Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten sev9 katılıyorum bizim hiç çocuğumuz yok eşime sordum bu yüzden benden boşanır mısın diye salakmısın sen ben senle çocuk için mi evlendim dedi bana
Ben bir kere çok fena tartışmıştık. Ama çocukla hiç alakası olmayan konu. Benim içimde yara başka ya. Zaten benim çocuğum olmuyor sana bi çock bile veremicem boşanırız biter demiştim birden. Tabi kavga daha alevlenmişti sonra
Kızlar ben yakı diye bişey denicem iş yerinde bi abla var köy ebesi o tavsiye ediyormuş bugün eczaneden aldım yarın duş alıp takcam her yolu dener oldum bide mutlu bi haber alsam
Duydum canım burda bikaç yerde okudum yakıyı ama hiç net olarak araştırmamıştım
Bide böylesine veriyo rabbim işte. Kurban olduğuma isyan etmek istemiyorum haşa. Ama neden diye sormadan da edemiyorum
Bu her yörede böyle zaten bi erkek düşkünlüğü var benim uyuz olduğum bu
Benimde eşimler 2 erkek olmuş. Kayınpederim kayınvalidem 4 gözle kız torunları olsun istiyor
Kızlar covid aşısı kısırlık yapabiliyormuş duydunuz mu
Erkekler de yaptığını duymuştum canım ama kadınlar için hiç duymadım bişey.
Bende çok kararsız kaldım canımm ama eşim vurdurma diyor
Kızlar, endişeliyim.. ilk kez başıma geliyor.
Benim adetim 3 gün önce bitmişti sonradan kahverengi akıntım oluyordu ve şuan tekrar adet oldum kanamam geldi neden olabilir yaa
Canım sen aşılama yaptırmıştın yaşnış hatırlamıyosam dimi
Kızlar yakıyı taktık böyle bi yanma yok alev alev şuan kuyruk sokumuyla bel hizasında taktım sanki ateşle yakmışlar ora mı
Ee hep öyle yanıcakmı zamanla hafifleyecekmi acaba nasıl bişeyki o
Anladım canım ben de doktora bi danışacağım. Siz sormuş muydunuz doktorunuza ?
Ben sormuştum canım vurdurursan 3 ay gebelik düşünme dedi sadece

Kızlar beni bugün kahverengi lekelenmem başladı ama tam olarak sökülmesi hala. Yarına da randevum vardı zaten gidiyim dimi. Tam sökülmesini beklememe gerek varmı

Yok kuzum daha olmadım aşılama.. bu kanama ne alaka yaa anlamıyorum

Kızlar, endişeliyim.. ilk kez başıma geliyor.
Benim adetim 3 gün önce bitmişti sonradan kahverengi akıntım oluyordu ve şuan tekrar adet oldum kanamam geldi neden olabilir yaa
Tatlım umut vermek istemiyorum ama sen bu ay büyük ihtimalle hamile kalacaksın ben öyle düşünüyorum

Dün gece yatmadan evvel adet söktürücü masaj yapmıştım. Sabah karın ağrısıyla uyandım uyandıktan 1 saat sonra falan lekelenmem başladı kızlar gecikmeniz olursa öneririm

Dün gece yatmadan evvel adet söktürücü masaj yapmıştım. Sabah karın ağrısıyla uyandım uyandıktan 1 saat sonra falan lekelenmem başladı kızlar gecikmeniz olursa öneririm
Ben yapmıştım bende işe yaramamıştı aşkım

Merhaba teyzoşlarım annem diyorki iyiki sizi tanımış biraz olsun çocuk olayını kafasından çıkarmışsınız tabi bide biraz benim sayemde @Mimariye sev9 I imtisall Baede ve unutup etiketleyemediğim tüm teyzoşlarım Sizi seviyorum

Eklentiler

• 66820E0B-1054-424B-AF12-92E099595929.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 23
Gözler çok güzel bayıldım iyiki bizde seni tanıdık tatlım inşallah hep birlikte güzel günler göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…