Ama tekrar klomen çatlatma iğnesi kullanmayı düşünmüyorum zamana bırakmak en iyisiKaç senelik evlisin yaş kaçki benim klomende yumurtam bile gelişmedi çok umut etmiştim
Daha çok yenisiniz kuzum olur ben 4 senelik evliyim 26 yaşımdayımAma tekrar klomen çatlatma iğnesi kullanmayı düşünmüyorum zamana bırakmak en iyisi
Öyle ama çevremdeki herkesim hemen çocuğu oldu kuzenlerimin eşimin kuzeninin insan kötü oluyo ister istemezDaha çok yenisiniz kuzum olur ben 4 senelik evliyim 26 yaşımdayım
Üzülme kuzum daha erken yaşın küçük 1 sene olunca doktorlar bile çok umursamıyorÖyle ama çevremdeki herkesim hemen çocuğu oldu kuzenlerimin eşimin kuzeninin insan kötü oluyo ister istemez
Dünki testin biraz silikleşmişti canım ben söylemek istemedim üzülme diyeMerhaba kan sonucum çıktı 1,20 hamile değilim
K.bakma canım bir sonraki sayfada gördüm negatif olduğunu ama adet olmazsan birkaç gün sonra tekrar ver bence daha erken olabilir ben hep 15.gün verdim kanı 16 17 de de ad3t oldumMerhaba kan verdim 1,20 hamile değilim
Sabahki yaptığın test aynı şekilde benide yanıltmıştı canım. Hemde aynı testten kaç kere yaptım hep çizgi çıktı kan negatif çıktı aklımızda bulunsun bidaha almayalım onuMerhaba kan verdim 1,20 hamile değilim
Napiyon kuzu ben iki gündür hep uyuyorum acaba bi test yapsam erken mi olur daha 9 gün var elimde normal test varSabahki yaptığın test aynı şekilde benide yanıltmıştı canım. Hemde aynı testten kaç kere yaptım hep çizgi çıktı kan negatif çıktı aklımızda bulunsun bidaha almayalım onu
Öyle hayırlısı artıkÜzülme kuzum daha erken yaşın küçük 1 sene olunca doktorlar bile çok umursamıyor
Evet bidaha regli günüm gelmeden test yapmıycamSabahki yaptığın test aynı şekilde benide yanıltmıştı canım. Hemde aynı testten kaç kere yaptım hep çizgi çıktı kan negatif çıktı aklımızda bulunsun bidaha almayalım onu
Ama 1,20 daha yükselmez bu ay olmadıK
K.bakma canım bir sonraki sayfada gördüm negatif olduğunu ama adet olmazsan birkaç gün sonra tekrar ver bence daha erken olabilir ben hep 15.gün verdim kanı 16 17 de de ad3t oldum
Dünki testin biraz silikleşmişti canım ben söylemek istemedim üzülme diye
İyiyim canım birkaç gündür başım çok ağrıyor yaa öyşe ev işi yapmaya çalışıyorum sen nasılsın uyku baya bi belirti ama 9 günde erken kuzu olsa bile çıkmayabilirNapiyon kuzu ben iki gündür hep uyuyorum acaba bi test yapsam erken mi olur daha 9 gün var elimde normal test var
Öyle yapmamız lazım ama dayanamıyoruzEvet bidaha regli günüm gelmeden test yapmıycam
Bende iyiyim de iste sürekli uyuyorum halim yok ama yorgun değilim uyuyacak gibiyim ama uykum yok öyle bi durum içindeyim bi kaç gün daha bekliyim o zaman demiİyiyim canım birkaç gündür başım çok ağrıyor yaa öyşe ev işi yapmaya çalışıyorum sen nasılsın uyku baya bi belirti ama 9 günde erken kuzu olsa bile çıkmayabilir
Öyle yapmamız lazım ama dayanamıyoruz
Daha önceki gebeliğinde bu belirtin varmıydı canım. Hadi inşallah bebeğedirBende iyiyim de iste sürekli uyuyorum halim yok ama yorgun değilim uyuyacak gibiyim ama uykum yok öyle bi durum içindeyim bi kaç gün daha bekliyim o zaman demi
Geçenlerde sürekli silik çizgiler cıktı testlerimde ama hamile değildim canım. Varsa eğer koyulaşıp bir iki günde siliklikten çıkması gerek bu artık bence net. Ama inşallah seninkiler gebeliktirKızlar pazartesi biri erken diğeri normal 2 tane test yaptım. Normal testte ikinci çizgi hiç çıkmadı, erken gebelik testinde ise ikinci çizgi çookk silik çıktı ışığa tutunca gözüküyor. Bugün yine 2 tane test yaptım biri erken diğeri normal, bu sefer de erken gebelik testimde ikinci çizgi hiç çıkmadı ve normal testte ışığa tutunca ikinci çizgiyi görebildim ama diğerinden daha silikadetlerim düzensiz ama bu hafta içinde olmam gerekiyor daha gelen giden bişey yok. Birkaç gündür akıntım çok arttı beyaz akıntı geliyor.
Sizce gebe olabilir miyim? Başına böyle bir şey gelen var mı?
Evet uyku hali verdi ama öğrendikten sonra fark etmiştim inşallah hayırlısı ne ise o olsun canımDaha önceki gebeliğinde bu belirtin varmıydı canım. Hadi inşallah bebeğedirbence bekle şimdi varsa bile negatif çıkma olasılığı yüksek
İnşallah canım çok sağolGeçenlerde sürekli silik çizgiler cıktı testlerimde ama hamile değildim canım. Varsa eğer koyulaşıp bir iki günde siliklikten çıkması gerek bu artık bence net. Ama inşallah seninkiler gebeliktir
İnşallah canımm beklemek çok zor ama en dğrusuEvet uyku hali verdi ama öğrendikten sonra fark etmiştim inşallah hayırlısı ne ise o olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?