- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 30
Dış gebelikten sonra rahim filmi çekindin mi canım ne dedi doktorun ?Bende 1 bucuk yıldır düşünüyorum 2 olacak yakında artık hatta. Benimde ilk istediğim zamanlardan 2 dış gebeliğim oldu 6 ayı korunmakla geçti o yüzdenişte 1 yıl civarıda bidah olmadı canım Bekliyoruz bakalım
E o zamanlArda durabiliyormu canım.
Yine baya varmış canım neyse eşime o kadar yüklenmiyim ben kendimde çalışıyo olsaydım alırdım
Yumurtalarımı hareketlendirdi acaba canım
İnşallah bitanem artık yabu sefer olcak inşallah balım :)
Canım aşılamayı eşimle konuşmadan hiç bişeu diyemedim onunla aşılama hiç konuşmadık cünkü doktor devam diyene kadar bu tedaviye devam edicem dedim tamam dedi. Bende 2 ay kullandım 2 ay ara verdim şimdi bi 4 5 ay kullanıyım yine dedimAaa neden canım düşünebilirdin aşılamaya bana doktor 3 ay öneriyorum klomeni fazlası zarar demişti 3 kere deneyip sonuç alamazsak Bi 3 ay dinlenme dedi ilaçların etkisi devam eder ondan sonra aşılama demişti
Hayırlısı Femara daha kaliteli yumurta geliştirdiğini duymuştum klomenle birlikte inşallah güzel birsey çıkar ortaya
Allah allah neden öyle olduki canım hiçbir bilgimyokKuzum baya bildiğin adet gibitekrar adet oldum resmen ya kesilmiyoda
Bana da hep kilo diyorlar kilo gerçeoten çok etkili canım adetten. Ben bundan -10 kilodayken 2 kere kendim hamile kaldım. Ama şimdi bak tedavi bile işe yaramıyorYa canım tabiki kilonun çok etkisi var doktor bana da tedavinin başında kilo ver olumsuz sonuçlanırsa tedavi karışmam gibisinden Bi konuşma yaptı. Bende olmam gereken kilodan maalesef 15 kilo fazlayla hamile kaldım kii şöyle birsey var etrafımda ve burda gördüğüm 90 100 kilo ile hamile kalanlar var.
Yanlış anlaşılmasın tabiki kilo verince daha iyi adet bile düzene giriyo sağlıklı gebelik için önemli biliyorum ama başlı başına Bi sebep değil bence
Kişinin rahatsızlığına göre sanırım klomen ve Femara öneriler. Yumurtası gelişmeyen yada pco falan olan genelde klomen kullanıyor ki yumurta daha fazla uyarılsın diye bende klomen kullandım sadece tek yumurtam oldu ama
Femarayı daha kalite yönünden iyi diye duydum mesela sağlıksız yumurtası gelişen yada tekrarlayan düşükler gibi galiba.Cookiie garantiye almış gibi ama sevindim Bi sorun olmasın da bide böyle denersin canım hayırlısı
Çektirdim canım hiç bir problem çıkmadı çok şükürDış gebelikten sonra rahim filmi çekindin mi canım ne dedi doktorun ?
Canım kilo çok çok önemli ama demek istediğim engel değil kilolular asla hamile kalamaz diye birsey yok zor belki ama oluyo.İnşallah bitanem artık ya
Canım aşılamayı eşimle konuşmadan hiç bişeu diyemedim onunla aşılama hiç konuşmadık cünkü doktor devam diyene kadar bu tedaviye devam edicem dedim tamam dedi. Bende 2 ay kullandım 2 ay ara verdim şimdi bi 4 5 ay kullanıyım yine dedim
Allah allah neden öyle olduki canım hiçbir bilgimyok
Bana da hep kilo diyorlar kilo gerçeoten çok etkili canım adetten. Ben bundan -10 kilodayken 2 kere kendim hamile kaldım. Ama şimdi bak tedavi bile işe yaramıyor
Canım ben femara kullanmak istedim en başta doktor femarayı 5 günden fazla kullanamıyoruz ya klomende ekleyelim sonrasında dedi. Cünkü yumurtalar zor büyümüştü ilk ay.
Bende baya kiloluyum malesef 90 100 arası olanlardanım benim bi tanıdığım 125 kg ile hamile kaldı şimdi sağlıklı bir kızı varYa canım tabiki kilonun çok etkisi var doktor bana da tedavinin başında kilo ver olumsuz sonuçlanırsa tedavi karışmam gibisinden Bi konuşma yaptı. Bende olmam gereken kilodan maalesef 15 kilo fazlayla hamile kaldım kii şöyle birsey var etrafımda ve burda gördüğüm 90 100 kilo ile hamile kalanlar var.
Yanlış anlaşılmasın tabiki kilo verince daha iyi adet bile düzene giriyo sağlıklı gebelik için önemli biliyorum ama başlı başına Bi sebep değil bence
Kişinin rahatsızlığına göre sanırım klomen ve Femara öneriler. Yumurtası gelişmeyen yada pco falan olan genelde klomen kullanıyor ki yumurta daha fazla uyarılsın diye bende klomen kullandım sadece tek yumurtam oldu ama
Femarayı daha kalite yönünden iyi diye duydum mesela sağlıksız yumurtası gelişen yada tekrarlayan düşükler gibi galiba.Cookiie garantiye almış gibi ama sevindim Bi sorun olmasın da bide böyle denersin canım hayırlısı
Kesinlikle olur tabiki kuzum kiloluda hamile kalan birsürü insan var. Allah nasip etsin yeterkiCanım kilo çok çok önemli ama demek istediğim engel değil kilolular asla hamile kalamaz diye birsey yok zor belki ama oluyo.
İkisi güzel etki eder umarım benimde zor büyüdü nedense arkadan gelen küçükler vardı ama 20 mm Bi tane bulunca hemen yaptık iğneyi
Canım çok kalan var. Biraz nasip kısmetmi desek ne desek. Benim yengemde 100lü kilolarda kaldı gebe çokta sağlıklı sonlandırdıBende baya kiloluyum malesef 90 100 arası olanlardanım benim bi tanıdığım 125 kg ile hamile kaldı şimdi sağlıklı bir kızı var
aynen öyle kuzum nasibimizde varsa olur gerisi bahane :)Canım çok kalan var. Biraz nasip kısmetmi desek ne desek. Benim yengemde 100lü kilolarda kaldı gebe çokta sağlıklı sonlandırdı
Evet evetaynen öyle kuzum nasibimizde varsa olur gerisi bahane :)
içime his doğdu sen bu ay kalcaksın inşallah arkadaşada demiştim kaldı :)Evet evetbende şimdi şekersiz 21 güne başladım bugün daha 3. Günüm şu tedavide bari verebildiğim kadar vereyim belki faydası olur
Ayy canımm hissin doğru çıkar. Ve hepimiz kalalım artık canım valla. Topikte kısır döngü gibi oldukiçime his doğdu sen bu ay kalcaksın inşallah arkadaşada demiştim kaldı :)
aynen öyle 5 sene geçiyormuş topikte bi bn kalıyormuşumAyy canımm hissin doğru çıkar. Ve hepimiz kalalım artık canım valla. Topikte kısır döngü gibi olduk
Neden sen kalcaksın hepimiz burdayız valla benimde hiç umudum yok kendimdenaynen öyle 5 sene geçiyormuş topikte bi bn kalıyormuşum
ben ümidi kestim dünkü ağrıda kis falan olduğunu düşünüyorumNeden sen kalcaksın hepimiz burdayız valla benimde hiç umudum yok kendimden
Benimde çok ağrım oldu hep kist düşündüm ama doktor hiç demedi canım kist var falan diyeben ümidi kestim dünkü ağrıda kis falan olduğunu düşünüyorum
benimde gitmem lazım aslındaBenimde çok ağrım oldu hep kist düşündüm ama doktor hiç demedi canım kist var falan diye
Canım 5 kiloda vermişsin adet olursan. Ki inşallau olmazsın. İstersen git belki başlatır tedabiye. Adet olana kadar 1 2 daha verirsinbenimde gitmem lazım aslında
şu sıra diyet falan kalmadı bendeCanım 5 kiloda vermişsin adet olursan. Ki inşallau olmazsın. İstersen git belki başlatır tedabiye. Adet olana kadar 1 2 daha verirsin
ben sanardımki evlenince hemen hamile kalırımCanım 5 kiloda vermişsin adet olursan. Ki inşallau olmazsın. İstersen git belki başlatır tedabiye. Adet olana kadar 1 2 daha verirsin
uzun vade diyet benide çok sıkıyor. Keşke 1 ayda komple tığ gibi olsakta sıksak dişimizi ama inkansızşu sıra diyet falan kalmadı bendeoff çok sıkıldım gerçekten yaa
Ne sanarsan tersi oluyor. Ben kalmam sanıyodum kaldım. Sonra kaldığımı görünce aa kalıyormuşum sandım sonrada kalmıyorumben sanardımki evlenince hemen hamile kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?