Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben hiç kalmadım3 senedir bezinti gına hepsi var bende şuan benim çocuğum çok nazlı olcak galiba

ben hiç kalmadım3 senedir bezinti gına hepsi var bende şuan benim çocuğum çok nazlı olcak galiba
Gelince popişlerini ısırcaz artık hakettiler

aynen bol bol poposu ısırık olcak bi gelseee
Şimdi annemdeyim balkonda kahve içiyoduk karşı apartmandan teyze hani yokmu daha bebek diyo. Dedim yok daha genciz erken. Aaaa saçmalama sakın yap öyle şeymi olurmuş diyo. Bende şakaya vurdum yok yok daha yeni evliyiz biraz dhaa var zamanı dedim. Daha ısrar ediyo olurmuymuş öyşe şey yap bak annen gencken bakar bilmemne. Sonra pek cevap vermedim. Şka yapıyorum şaka dedi nazım gectiğine söylüyorum yoksa gelinime bile sormam ben böype şey diyo ne denir buna gelinine bile sormuyo ama önüne gelene soruyo dmeek

en gıcık olduğum tip sen mi bakcaksın sanane diyesim geliyor öyle soranlara ama diyemiyorum işte

en gıcık olduğum tip sen mi bakcaksın sanane diyesim geliyor öyle soranlara ama diyemiyorum işte
Diyemiyo ya valla keşke şu yüzümü bi değiştirebilsem biraz tırnaklarımı çıkarabilsem böyle insanlara karşı Böyle sananee beee diye bağırasım geliyor arada

Diyemiyo ya valla keşke şu yüzümü bi değiştirebilsem biraz tırnaklarımı çıkarabilsem böyle insanlara karşı Böyle sananee beee diye bağırasım geliyor arada
ben bi iki kere tıkadım lafı ağızlarına tam çocuk sorcakları zaman düşünmüyorum sorulmasınıda sevmiyorum dedim. sorunum var belki sananeeeeeee.....

ben bi iki kere tıkadım lafı ağızlarına tam çocuk sorcakları zaman düşünmüyorum sorulmasınıda sevmiyorum dedim. sorunum var belki sananeeeeeee.....
E yanii nasıl bir meraklı cahil insanlar var anlayamıyorumki. En iyisini yapmışsın valla. Bende bir kere sadece yapabildim eşimin akrabası kendisi senelerdir tedavi gördüğü halde Bana herkesin içinde tedavi görüyomusun diye sorunca bende herkesin içinde sert bir şekilde yo ne tedavisi çocuk istediğimi nerden biliyosun dedim. İyiki demişim keşke daha fazlasını deseymişim

benim eşimin yaşlı bi akrabası bütüün erkeklerin içinde deditedaviye gerek yok düşünmüyorum dedim kaynanama dedim sonra oda kafası bi gidip bi geliyor sen üzülme dedi

Evet evet bende şimdi şekersiz 21 güne başladım bugün daha 3. Günüm şu tedavide bari verebildiğim kadar vereyim belki faydası olur
Bu 21 günlük şeker diyetin ben yapmıştım süper ise yaramıştı bi anda 4 5 kıla vermiştim tekrar yapmayı düşünüyorum umarım sende de ise yarar tatlım 1ay önce ben size anlatmıştım ama tatlısız yapamam demiştiniz hepiniz başlasaydın şimdi verirdin baya neyse geç olsun güç olmasın

Ah canım ben 3.denemem de kaldım hamile ilk iki denemem de iğneden önce Bi ilişki oldu içeride hazır sperm olsun diye daha sonrası 24 saatte bir oldu 3 gün boyunca daha sonra gün aşırı ama bu son ve hamile kaldığım denemede hiç ümidim yoktu taşınırken o hengamede sadece bir ilişki oldu saatini bile hatırlamadığım

benim eşimin yaşlı bi akrabası bütüün erkeklerin içinde deditedaviye gerek yok düşünmüyorum dedim kaynanama dedim sonra oda kafası bi gidip bi geliyor sen üzülme dedi
Ne densizler ya valla çok sinir oluyor insan
Anladım canım ne güzel benim doktorum ona henüz gerek duymadı yasağım bitince 3 ay denersiniz olmazsa o zaman çekeriz dedi nedense.
Benimde ilkinde doktorum başkaydı sen istersen çektir dedi bana bıraktı. Ben çektirmedim bikere daha deniyim dedim. Sonra 2.de şuanki doktoruma gittim. Gebeliği sonlandırdıktan sonra hidroselpnkten şüphelendi doktorum. Bi çektirelim eğer öyleyse amelşyat yapalım dedi. Çok şükür öyle çıkmadı canım
Niye ikisin bir arada verdiki
ben femera istedim canım. Femerada 5 günden fazla kullanılmıyormuş. Yumurtam da ağır büyüdüğünden yetersiz olur diye düşündü sanırım

Yumurta kapıya dayanmadan aklım başıma gelmiyo canım

İşte böyle gelişigüzel olduğu zamanlarda olur her zaman bende bu ay kendime bi uğraşmı bulsam napsam

İşte böyle gelişigüzel olduğu zamanlarda olur her zaman bende bu ay kendime bi uğraşmı bulsam napsam
Ya geçen Bi bayanla konuştuk böyle o da sordu nasıl diye anlattım taşınırken umut etmediğim Bi anda hamile kaldım diye çok komik Bi tepki verdi başka birisi de böyle anlatmış herhalde ya bana sonunda evi taşıttıracaksınız diyo

Ahahha valla az önce bende düşünmedim değil zaten eşime bu evden sıkıldım diyip duruyorum ama o imkanım malesef yok
sev9 evini taşıyor ondan gelicek bu ay haber

Inşallah her şey güzel olacak bu s3fer bende kendimi temizliğe vurdum bi kaç gündür tüm eve kaldırıp temizledim

Inşallah her şey güzel olacak bu s3fer bende kendimi temizliğe vurdum bi kaç gündür tüm eve kaldırıp temizledim
Bende yarın başlıyorum canım geç kaldım baya ama geçen hafta başlayacaktım bi uyuşukluk atamadım üstümden. Yarın camlar perdeler herşey kalkıcak

Bende yarın başlıyorum canım geç kaldım baya ama geçen hafta başlayacaktım bi uyuşukluk atamadım üstümden. Yarın camlar perdeler herşey kalkıcak
Valla iki odamın perdesi kaldı gerisini bitirdim kocayı da çalıştırdım çoğunu o yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…