Ahh inşallah ama benden bişey beklemeyin canlarım benden olmazAhahha valla az önce bende düşünmedim değilzaten eşime bu evden sıkıldım diyip duruyorum ama o imkanım malesef yok
sev9 evini taşıyor ondan gelicek bu ay haber
Erittinizmi buzları bitanemValla iki odamın perdesi kaldı gerisini bitirdim kocayı da çalıştırdım çoğunu o yaptı
Kızdırma benim şimdi ne kadar kaldı adetineAhh inşallah ama benden bişey beklemeyin canlarım benden olmaz
Bat 4 haziran diyelim kuzum tam taşınma günümErittinizmi buzları bitanemellerine sağlık mis gibi otur
Kızdırma benim şimdi ne kadar kaldı adetine
Ooo güzel bir pozitiften mis gibi hediye olurBat 4 haziran diyelim kuzum tam taşınma günüm
Kız o telaşla gelmezse bile unuturum ben ama o gelerek kendini hatırlatırOoo güzel bir pozitiften mis gibi hediye olur
Gelmesin gelmesinKız o telaşla gelmezse bile unuturum ben ama o gelerek kendini hatırlatır
Yok durum aynı hala konuşmuyoruz kaç gündür ise gitmiyo ben başladım t3mizlige oda başladı hiç ses etmedim oda yaptıErittinizmi buzları bitanemellerine sağlık mis gibi otur
Kızdırma benim şimdi ne kadar kaldı adetine
Yakında robotlar gelcek canım merak etmeKeşke bulaşık makinesi kendi kendine boşalsa. Yemekten sonraki bulaşıklar yerleşse. Mutfak tertemiz olsa
Daha yeni başladım kuzucumGelmesin gelmesin
Naptın canım toparlayabildinmi baya
Benim 19 mayısta yumurtlama oldu kuzucum garanti olsun 4 Haziran olsunAaa normal hesaba göre benimde 4 haziran
Biraz daha koyulaşmış sanki hadi hayırlısı canımÇatlatma iğnesi 10.günüm dünde test yaptım
İkisinide atıyorum ikinci tekli olan test fotosu bu akşam yaptım sabah yaptığım ikili fotoda ve 9.günüde attım sizce akşamki test nasıl sabahkine göre
Amin canım böyle işte bu akşamkiBiraz daha koyulaşmış sanki hadi hayırlısı canım
Ben eve geldim evi süpürdüm çamaşır attım makinaya mutfağı topladım yuları kaynanamın evine çıktım onlar köyde oranın mutfağını topladım çamaşır asıcam bulaşık makinası boşaltılcak Onuda yarın boşaltırım yulaf lapası yaptım bideKeşke bulaşık makinesi kendi kendine boşalsa. Yemekten sonraki bulaşıklar yerleşse. Mutfak tertemiz olsa
Kuzum bildiğim kadarıyla iğne 12. Günden sonra etkisini kaybediyor benim arkadaşım 12. Gün kan verdi 15 di sonucu ve kızını dünyaya getirdiAmin canım böyle işte bu akşamki
Kendi hesabıma göre benimde 19 mayis bal tarçın çörek otu kurunu 18 de bıraktım ayy inşallah hadi bakalımDaha yeni başladım kuzucumzor bu işler ya kendimi yeni evleniyo gibi hissettim çeyizler çıkıyo ya Bi de bal ayı otelinden yer ayırttım kocamın doğum gününde tatile gitcez nasipse Ağustosta o da bal ayı işte ben yeniden başlıyom oyuna
Benim 19 mayısta yumurtlama oldu kuzucum garanti olsun 4 Haziran olsunYalnız tuttuysa tam 19 mayıs güzel olur
Ne güzel inşallh herkese nasip etsinKuzum bildiğim kadarıyla iğne 12. Günden sonra etkisini kaybediyor benim arkadaşım 12. Gün kan verdi 15 di sonucu ve kızını dünyaya getirdi
Iğne etkisi değilse var ama 15.günden sonra daha emin olursun canımAmin canım böyle işte bu akşamki
Evet canım 2 güne belli olur yarında koyulaşabilirIğne etkisi değilse var ama 15.günden sonra daha emin olursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?