Allah razı olsunDualarım seninle kuzum inşallah çok güzel haberler alırsın
Hayırlısı olsun bende genelde 12. Gün etkisi bitiyorBenim 15. Gün bile pozitif cçıkıp kanda negatif çıkmıştı bekleyin acele etmeyin
Sonunda güzel haberi almışsın rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim 15. Gün bile pozitif cçıkıp kanda negatif çıkmıştı bekleyin acele etmeyin
Duam seninle canım güzel haberi al inşallahİnşAllah dua edin lütfen
Sağol Allah razı olsunDuam seninle canım güzel haberi al inşallah
Erken gebelik testi yaptım bideHaberdar et mutlaka bizide ayyyy inşallah vardır yaaaa
Bundada çıkmış kuzum ama sen kan ver en iyisiErken gebelik testi yaptım bide
Yarın vereceğimBundada çıkmış kuzum ama sen kan ver en iyisi
Güzel sonuçlar alırsın inşallah tatlımYarın vereceğim
Amin inşallah Allhım isteyen herkese versinSonunda güzel haberi almışsın rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merhaba kan sonucum çıktı 1,20 hamile değilimYarın vereceğim
Maşallah sağlıcakla gelir inşallah canım hayırlı olsunGüzel güzel büyüsünler inşallah belli oldu erkekmiş canım sağlık olsun da herşey hallolur
Merhaba kan testi ver iğnenin etkisi kalmaz bence olmus bayaMerhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum dün öğlen test yaptım böyle çıktı acaba iğnenin etkisi mi 2 gündür akıntım var belim ağrıyor
Merhaba kan verdim 1,20 hamile değilimMerhaba kan testi ver iğnenin etkisi kalmaz bence olmus baya
Yok canım bana doktor kilo verip gel dedi ben vermedim bu ay gitmedim bidaki ay gidicem regl dönemim 10 gün önce bitti geçen kasıklarımda bugünde sol bel tarafımda çok kötü bi ağrı varçatlatma iğnesi mi oldunFated
Hadi ya üzüldüm kuzumMerhaba kan sonucum çıktı 1,20 hamile değilim
Kısmet değilmiş napalımHadi ya üzüldüm kuzum
Kaç senelik evlisin yaş kaçki benim klomende yumurtam bile gelişmedi çok umut etmiştimKısmet değilmiş napalım
1sene 22 yaşındayım benim bir yumurtam anca büyümüştüKaç senelik evlisin yaş kaçki benim klomende yumurtam bile gelişmedi çok umut etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?