Inşallah canım hayırlı haberler alırsınEvet canım 2 güne belli olur yarında koyulaşabilir
Olsun olsun yapsın tabi biraz yaklaşmak istiyor olabilirYok durum aynı hala konuşmuyoruz kaç gündür ise gitmiyo ben başladım t3mizlige oda başladı hiç ses etmedim oda yaptı
2 güzel haber alıcaz 4 hazirandaAaa normal hesaba göre benimde 4 haziran
essahmı kızYakında robotlar gelcek canım merak etme
Evet taşınmak çok zor canım. Sen cidden nikah tazele bari gelinliğini falan da giy kızDaha yeni başladım kuzucumzor bu işler ya kendimi yeni evleniyo gibi hissettim çeyizler çıkıyo ya Bi de bal ayı otelinden yer ayırttım kocamın doğum gününde tatile gitcez nasipse Ağustosta o da bal ayı işte ben yeniden başlıyom oyuna
Benim 19 mayısta yumurtlama oldu kuzucum garanti olsun 4 Haziran olsunYalnız tuttuysa tam 19 mayıs güzel olur
Akşam yaptığon daha koyu canım ama 12. Günden sonra denemeni tavsiye ederim yanıltabiliyorÇatlatma iğnesi 10.günüm dünde test yaptım
İkisinide atıyorum ikinci tekli olan test fotosu bu akşam yaptım sabah yaptığım ikili fotoda ve 9.günüde attım sizce akşamki test nasıl sabahkine göre
Off çalışırken ev işleri daha zorBen eve geldim evi süpürdüm çamaşır attım makinaya mutfağı topladım yuları kaynanamın evine çıktım onlar köyde oranın mutfağını topladım çamaşır asıcam bulaşık makinası boşaltılcak Onuda yarın boşaltırım yulaf lapası yaptım bide
İnşallh tatlımOlsun olsun yapsın tabi biraz yaklaşmak istiyor olabilirbanada doymayan koca vermişler. Ben biyerden topluyorum o 2.ye acıkıyor. Tam topladım şimdi yine ona bişeyler hazırlıyorum
2 güzel haber alıcaz 4 haziranda
essahmı kız
Evet taşınmak çok zor canım. Sen cidden nikah tazele bari gelinliğini falan da giy kız
Akşam yaptığon daha koyu canım ama 12. Günden sonra denemeni tavsiye ederim yanıltabiliyor
Off çalışırken ev işleri daha zorben asla yetişemezdim sanırım
Ay inşallah bebeğim yaa alalım ama ben 3 gündür ilişkiye devam etmiyim malum inşallah tutunmustur yemek konusunda benimkide asla doymaz günde 5 öğün falan yer yani ama adam 60 kg kilo almiyiOlsun olsun yapsın tabi biraz yaklaşmak istiyor olabilirbanada doymayan koca vermişler. Ben biyerden topluyorum o 2.ye acıkıyor. Tam topladım şimdi yine ona bişeyler hazırlıyorum
essahmı kız
Evet taşınmak çok zor canım. Sen cidden nikah tazele bari gelinliğini falan da giy kız
Akşam yaptığon daha koyu canım ama 12. Günden sonra denemeni tavsiye ederim yanıltabiliyor
Off çalışırken ev işleri daha zorben asla yetişemezdim sanı
Bende yetişemiyorum eşim diyorki helal olsun Sana işten geldin bi ton iş yaptın dediOlsun olsun yapsın tabi biraz yaklaşmak istiyor olabilirbanada doymayan koca vermişler. Ben biyerden topluyorum o 2.ye acıkıyor. Tam topladım şimdi yine ona bişeyler hazırlıyorum
essahmı kız
Off çalışırken ev işleri daha zorben asla yetişemezdim sanırım
İnşallah kuzumm.Ay inşallah bebeğim yaa alalım ama ben 3 gündür ilişkiye devam etmiyim malum inşallah tutunmustur yemek konusunda benimkide asla doymaz günde 5 öğün falan yer yani ama adam 60 kg kilo almiyi
Valla helal olsun canımBende yetişemiyorum eşim diyorki helal olsun Sana işten geldin bi ton iş yaptın dedi
Ben bu ay hiç dikkat etmedim ağır işler, baza kaldırmalar, düzenli ilişki devamkeeAy inşallah bebeğim yaa alalım ama ben 3 gündür ilişkiye devam etmiyim malum inşallah tutunmustur yemek konusunda benimkide asla doymaz günde 5 öğün falan yer yani ama adam 60 kg kilo almiyi
İnşallah bebeğimBöyle zamanlarda olabiliyor canım belli olmaz senden ve badeden bekliyorum
Benim kendime yokta bilmiyorum kuzumİnşallah bebeğimSenden bu ay gelecek o haber inşallah ona dair umudum çok büyük
Aynen valla hemen 1 kg yak8n cikiyo bendede yemek yiyinceİnşallah kuzumm.
ay valla tepem atıyor bazen ben bir yudum yesem direk tartıya yansıyı oda öyle almıyor
Çok sinir bozucuAynen valla hemen 1 kg yak8n cikiyo bendede yemek yiyince
Tatlım yapcak bisey yok bu bizim sınavımız ömur boyu dikkat etcez yememize bunu hayat tarzımız yapıcaz yemek için değil yaşamak için yiycezÇok sinir bozucu
Aynen öyle yapıcaz canım artık. Sen yapıyomusun diyetTatlım yapcak bisey yok bu bizim sınavımız ömur boyu dikkat etcez yememize bunu hayat tarzımız yapıcaz yemek için değil yaşamak için yiycez
Evdeyken bende çok yatardım sabaha kadar uyumaz sabah uyur öğleden sonra kalkardımValla helal olsun canımbende bugün bi pazara cıktım doktora gitin eve geldim yattım direk
Ay yok onu yapamıyorum haftasonları bazen oluyor ama genel olarak sabaha kadar oturamıyorum adam yalnız yatmaktan hoşlanmıyo uykum yok desem tribe bağlarEvdeyken bende çok yatardım sabaha kadar uyumaz sabah uyur öğleden sonra kalkardım
4 sene olunca değişiyor bazenAy yok onu yapamıyorum haftasonları bazen oluyor ama genel olarak sabaha kadar oturamıyorum adam yalnız yatmaktan hoşlanmıyo uykum yok desem tribe bağlar
Belki seneler geçince değişir evet4 sene olunca değişiyor bazen
Tatlım ben bayramdan beri salmıştım 2 3 gündür yapıyorum 74 um iste şimdi yine devam aralıklı oruca ve şeker diyetine bakalım 60 a inmek istiyorum oraya inersem hedef 55 inşallah inerim doktor ilacın adını yazmadı bulamadım yazsaydı çok faydası olacaktıAynen öyle yapıcaz canım artık. Sen yapıyomusun diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?