Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dış gebelikten sonra rahim filmi çekindin mi canım ne dedi doktorun ?

bu sefer olcak inşallah balım :)
İnşallah bitanem artık ya
Canım aşılamayı eşimle konuşmadan hiç bişeu diyemedim onunla aşılama hiç konuşmadık cünkü doktor devam diyene kadar bu tedaviye devam edicem dedim tamam dedi. Bende 2 ay kullandım 2 ay ara verdim şimdi bi 4 5 ay kullanıyım yine dedim
Kuzum baya bildiğin adet gibi tekrar adet oldum resmen ya kesilmiyoda
Allah allah neden öyle olduki canım hiçbir bilgimyok
Bana da hep kilo diyorlar kilo gerçeoten çok etkili canım adetten. Ben bundan -10 kilodayken 2 kere kendim hamile kaldım. Ama şimdi bak tedavi bile işe yaramıyor
Canım ben femara kullanmak istedim en başta doktor femarayı 5 günden fazla kullanamıyoruz ya klomende ekleyelim sonrasında dedi. Cünkü yumurtalar zor büyümüştü ilk ay.

Canım kilo çok çok önemli ama demek istediğim engel değil kilolular asla hamile kalamaz diye birsey yok zor belki ama oluyo.
İkisi güzel etki eder umarım benimde zor büyüdü nedense arkadan gelen küçükler vardı ama 20 mm Bi tane bulunca hemen yaptık iğneyi

Bende baya kiloluyum malesef 90 100 arası olanlardanım benim bi tanıdığım 125 kg ile hamile kaldı şimdi sağlıklı bir kızı var

Kesinlikle olur tabiki kuzum kiloluda hamile kalan birsürü insan var. Allah nasip etsin yeterki
Senin kaçıncı denemende olmuştu canım bide iğneden sonra ilişji düzenini nasıl yaptın. Bana doktorum hep iğneden 36 saat sonra dedi. Ama bu sefer dinlemicem iğne zamanı çok sık olmasını düşünüyorum

Bende baya kiloluyum malesef 90 100 arası olanlardanım benim bi tanıdığım 125 kg ile hamile kaldı şimdi sağlıklı bir kızı var
Canım çok kalan var. Biraz nasip kısmetmi desek ne desek. Benim yengemde 100lü kilolarda kaldı gebe çokta sağlıklı sonlandırdı

aynen öyle kuzum nasibimizde varsa olur gerisi bahane :)
Evet evet bende şimdi şekersiz 21 güne başladım bugün daha 3. Günüm şu tedavide bari verebildiğim kadar vereyim belki faydası olur

içime his doğdu sen bu ay kalcaksın inşallah arkadaşada demiştim kaldı :)
Ayy canımm hissin doğru çıkar. Ve hepimiz kalalım artık canım valla. Topikte kısır döngü gibi olduk

ben ümidi kestim dünkü ağrıda kis falan olduğunu düşünüyorum
Benimde çok ağrım oldu hep kist düşündüm ama doktor hiç demedi canım kist var falan diye

benimde gitmem lazım aslında
Canım 5 kiloda vermişsin adet olursan. Ki inşallau olmazsın. İstersen git belki başlatır tedabiye. Adet olana kadar 1 2 daha verirsin

şu sıra diyet falan kalmadı bende off çok sıkıldım gerçekten yaa
uzun vade diyet benide çok sıkıyor. Keşke 1 ayda komple tığ gibi olsakta sıksak dişimizi ama inkansız

ben sanardımki evlenince hemen hamile kalırım
Ne sanarsan tersi oluyor. Ben kalmam sanıyodum kaldım. Sonra kaldığımı görünce aa kalıyormuşum sandım sonrada kalmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…