Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım teşekkür ederim

Maşallah canım 55e inmek çok güzel olur cidden ben bu kadar uzun dayanamıyorum yaa biyerdem kaçırılıyorum illaki nabıcam bilmiyorum
Anladım canım teşekkür ederim
Eğer aklında şüphe varsa çektir canım ama doktorun bikere daha deneyelimde demiş bilemedim sen istiyormusun çektirmek

Tatlım benimde dayanamadigim zamanlar oluyo hele eşim evdeyken ama dengeliyorum daha önce çok diyet denedim olmadı veremedim ama kafaya koydum hamile falan kalmazsam vericem bu kiloları indmsallah sende verirsin

Yani bi yandan merak ediyorum sonucu korkuyorum çektireyim yine aysını olmasın diyorum bi yandan da bekleyeyim şimdilik diyorum pekte hemen çektireyim gibi bi isteğim olmadı henüz

Tatlım benimde dayanamadigim zamanlar oluyo hele eşim evdeyken ama dengeliyorum daha önce çok diyet denedim olmadı veremedim ama kafaya koydum hamile falan kalmazsam vericem bu kiloları indmsallah sende verirsin
İnşallah canım yaa bende öyşe çok bozup geri başlıyorum ama şey yok eskisi gibi bende de bozdum masılsa ye diye
Yani bi yandan merak ediyorum sonucu korkuyorum çektireyim yine aysını olmasın diyorum bi yandan da bekleyeyim şimdilik diyorum pekte hemen çektireyim gibi bi isteğim olmadı henüz
O zaman deme bikere şansını istersen canım yine olmaz bidaha inşallah

Fated Ağrıların nasıl oldu canım

Geçti kuzum ama dünü değerlendiremedim
Bi önceki günü değerlendirdiysen bu akşamıda değerlendirirsin canım. Eğer değerlendirmediysen şimdi çık işten git eve

Bir sürü iş arasında girip bakıyorum yeni hamiş var mı diye Kızçeler ne durumdasınız arada etiket yapıp durum bildirin

Bir sürü iş arasında girip bakıyorum yeni hamiş var mı diye Kızçeler ne durumdasınız arada etiket yapıp durum bildirin
İlk listeden zaten çoğu kişi yok canım bende etiket yapmıyorum kim ne durumda bilmiyorum. Genel olarak konuştuklarımız batları daha gelmedi zaten Baede ve Fated

N Nin64737 ne durumdasınncanım kanaman kesildimi devammı
I imtisall nerelerdesin kız
Hurremmsultann bugün test yaptınmı canım

Canımcım sen gebelik haberi olursa beni etiketle tamam mı çok etkin olamıyorum aklım da kalıyo burda

Canımcım sen gebelik haberi olursa beni etiketle tamam mı çok etkin olamıyorum aklım da kalıyo burda
Tamam canım olsun yeterki ben etiketlerim seni
Çok iş vardır şimdi sende oy oy

Burdayım canımm. Okuyorum yazılanları ramazandan kalan kaza oruçları tutuyorum bir kaç gündür. Ondan pek sesim çıkmıyor

Burdayım canımm. Okuyorum yazılanları ramazandan kalan kaza oruçları tutuyorum bir kaç gündür. Ondan pek sesim çıkmıyor
Aa çıkart arada sesini canım özletme kendini Allah kabul etsin canım ne kadae kaldı bata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…