Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
K
Merhaba kan verdim 1,20 hamile değilim
K.bakma canım bir sonraki sayfada gördüm negatif olduğunu ama adet olmazsan birkaç gün sonra tekrar ver bence daha erken olabilir ben hep 15.gün verdim kanı 16 17 de de ad3t oldum

Merhaba kan verdim 1,20 hamile değilim
Sabahki yaptığın test aynı şekilde benide yanıltmıştı canım. Hemde aynı testten kaç kere yaptım hep çizgi çıktı kan negatif çıktı aklımızda bulunsun bidaha almayalım onu

Sabahki yaptığın test aynı şekilde benide yanıltmıştı canım. Hemde aynı testten kaç kere yaptım hep çizgi çıktı kan negatif çıktı aklımızda bulunsun bidaha almayalım onu
Napiyon kuzu ben iki gündür hep uyuyorum acaba bi test yapsam erken mi olur daha 9 gün var elimde normal test var

Napiyon kuzu ben iki gündür hep uyuyorum acaba bi test yapsam erken mi olur daha 9 gün var elimde normal test var
İyiyim canım birkaç gündür başım çok ağrıyor yaa öyşe ev işi yapmaya çalışıyorum sen nasılsın uyku baya bi belirti ama 9 günde erken kuzu olsa bile çıkmayabilir
Evet bidaha regli günüm gelmeden test yapmıycam
Öyle yapmamız lazım ama dayanamıyoruz

Bende iyiyim de iste sürekli uyuyorum halim yok ama yorgun değilim uyuyacak gibiyim ama uykum yok öyle bi durum içindeyim bi kaç gün daha bekliyim o zaman demi

Kızlar pazartesi biri erken diğeri normal 2 tane test yaptım. Normal testte ikinci çizgi hiç çıkmadı, erken gebelik testinde ise ikinci çizgi çookk silik çıktı ışığa tutunca gözüküyor. Bugün yine 2 tane test yaptım biri erken diğeri normal, bu sefer de erken gebelik testimde ikinci çizgi hiç çıkmadı ve normal testte ışığa tutunca ikinci çizgiyi görebildim ama diğerinden daha silik adetlerim düzensiz ama bu hafta içinde olmam gerekiyor daha gelen giden bişey yok. Birkaç gündür akıntım çok arttı beyaz akıntı geliyor.
Sizce gebe olabilir miyim? Başına böyle bir şey gelen var mı?

Bende iyiyim de iste sürekli uyuyorum halim yok ama yorgun değilim uyuyacak gibiyim ama uykum yok öyle bi durum içindeyim bi kaç gün daha bekliyim o zaman demi
Daha önceki gebeliğinde bu belirtin varmıydı canım. Hadi inşallah bebeğedir bence bekle şimdi varsa bile negatif çıkma olasılığı yüksek

Geçenlerde sürekli silik çizgiler cıktı testlerimde ama hamile değildim canım. Varsa eğer koyulaşıp bir iki günde siliklikten çıkması gerek bu artık bence net. Ama inşallah seninkiler gebeliktir

Daha önceki gebeliğinde bu belirtin varmıydı canım. Hadi inşallah bebeğedir bence bekle şimdi varsa bile negatif çıkma olasılığı yüksek
Evet uyku hali verdi ama öğrendikten sonra fark etmiştim inşallah hayırlısı ne ise o olsun canım

Geçenlerde sürekli silik çizgiler cıktı testlerimde ama hamile değildim canım. Varsa eğer koyulaşıp bir iki günde siliklikten çıkması gerek bu artık bence net. Ama inşallah seninkiler gebeliktir
İnşallah canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…