bizde seni tanıdık tatlım inşallah hep birlikte güzel günler göreceğiz
İnşallah tek tek haber vericezGözler çok güzel bayıldım iyiki bizde seni tanıdık tatlım inşallah hep birlikte güzel günler göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?