Haziranda güzel şeyler olucak gibime geliyorAmin canım ❤
Tahmini bat 1 haziran
InsaAllah canımmm❤ sen başladın mı ilaçlara?Haziranda güzel şeyler olucak gibime geliyor
Hem de nasıl bugün yemek odamı toparladım mutfakta bardakları paketledim az sayıda bardak bıraktım kendimizeTamam canım olsun yeterki ben etiketlerim seni
Çok iş vardır şimdi sende oy oy
Başladım bugün canım femara ya. Yine biyerden umutlarım yeşerdi sankiInsaAllah canımmm❤ sen başladın mı ilaçlara?
Ay benimde öyle hele çay bardaklarıHem de nasıl bugün yemek odamı toparladım mutfakta bardakları paketledim az sayıda bardak bıraktım kendimizeBen de çeyize bardak doldurmuşum bir sürü sanki ev değil cafe
Kahve yanı su bardaklarım da kutusundan çıkmamış daha çeyizlik gibi duruyolarBaşladım bugün canım femara ya. Yine biyerden umutlarım yeşerdi sankien azından adetimi çabucak olucam
Ay benimde öyle hele çay bardaklarıbi kutu kaldırdım kenara dolapta yer kaplıyp resmen
Aynen. En azından adetin ne zaman geleceğini bilirsin. InsaAllah gelmez de hamile olduğun haberini alırsın. Hepimiz alırız ❤Başladım bugün canım femara ya. Yine biyerden umutlarım yeşerdi sankien azından adetimi çabucak olucam
Benim 2 takım sadece kahve yanım onuda sadece misafireKahve yanı su bardaklarım da kutusundan çıkmamış daha çeyizlik gibi duruyolarHer şey yeni baştan
Ay inşallah kuzum yaa siz açılışı yapın pozitiflerle arkanızdan bem getireyim inşallahAynen. En azından adetin ne zaman geleceğini bilirsin. InsaAllah gelmez de hamile olduğun haberini alırsın. Hepimiz alırız ❤
InsaAllah canım. Ama bugün sebepsizce bir durgunluk çöktü. Olmayacakmış gibi bir hisse kapıldım. Hayırlısı bakalım hakkımızdaAy inşallah kuzum yaa siz açılışı yapın pozitiflerle arkanızdan bem getireyim inşallah
Hiç belli olmaz canım ya inşallah olucak kötüyü çağırmaInsaAllah canım. Ama bugün sebepsizce bir durgunluk çöktü. Olmayacakmış gibi bir hisse kapıldım. Hayırlısı bakalım hakkımızda
InsaAllah bakalım ❤Hiç belli olmaz canım ya inşallah olucak kötüyü çağırma
Merabalar canım bende bebiş de iyi şükür yeni gördüm daha sen nasılsın başladın mı ilaçlara
En son cumartesi gecesi değerlendirmiştim bide dünBi önceki günü değerlendirdiysen bu akşamıda değerlendirirsin canım. Eğer değerlendirmediysen şimdi çık işten git eve
Çok şükür canım belli oldumu cinsiyetMerabalar canım bende bebiş de iyi şükür yeni gördüm daha sen nasılsın başladın mı ilaçlara
İnşallah tutar kuzumEn son cumartesi gecesi değerlendirmiştim bide dün
12. Gün iğnemin
Canım bayada belli bi çizgi var işte iğne etkisimi sürüyo acaba hala yoksa gebelikmi12. Gün iğnemin kızlar
Vakla canım bilmiyorum 12. Gün oldu artık Buda son hali testinÇok şükür canım belli oldumu cinsiyet
İyiyim bende evet başladım dün femaraya
İnşallah tutar kuzum
Canım bayada belli bi çizgi var işte iğne etkisimi sürüyo acaba hala yoksa gebelikmi
İğne gününüde sayıyomusun canım haricmi.Vakla canım bilmiyorum 12. Gün oldu artık Buda son hali testin
Saydım 12. Gün oluyorİğne gününüde sayıyomusun canım haricmi.
2 gün sonra tekrarla bakalım şimdi ne desem yalnış çıkmasın
2 gün sonra tekrarla canım en net 14 ve sonrası günlerde çıkar. İnşallah daha koyulaşmış bir çizgi olucakSaydım 12. Gün oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?