Günaydın canım nasılsınGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın kızlar
İyiyim kuzum bugün bel ağrım yok sen nasılsınGünaydın canım nasılsın
Yumurtlama gecti heralde o zaman canımİyiyim kuzum bugün bel ağrım yok sen nasılsın
Vercem canım netleşsin artık13. Gün silik çizgi kan vereceğim akşam
Hadi inşallahEvet uyku hali verdi ama öğrendikten sonra fark etmiştim inşallah hayırlısı ne ise o olsun canım
Kız 4 haziran değilmiydi daha erken kii test içinHadi inşallahbu ay da bişey yok bende hiç belirti yoktu zaten de test de yaptım garantiledim negatif Cookiie
Aynen canımVercem canım netleşsin artık
Olunca çıkıyo bence yaKız 4 haziran değilmiydi daha erken kii test için
Allah korusun bende diyet falan kalmadı öküz gibi yiyorum yaaaa verdiğim 5 kiloyu aldım geriYumurtlama gecti heralde o zaman canım
Benimde 3 gündür başım ağrıyor canım anlamadım diyettenmi ağrıyor yoksa pazartesi paZara çıkmıştım doktora gittim falan umarım covid olmamışımdır her
Naptın canım verdinmi kanAynen canım
Hiç belli olmaz canım o önceki aylarda birsürü belirti olduda noldu belirti aramaOlunca çıkıyo bence yaHiç bi belirti yok zaten
Akşam vereceğimNaptın canım verdinmi kan
Hiç belli olmaz canım o önceki aylarda birsürü belirti olduda noldu belirti arama
Allah korusun bende diyet falan kalmadı öküz gibi yiyorum yaaaa verdiğim 5 kiloyu aldım geriSabah tartilim dedim tartılmaz olaydım
Bende tedaviye başlayınca başladım geri tedavi olmadığı dönemde bende öküz gibi yiyordum
Olsun canım yine verirsin hiç demoralize olmaFated
Daha erken demi test için benden bugün akıntı gelmiş ama pişmiş yumurta akı gibi benbeyaz camasirima bulaşmış böyle afedersin inşallah bebistir yumurtlama olsa böyle şeffaf olur demiHadi inşallahbu ay da bişey yok bende hiç belirti yoktu zaten de test de yaptım garantiledim negatif Cookiie
Ben yumuetlama akıntısı pek yaşamadığım için hiç bilmiyorum canım ya. Ama nolur nolmaz sem yine değerlendir istersen.Daha erken demi test için benden bugün akıntı gelmiş ama pişmiş yumurta akı gibi benbeyaz camasirima bulaşmış böyle afedersin inşallah bebistir yumurtlama olsa böyle şeffaf olur demi
Ben yumuetlama akıntısı pek yaşamadığım için hiç bilmiyorum canım ya. Ama nolur nolmaz sem yine değerlendir istersen.
Bende herkese değerlendir der oldumadım değerlendir abla olcak
Ama napayım kaçmasın
Onu bende heo düşünmüşümdür ama olanlar heğ bilmeden adete kadar değerlendiriyorlar canımvarsa bir zararı olurmu ki bilemedim
Valla bi düşünüyüm koca yanaşırsa bakarızOnu bende heo düşünmüşümdür ama olanlar heğ bilmeden adete kadar değerlendiriyorlar canım
Benim beyaz oluyo yumurtlama akıntısı kuzum. İnşallah bebiştirDaha erken demi test için benden bugün akıntı gelmiş ama pişmiş yumurta akı gibi benbeyaz camasirima bulaşmış böyle afedersin inşallah bebistir yumurtlama olsa böyle şeffaf olur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?