1 hafta oldu biteli adet sancısı gibi aynıKaçıncı günün canım döngünün adet gelmezdir heralde he
Yumurtlama olabilir belkide kuzum ya 1 hafyada gelmezki1 hafta oldu biteli adet sancısı gibi aynı
yani bencede ben bu akşamı değerlendirim bakalımYumurtlama olabilir belkide kuzum ya 1 hafyada gelmezki
bende hiç olmuyor işten doğru gidiyorum zaten genelde :)Off doktora giderken sizde giyiminize özeniyomusunuz yaa nedense birsürü kıyafet deniyorumama bu sadece doktora özel
Bencede değerlendir canım boş gecmeyani bencede ben bu akşamı değerlendirim bakalım
Ben birazda dışaeı gezmeye çıkıyorum siye heyecan oluyor sanırım bu aralr pek çıkmadığımızabende hiç olmuyor işten doğru gidiyorum zaten genelde :)
aynen öyleBencede değerlendir canım boş gecme
Ben birazda dışaeı gezmeye çıkıyorum siye heyecan oluyor sanırım bu aralr pek çıkmadığımıza
Sen kadın doğumamı gidiceksin bugün.Bencede değerlendir canım boş gecme
Ben birazda dışaeı gezmeye çıkıyorum siye heyecan oluyor sanırım bu aralr pek çıkmadığımıza
Gittim canım şimdi geldim yeni tedaviye başladım bakalımSen kadın doğumamı gidiceksin bugün.
Aaa ne kadar değişik neyse böyle uygun gördü demekki doktor canım baktı mı ultrasonla kist vs yoktu demi sancı çekmiştin ya bu ay bayaYine sizi şaşırtacak tedavilerle karşınızdayım
Rabbim hayırla sonuçlandırsın bakalım
ne tedavisi kuzum hayırlı olur inşallah ne dedi doktorunGittim canım şimdi geldim yeni tedaviye başladım bakalım
Bişey demedi canım sorun yok dedi. Aşılamamı yapalım dedi baştan yok ilaç kullanoyım biraz daha dedim ne kdar kullanabilirim bunları dedim. İstediğin kadar dedü benim doktor çok özgürAaa ne kadar değişik neyse böyle uygun gördü demekki doktor canım baktı mı ultrasonla kist vs yoktu demi sancı çekmiştin ya bu ay baya
Femara klomen karışık kullancam canım pazartesi kontrolene tedavisi kuzum hayırlı olur inşallah ne dedi doktorun
bu sefer olcak inşallah balım :)Femara klomen karışık kullancam canım pazartesi kontrole
Aaa neden canım düşünebilirdin aşılamaya bana doktor 3 ay öneriyorum klomeni fazlası zarar demişti 3 kere deneyip sonuç alamazsak Bi 3 ay dinlenme dedi ilaçların etkisi devam eder ondan sonra aşılama demiştiBişey demedi canım sorun yok dedi. Aşılamamı yapalım dedi baştan yok ilaç kullanoyım biraz daha dedim ne kdar kullanabilirim bunları dedim. İstediğin kadar dedü benim doktor çok özgür
benim ilk defa geçen ay klomene başlandı büyümedi doktorum direk bu olmıcak sende işe yaramıyor klomen direk iğneye başlıcaz dedi kilo ver dedi 10 kilo ben 5 kilo verdim ama daha vermem lazımAaa neden canım düşünebilirdin aşılamaya bana doktor 3 ay öneriyorum klomeni fazlası zarar demişti 3 kere deneyip sonuç alamazsak Bi 3 ay dinlenme dedi ilaçların etkisi devam eder ondan sonra aşılama demişti
Hayırlısı Femara daha kaliteli yumurta geliştirdiğini duymuştum klomenle birlikte inşallah güzel birsey çıkar ortaya
hiç femara falan demedibenim ilk defa geçen ay klomene başlandı büyümedi doktorum direk bu olmıcak sende işe yaramıyor klomen direk iğneye başlıcaz dedi kilo ver dedi 10 kilo ben 5 kilo verdim ama daha vermem lazım
Kuzum baya bildiğin adet gibi3 günden sonr tekrar kanama başladı yani. Yoğunluğu nasıl kuzum
Ya canım tabiki kilonun çok etkisi var doktor bana da tedavinin başında kilo ver olumsuz sonuçlanırsa tedavi karışmam gibisinden Bi konuşma yaptı. Bende olmam gereken kilodan maalesef 15 kilo fazlayla hamile kaldım kii şöyle birsey var etrafımda ve burda gördüğüm 90 100 kilo ile hamile kalanlar var.benim ilk defa geçen ay klomene başlandı büyümedi doktorum direk bu olmıcak sende işe yaramıyor klomen direk iğneye başlıcaz dedi kilo ver dedi 10 kilo ben 5 kilo verdim ama daha vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?