Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok durum aynı hala konuşmuyoruz kaç gündür ise gitmiyo ben başladım t3mizlige oda başladı hiç ses etmedim oda yaptı
Olsun olsun yapsın tabi biraz yaklaşmak istiyor olabilir banada doymayan koca vermişler. Ben biyerden topluyorum o 2.ye acıkıyor. Tam topladım şimdi yine ona bişeyler hazırlıyorum
Aaa normal hesaba göre benimde 4 haziran
2 güzel haber alıcaz 4 haziranda
Yakında robotlar gelcek canım merak etme
essahmı kız
Evet taşınmak çok zor canım. Sen cidden nikah tazele bari gelinliğini falan da giy kız
Çatlatma iğnesi 10.günüm dünde test yaptım
İkisinide atıyorum ikinci tekli olan test fotosu bu akşam yaptım sabah yaptığım ikili fotoda ve 9.günüde attım sizce akşamki test nasıl sabahkine göre
Akşam yaptığon daha koyu canım ama 12. Günden sonra denemeni tavsiye ederim yanıltabiliyor
Off çalışırken ev işleri daha zor ben asla yetişemezdim sanırım

İnşallh tatlım

Ay inşallah bebeğim yaa alalım ama ben 3 gündür ilişkiye devam etmiyim malum inşallah tutunmustur yemek konusunda benimkide asla doymaz günde 5 öğün falan yer yani ama adam 60 kg kilo almiyi

Bende yetişemiyorum eşim diyorki helal olsun Sana işten geldin bi ton iş yaptın dedi

Ay inşallah bebeğim yaa alalım ama ben 3 gündür ilişkiye devam etmiyim malum inşallah tutunmustur yemek konusunda benimkide asla doymaz günde 5 öğün falan yer yani ama adam 60 kg kilo almiyi
İnşallah kuzumm.
ay valla tepem atıyor bazen ben bir yudum yesem direk tartıya yansıyı oda öyle almıyor

Bende yetişemiyorum eşim diyorki helal olsun Sana işten geldin bi ton iş yaptın dedi
Valla helal olsun canım bende bugün bi pazara cıktım doktora gitin eve geldim yattım direk

Ben bu ay hiç dikkat etmedim ağır işler, baza kaldırmalar, düzenli ilişki devamkee 1 güzel haber alıcaz kuzum o da Baede den Cookiie

Tatlım yapcak bisey yok bu bizim sınavımız ömur boyu dikkat etcez yememize bunu hayat tarzımız yapıcaz yemek için değil yaşamak için yiycez
Aynen öyle yapıcaz canım artık. Sen yapıyomusun diyet

Evdeyken bende çok yatardım sabaha kadar uyumaz sabah uyur öğleden sonra kalkardım
Ay yok onu yapamıyorum haftasonları bazen oluyor ama genel olarak sabaha kadar oturamıyorum adam yalnız yatmaktan hoşlanmıyo uykum yok desem tribe bağlar

4 sene olunca değişiyor bazen
Belki seneler geçince değişir evet ramazanda oturuyoduk sahura kadar. Sahur yapıyoduk ben diyodum sabah namazınıda kılayım bu saat olmuş sen git yat. Yok yanımda oturuyo gözler gidiyo ne kadar kaldı ne kdar kaldı diyip duruyo dedim yürü hadi gittim uyuttum koca bebeğimi geri kalktım

Aynen öyle yapıcaz canım artık. Sen yapıyomusun diyet
Tatlım ben bayramdan beri salmıştım 2 3 gündür yapıyorum 74 um iste şimdi yine devam aralıklı oruca ve şeker diyetine bakalım 60 a inmek istiyorum oraya inersem hedef 55 inşallah inerim doktor ilacın adını yazmadı bulamadım yazsaydı çok faydası olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…