Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım olsun yeterki ben etiketlerim seni
Çok iş vardır şimdi sende oy oy
Hem de nasıl bugün yemek odamı toparladım mutfakta bardakları paketledim az sayıda bardak bıraktım kendimize Ben de çeyize bardak doldurmuşum bir sürü sanki ev değil cafe

InsaAllah canımmm❤ sen başladın mı ilaçlara?
Başladım bugün canım femara ya. Yine biyerden umutlarım yeşerdi sanki en azından adetimi çabucak olucam
Hem de nasıl bugün yemek odamı toparladım mutfakta bardakları paketledim az sayıda bardak bıraktım kendimize Ben de çeyize bardak doldurmuşum bir sürü sanki ev değil cafe
Ay benimde öyle hele çay bardakları bi kutu kaldırdım kenara dolapta yer kaplıyp resmen

Başladım bugün canım femara ya. Yine biyerden umutlarım yeşerdi sanki en azından adetimi çabucak olucam

Ay benimde öyle hele çay bardakları bi kutu kaldırdım kenara dolapta yer kaplıyp resmen
Kahve yanı su bardaklarım da kutusundan çıkmamış daha çeyizlik gibi duruyolar Her şey yeni baştan

Aynen. En azından adetin ne zaman geleceğini bilirsin. InsaAllah gelmez de hamile olduğun haberini alırsın. Hepimiz alırız ❤

Kahve yanı su bardaklarım da kutusundan çıkmamış daha çeyizlik gibi duruyolar Her şey yeni baştan
Benim 2 takım sadece kahve yanım onuda sadece misafire o küçücük şeyler beni kandırmaz suya
Aynen. En azından adetin ne zaman geleceğini bilirsin. InsaAllah gelmez de hamile olduğun haberini alırsın. Hepimiz alırız ❤
Ay inşallah kuzum yaa siz açılışı yapın pozitiflerle arkanızdan bem getireyim inşallah

Ay inşallah kuzum yaa siz açılışı yapın pozitiflerle arkanızdan bem getireyim inşallah
InsaAllah canım. Ama bugün sebepsizce bir durgunluk çöktü. Olmayacakmış gibi bir hisse kapıldım. Hayırlısı bakalım hakkımızda

InsaAllah canım. Ama bugün sebepsizce bir durgunluk çöktü. Olmayacakmış gibi bir hisse kapıldım. Hayırlısı bakalım hakkımızda
Hiç belli olmaz canım ya inşallah olucak kötüyü çağırma

12. Gün iğnemin kızlar

Eklentiler

• 941DA685-EAF7-4B88-8101-F617A068C4B9.webp
    98,9 KB · Görüntüleme: 31
Merabalar canım bende bebiş de iyi şükür yeni gördüm daha sen nasılsın başladın mı ilaçlara
Çok şükür canım belli oldumu cinsiyet
İyiyim bende evet başladım dün femaraya
En son cumartesi gecesi değerlendirmiştim bide dün
İnşallah tutar kuzum
12. Gün iğnemin

12. Gün iğnemin kızlar
Canım bayada belli bi çizgi var işte iğne etkisimi sürüyo acaba hala yoksa gebelikmi

Çok şükür canım belli oldumu cinsiyet
İyiyim bende evet başladım dün femaraya

İnşallah tutar kuzum

Canım bayada belli bi çizgi var işte iğne etkisimi sürüyo acaba hala yoksa gebelikmi
Vakla canım bilmiyorum 12. Gün oldu artık Buda son hali testin

Eklentiler

• DF6710D8-1247-4CD8-995B-0E9714C0CAD1.webp
    98,9 KB · Görüntüleme: 23
  • A601F40C-22E6-491D-9257-89EE4BAAF61E.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…