Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke bulaşık makinesi kendi kendine boşalsa. Yemekten sonraki bulaşıklar yerleşse. Mutfak tertemiz olsa

Gelmesin gelmesin
Naptın canım toparlayabildinmi baya
Daha yeni başladım kuzucum zor bu işler ya kendimi yeni evleniyo gibi hissettim çeyizler çıkıyo ya Bi de bal ayı otelinden yer ayırttım kocamın doğum gününde tatile gitcez nasipse Ağustosta o da bal ayı işte ben yeniden başlıyom oyuna
Aaa normal hesaba göre benimde 4 haziran
Benim 19 mayısta yumurtlama oldu kuzucum garanti olsun 4 Haziran olsun Yalnız tuttuysa tam 19 mayıs güzel olur

Çatlatma iğnesi 10.günüm dünde test yaptım
İkisinide atıyorum ikinci tekli olan test fotosu bu akşam yaptım sabah yaptığım ikili fotoda ve 9.günüde attım sizce akşamki test nasıl sabahkine göre

Eklentiler

• 531ABD30-1E67-4631-A3B5-E931B7E8B443.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 6EE9FD6B-D42C-4F41-8518-54349CD84BB3.webp
    89,5 KB · Görüntüleme: 29
Keşke bulaşık makinesi kendi kendine boşalsa. Yemekten sonraki bulaşıklar yerleşse. Mutfak tertemiz olsa
Ben eve geldim evi süpürdüm çamaşır attım makinaya mutfağı topladım yuları kaynanamın evine çıktım onlar köyde oranın mutfağını topladım çamaşır asıcam bulaşık makinası boşaltılcak Onuda yarın boşaltırım yulaf lapası yaptım bide

Kendi hesabıma göre benimde 19 mayis bal tarçın çörek otu kurunu 18 de bıraktım ayy inşallah hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…