Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah canını almasın emiiii kızzzz fotoğraf geç yüklendi test felan attın sandım teyzoş diyince

Çok zordu 20 dk dayandım çıkardım yok böyle bişey çıkardım 1 saat devam etti Cookiie
Allah allah nasıl dayanıyorlar acaba o kadar canım ona ya
Ben yapmıştım bende işe yaramamıştı aşkım
Benim ya geleceği vardı canım cünkğ sürekli ağrışarım vardı. Yada baika bişeymi oldu sökülmedi tam olarak bitürlü ya leke gibi sadece
Bende seni seviyorummm canım benim inşallah sizlerde iyiki çıktınız krşıma valla yoksa ben kafayı yerdim bu düşüncelerle

yaaa teyzoşumm keşke teyzoşundan senden bitane alabilse çok tatlısın

Valla evimin neşesi oldu yaaa bu yokken napıyorduk unuttum

Buna güldümmmmm ben burda davul zurna çalarım öyle olsaaa
Kızım yapma bana böyle şeyler aklımı aldın Yalnız hamile haberini alınca aşırı sevincekmişim Bunun provası oldu Bu ara çok tatlı minnoş yaa

Kızım yapma bana böyle şeyler aklımı aldın Yalnız hamile haberini alınca aşırı sevincekmişim Bunun provası oldu Bu ara çok tatlı minnoş yaa
Sağol aşkım bende bu grupta kim hamile olursa olsun sevincim

Anladım canım karar vermek zor oluyor bu süreçte. Bakalım ne olacak artık sonumuz. Bi daha beklemek istemiyorum çocuk için

Oyy yaa yerim ben bu miniğiii
Bizde seni seviyoruz ❣ yalnız biran gebelik testi falan göreceğimi sanıp baya heyecan yaptım onu da göreceğiz InsaAllah bir gun

Biraz zor kuzum ilgi istiyor sürekli yanlız kalamıyor geçen kuaföre gittim çok ağlamış yaaa masraflı bide biraz
Bide çalışıyosun dimi yalnış hatırlamıyosam canım. Mesela ne kadar masrafı var kuzum
Anladım canım karar vermek zor oluyor bu süreçte. Bakalım ne olacak artık sonumuz. Bi daha beklemek istemiyorum çocuk için
Bende valla bi 3 ay daha beklemek çok Zor. Hoş beklemeyince de olmuyor ama

Bide çalışıyosun dimi yalnış hatırlamıyosam canım. Mesela ne kadar masrafı var kuzum

Evet yaşayan bilir. Siz ne zamandır düşünüyorsunuz canım?ilk gebelik mi olacak bide inşlallah? Benim ilk. Biz 6-7 aydır düşünüyoruz Mart’ta dış gebelik yaşadım malesef şimdi temmuza kadar yasak beklemedeyim

Evet kuzum çalışıyorum yılda 600 TL yakın veteriner masrafı tabi bu değişebilir maması 200 malzemeleri 700 bide cins kedi alcaksan 2500 TL’de o

Bugün kaşık ağrılarım var adet olcak gibi yakı sebebiyle mi acaba ya

Bende 1 bucuk yıldır düşünüyorum 2 olacak yakında artık hatta. Benimde ilk istediğim zamanlardan 2 dış gebeliğim oldu 6 ayı korunmakla geçti o yüzden işte 1 yıl civarıda bidah olmadı canım Bekliyoruz bakalım
Evet kuzum çalışıyorum yılda 600 TL yakın veteriner masrafı tabi bu değişebilir maması 200 malzemeleri 700 bide cins kedi alcaksan 2500 TL’de o
E o zamanlArda durabiliyormu canım.
Yine baya varmış canım neyse eşime o kadar yüklenmiyim ben kendimde çalışıyo olsaydım alırdım
Bugün kaşık ağrılarım var adet olcak gibi yakı sebebiyle mi acaba ya
Yumurtalarımı hareketlendirdi acaba canım

Günaydınn canımlar

eşim evden çalışıyor kuzum o bakıyor
olabilir mi hala devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…