Allah canını almasın emiiii kızzzz fotoğraf geç yüklendi test felan attın sandım teyzoş diyince
Allah allah nasıl dayanıyorlar acaba o kadar canım ona ya
Benim ya geleceği vardı canım cünkğ sürekli ağrışarım vardı. Yada baika bişeymi oldu sökülmedi tam olarak bitürlü ya leke gibi sadeceBen yapmıştım bende işe yaramamıştı aşkım
Bende seni seviyorummm canım benim inşallah sizlerde iyiki çıktınız krşıma valla yoksa ben kafayı yerdim bu düşüncelerle
Buna güldümmmmm ben burda davul zurna çalarım öyle olsaaaAllah canını almasın emiiii kızzzz fotoğraf geç yüklendi test felan attın sandım teyzoş diyince
Valla evimin neşesi oldu yaaa bu yokken napıyorduk unuttumAllah allah nasıl dayanıyorlar acaba o kadar canım ona ya
Benim ya geleceği vardı canım cünkğ sürekli ağrışarım vardı. Yada baika bişeymi oldu sökülmedi tam olarak bitürlü ya leke gibi sadece
Bende seni seviyorummm canım benim inşallah sizlerde iyiki çıktınız krşıma valla yoksa ben kafayı yerdim bu düşüncelerle
yaaa teyzoşumm keşke teyzoşundan senden bitane alabilse çok tatlısın
Bi türlü ikna edemiyorum ya çok istiyorumValla evimin neşesi oldu yaaa bu yokken napıyorduk unuttum
Kızım yapma bana böyle şeyler aklımı aldınBuna güldümmmmm ben burda davul zurna çalarım öyle olsaaa
Biraz zor kuzum ilgi istiyor sürekli yanlız kalamıyor geçen kuaföre gittim çok ağlamış yaaa masraflı bide birazBi türlü ikna edemiyorum ya çok istiyorum
Bakımı nasıl canım aşıları ve maması
Sağol aşkım bende bu grupta kim hamile olursa olsun sevincimKızım yapma bana böyle şeyler aklımı aldınYalnız hamile haberini alınca aşırı sevincekmişim Bunun provası oldu Bu ara çok tatlı minnoş yaa
Anladım canım karar vermek zor oluyor bu süreçte. Bakalım ne olacak artık sonumuz. Bi daha beklemek istemiyorum çocuk içinBen bir kere çok fena tartışmıştık. Ama çocukla hiç alakası olmayan konu. Benim içimde yara başka ya. Zaten benim çocuğum olmuyor sana bi çock bile veremicem boşanırız biter demiştim birden. Tabi kavga daha alevlenmişti sonra
Duydum canım burda bikaç yerde okudum yakıyı ama hiç net olarak araştırmamıştım
Bide böylesine veriyo rabbim işte. Kurban olduğuma isyan etmek istemiyorum haşa. Ama neden diye sormadan da edemiyorum
Benimde eşimler 2 erkek olmuş. Kayınpederim kayınvalidem 4 gözle kız torunları olsun istiyor
Erkekler de yaptığını duymuştum canım ama kadınlar için hiç duymadım bişey.
Bende çok kararsız kaldım canımm ama eşim vurdurma diyor
Canım sen aşılama yaptırmıştın yaşnış hatırlamıyosam dimi
Ee hep öyle yanıcakmı zamanla hafifleyecekmi acaba nasıl bişeyki o
Ben sormuştum canım vurdurursan 3 ay gebelik düşünme dedi sadece
Oyy yaa yerim ben bu miniğiii
Aklınızı aldım resmenOyy yaa yerim ben bu miniğiii
Bizde seni seviyoruz ❣ yalnız biran gebelik testi falan göreceğimi sanıp baya heyecan yaptımonu da göreceğiz InsaAllah bir gun
Aminnn insaAllahhhAklınızı aldım resmeninşallah olurda yollarım
Bide çalışıyosun dimi yalnış hatırlamıyosam canım. Mesela ne kadar masrafı var kuzumBiraz zor kuzum ilgi istiyor sürekli yanlız kalamıyor geçen kuaföre gittim çok ağlamış yaaa masraflı bide biraz
Bende valla bi 3 ay daha beklemek çok Zor. Hoş beklemeyince de olmuyor amaAnladım canım karar vermek zor oluyor bu süreçte. Bakalım ne olacak artık sonumuz. Bi daha beklemek istemiyorum çocuk için
Evet yaşayan bilir. Siz ne zamandır düşünüyorsunuz canım?ilk gebelik mi olacak bide inşlallah? Benim ilk. Biz 6-7 aydır düşünüyoruz Mart’ta dış gebelik yaşadım malesef şimdi temmuza kadar yasak beklemedeyimBide çalışıyosun dimi yalnış hatırlamıyosam canım. Mesela ne kadar masrafı var kuzum
Bende valla bi 3 ay daha beklemek çok Zor. Hoş beklemeyince de olmuyor ama
Evet kuzum çalışıyorum yılda 600 TL yakın veteriner masrafı tabi bu değişebilir maması 200 malzemeleri 700 bide cins kedi alcaksan 2500 TL’de oBide çalışıyosun dimi yalnış hatırlamıyosam canım. Mesela ne kadar masrafı var kuzum
Bende valla bi 3 ay daha beklemek çok Zor. Hoş beklemeyince de olmuyor ama
Bende 1 bucuk yıldır düşünüyorum 2 olacak yakında artık hatta. Benimde ilk istediğim zamanlardan 2 dış gebeliğim oldu 6 ayı korunmakla geçti o yüzdenEvet yaşayan bilir. Siz ne zamandır düşünüyorsunuz canım?ilk gebelik mi olacak bide inşlallah? Benim ilk. Biz 6-7 aydır düşünüyoruz Mart’ta dış gebelik yaşadım malesef şimdi temmuza kadar yasak beklemedeyim
E o zamanlArda durabiliyormu canım.Evet kuzum çalışıyorum yılda 600 TL yakın veteriner masrafı tabi bu değişebilir maması 200 malzemeleri 700 bide cins kedi alcaksan 2500 TL’de o
Yumurtalarımı hareketlendirdi acaba canımBugün kaşık ağrılarım var adet olcak gibi yakı sebebiyle mi acaba ya
eşim evden çalışıyor kuzum o bakıyorBende 1 bucuk yıldır düşünüyorum 2 olacak yakında artık hatta. Benimde ilk istediğim zamanlardan 2 dış gebeliğim oldu 6 ayı korunmakla geçti o yüzdenişte 1 yıl civarıda bidah olmadı canım Bekliyoruz bakalım
E o zamanlArda durabiliyormu canım.
Yine baya varmış canım neyse eşime o kadar yüklenmiyim ben kendimde çalışıyo olsaydım alırdım
Yumurtalarımı hareketlendirdi acaba canım
Kaçıncı günün canım döngünün adet gelmezdir heralde heeşim evden çalışıyor kuzum o bakıyor
olabilir mi hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?