Kan testi ver kuzumSaydım 12. Gün oluyor
İnşallah bugün bir bel ağrım var sormayın yaaaa fıtık mı oldu acabaÇok şükür canım belli oldumu cinsiyet
İyiyim bende evet başladım dün femaraya
İnşallah tutar kuzum
Canım bayada belli bi çizgi var işte iğne etkisimi sürüyo acaba hala yoksa gebelikmi
Yarın canımKan testi ver kuzum
Haberdar et mutlaka bizide ayyyy inşallah vardır yaaaaYarın canım
İnşaallh kuzumHaberdar et mutlaka bizide ayyyy inşallah vardır yaaaa
Güzel güzel büyüsünler inşallah belli oldu erkekmiş canım sağlık olsun da herşey hallolurÇok şükür canım belli oldumu cinsiyet
İyiyim bende evet başladım dün femaraya
İnşallah tutar kuzum
Canım bayada belli bi çizgi var işte iğne etkisimi sürüyo acaba hala yoksa gebelikmi
Değerlendire değerlendire sonumuz fıtık olcak zatenİnşallah bugün bir bel ağrım var sormayın yaaaa fıtık mı oldu acaba
Maşallah sağlıkla gelsin minik paşa canımGüzel güzel büyüsünler inşallah belli oldu erkekmiş canım sağlık olsun da herşey hallolur
Sanırım bugün 13. Günün iğneden sonra canım. Genelde 12 günden sonra iğne etkisi heçmiş oluypr çoğu kişide Ama yine de tereddütte kalınan günler. Bir iki güne tekrar ermelisin bence inşallah iğnenin etkisi değildirMerhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum dün öğlen test yaptım böyle çıktı acaba iğnenin etkisi mi 2 gündür akıntım var belim ağrıyor
Bugün kan vericem inşallahSanırım bugün 13. Günün iğneden sonra canım. Genelde 12 günden sonra iğne etkisi heçmiş oluypr çoğu kişide Ama yine de tereddütte kalınan günler. Bir iki güne tekrar ermelisin bence inşallah iğnenin etkisi değildir
Evine yakın bi özel hastane varsa kan verMerhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum dün öğlen test yaptım böyle çıktı acaba iğnenin etkisi mi 2 gündür akıntım var belim ağrıyor
Bugün vericemEvine yakın bi özel hastane varsa kan ver
Ayyyy hadi bekliyorum bakkkkBugün vericem
İnşallah güzel sonuclar ver bizeBugün kan vericem inşallah
Saydım 12. Gün oluyor
İnşAllah dua edin lütfenİnşallah güzel sonuclar ver bize
Dualarım seninle kuzum inşallah çok güzel haberler alırsınDua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?