Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim kuzum bugün bel ağrım yok sen nasılsın
Yumurtlama gecti heralde o zaman canım
Benimde 3 gündür başım ağrıyor canım anlamadım diyettenmi ağrıyor yoksa pazartesi paZara çıkmıştım doktora gittim falan umarım covid olmamışımdır her

13. Gün silik çizgi kan vereceğim akşam

Eklentiler

• 1482715D-45C2-42CA-AE3C-C2CF51EDF055.webp
    8 KB · Görüntüleme: 22
  • 10A14085-E5B8-4AC2-A8C9-DE9C3C0D5E93.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 18
Allah korusun bende diyet falan kalmadı öküz gibi yiyorum yaaaa verdiğim 5 kiloyu aldım geri Sabah tartilim dedim tartılmaz olaydım

Naptın canım verdinmi kan
Olunca çıkıyo bence ya Hiç bi belirti yok zaten
Hiç belli olmaz canım o önceki aylarda birsürü belirti olduda noldu belirti arama
Allah korusun bende diyet falan kalmadı öküz gibi yiyorum yaaaa verdiğim 5 kiloyu aldım geri Sabah tartilim dedim tartılmaz olaydım
Bende tedaviye başlayınca başladım geri tedavi olmadığı dönemde bende öküz gibi yiyordum
Olsun canım yine verirsin hiç demoralize olma Fated

Akşam vereceğim

Hadi inşallah bu ay da bişey yok bende hiç belirti yoktu zaten de test de yaptım garantiledim negatif Cookiie
Daha erken demi test için benden bugün akıntı gelmiş ama pişmiş yumurta akı gibi benbeyaz camasirima bulaşmış böyle afedersin inşallah bebistir yumurtlama olsa böyle şeffaf olur demi

Daha erken demi test için benden bugün akıntı gelmiş ama pişmiş yumurta akı gibi benbeyaz camasirima bulaşmış böyle afedersin inşallah bebistir yumurtlama olsa böyle şeffaf olur demi
Ben yumuetlama akıntısı pek yaşamadığım için hiç bilmiyorum canım ya. Ama nolur nolmaz sem yine değerlendir istersen.
Bende herkese değerlendir der oldum adım değerlendir abla olcak
Ama napayım kaçmasın

varsa bir zararı olurmu ki bilemedim

Benim beyaz oluyo yumurtlama akıntısı kuzum. İnşallah bebiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…