- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 48
- 30
Anladım canım teşekkür ederimNe densizler ya valla çok sinir oluyor insan
Benimde ilkinde doktorum başkaydı sen istersen çektir dedi bana bıraktı. Ben çektirmedim bikere daha deniyim dedim. Sonra 2.de şuanki doktoruma gittim. Gebeliği sonlandırdıktan sonra hidroselpnkten şüphelendi doktorum. Bi çektirelim eğer öyleyse amelşyat yapalım dedi. Çok şükür öyle çıkmadı canım
ben femera istedim canım. Femerada 5 günden fazla kullanılmıyormuş. Yumurtam da ağır büyüdüğünden yetersiz olur diye düşündü sanırım
Yumurta kapıya dayanmadan aklım başıma gelmiyo canım
Maşallah canım 55e inmek çok güzel olur cidden ben bu kadar uzun dayanamıyorum yaa biyerdem kaçırılıyorum illaki nabıcam bilmiyorumTatlım ben bayramdan beri salmıştım 2 3 gündür yapıyorum 74 um iste şimdi yine devam aralıklı oruca ve şeker diyetine bakalım 60 a inmek istiyorum oraya inersem hedef 55 inşallah inerim doktor ilacın adını yazmadı bulamadım yazsaydı çok faydası olacaktı
Eğer aklında şüphe varsa çektir canım ama doktorun bikere daha deneyelimde demiş bilemedim sen istiyormusun çektirmekAnladım canım teşekkür ederim
Tatlım benimde dayanamadigim zamanlar oluyo hele eşim evdeyken ama dengeliyorum daha önce çok diyet denedim olmadı veremedim ama kafaya koydum hamile falan kalmazsam vericem bu kiloları indmsallah sende verirsinMaşallah canım 55e inmek çok güzel olur cidden ben bu kadar uzun dayanamıyorum yaa biyerdem kaçırılıyorum illaki nabıcam bilmiyorum
Eğer aklında şüphe varsa çektir canım ama doktorun bikere daha deneyelimde demiş bilemedim sen istiyormusun çektirmek
Yani bi yandan merak ediyorum sonucu korkuyorum çektireyim yine aysını olmasın diyorum bi yandan da bekleyeyim şimdilik diyorumMaşallah canım 55e inmek çok güzel olur cidden ben bu kadar uzun dayanamıyorum yaa biyerdem kaçırılıyorum illaki nabıcam bilmiyorum
Eğer aklında şüphe varsa çektir canım ama doktorun bikere daha deneyelimde demiş bilemedim sen istiyormusun çektirmek
Günaydın canımGünaydın bebeklerim
İnşallah canım yaa bende öyşe çok bozup geri başlıyorum ama şey yok eskisi gibi bende de bozdum masılsa ye diyeTatlım benimde dayanamadigim zamanlar oluyo hele eşim evdeyken ama dengeliyorum daha önce çok diyet denedim olmadı veremedim ama kafaya koydum hamile falan kalmazsam vericem bu kiloları indmsallah sende verirsin
O zaman deme bikere şansını istersen canım yine olmaz bidaha inşallahYani bi yandan merak ediyorum sonucu korkuyorum çektireyim yine aysını olmasın diyorum bi yandan da bekleyeyim şimdilik diyorumpekte hemen çektireyim gibi bi isteğim olmadı henüz
Geçti kuzum ama dünü değerlendiremedimFated Ağrıların nasıl oldu canım
Bi önceki günü değerlendirdiysen bu akşamıda değerlendirirsin canım. Eğer değerlendirmediysen şimdi çık işten git eveGeçti kuzum ama dünü değerlendiremedim
İnşalalh canım sağolİnşallah canım yaa bende öyşe çok bozup geri başlıyorum ama şey yok eskisi gibi bende de bozdum masılsa ye diye
O zaman deme bikere şansını istersen canım yine olmaz bidaha inşallah
İnşallah canım benim artıkİnşalalh canım sağolen kısa sürede gebe kalırız umarım
İlk listeden zaten çoğu kişi yok canımBir sürü iş arasında girip bakıyorum yeni hamiş var mı diyeKızçeler ne durumdasınız arada etiket yapıp durum bildirin
Canımcım sen gebelik haberi olursa beni etiketle tamam mı
Tamam canım olsun yeterki ben etiketlerim seniCanımcım sen gebelik haberi olursa beni etiketle tamam mıçok etkin olamıyorum aklım da kalıyo burda
Burdayım canımm. Okuyorum yazılanları
Aa çıkart arada sesini canım özletme kendiniBurdayım canımm. Okuyorum yazılanlarıramazandan kalan kaza oruçları tutuyorum bir kaç gündür. Ondan pek sesim çıkmıyor
Amin canım ❤Aa çıkart arada sesini canım özletme kendiniAllah kabul etsin canım ne kadae kaldı bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?