Genelde yumurtlama akintisi şeffaf yapışkan olur canım. Çekince uzar. Ben o şekilde anlıyorum. Her ay farkediyorum ama klomen kullandığım ve sonraki ay olmamıştı bende ya da ben farkedememiste olabilirim. Her vücut farklıdır kimiside beyaz görüyor olabilir. Sen boş geçme ne olur ne olmaz.Daha erken demi test için benden bugün akıntı gelmiş ama pişmiş yumurta akı gibi benbeyaz camasirima bulaşmış böyle afedersin inşallah bebistir yumurtlama olsa böyle şeffaf olur demi
Yaa benimde iğne vurulduğunda yada ilaç kullandığımda şeffaf oluyo aynı senin dediğin gibi ama bilemedim kasik ağrısı da varGenelde yumurtlama akintisi şeffaf yapışkan olur canım. Çekince uzar. Ben o şekilde anlıyorum. Her ay farkediyorum ama klomen kullandığım ve sonraki ay olmamıştı bende ya da ben farkedememiste olabilirim. Her vücut farklıdır kimiside beyaz görüyor olabilir. Sen boş geçme ne olur ne olmaz.
Kasik ağrısı varsa boş geçme. Degerlendir mutlakaYaa benimde iğne vurulduğunda yada ilaç kullandığımda şeffaf oluyo aynı senin dediğin gibi ama bilemedim kasik ağrısı da var
Ya bir türlü gidemedim kana eşim biraz grip oldu yarına kaldı bende gidemeyince test yaptım böyle şıktı yine 13. GünBundada çıkmış kuzum ama sen kan ver en iyisi
Var ince Bi çizgi ama mimariye den sonra kimseye kesin diyemiyorum onun da çok belirgindi hayırlısı olsun benim 13.gün iğne etkisi tamamen geçmiş tertemiz negatif ti 14 15 de böyleydi ama tabiki her vücut farklı atıyo İlacın etkisiniYa bir türlü gidemedim kana eşim biraz grip oldu yarına kaldı bende gidemeyince test yaptım böyle şıktı yine 13. Gün
İnşalh canım bide yarın denerim ilk idrarlaVar ince Bi çizgi ama mimariye den sonra kimseye kesin diyemiyorum onun da çok belirgindi hayırlısı olsun benim 13.gün iğne etkisi tamamen geçmiş tertemiz negatif ti 14 15 de böyleydi ama tabiki her vücut farklı atıyo İlacın etkisini
Aslında erken başlamışsınız 16 ideal değilmi zaten Bi aksilik çıkmazsa eğer gebelik olmazsa adet görüyorsunuz hamilelik varsa da kesin çıkıyoİnşalh canım bide yarın denerim ilk idrarla
Yarın belli olur inşallh yaAslında erken başlamışsınız 16 ideal değilmi zaten Bi aksilik çıkmazsa eğer gebelik olmazsa adet görüyorsunuz hamilelik varsa da kesin çıkıyo
Yok kuzucum kesilmedi daha galiba normal geri adet oldum bir hafta sürücek.. ama 6 gün oldu azalmıyorda çok yoğun anlamadım gitti
Kızlar selam hepinize öpücüklerimi yağdırıyorum burdan
Hayattayımay sonu yoğunluğuna girdim benim işler gerçi hep yoğun
BAT GÜNÜ AZ KALAN VARMI HAYIRLI HABERLERİNİZİ ALALIM İNŞLAH
Allah allah çok entresan canımYok kuzucum kesilmedi daha galiba normal geri adet oldum bir hafta sürücek.. ama 6 gün oldu azalmıyorda çok yoğun anlamadım gitti
Az kalmış kız . Hadi hayırlusı olsun inşlh.7 gün var
Bebeğim hoşgeldinKızlar selam hepinize öpücüklerimi yağdırıyorum burdan
Aynen az kaldi inşallah bu ay olur beni yormazAz kalmış kız . Hadi hayırlusı olsun inşlh.
Hadi inşallah canımBenim bu ay içimde garip bi his var sanki hamile kalcam gibi ama umutlanmak istemiyorum nedense
Benim herşeyim enteresanAllah allah çok entresan canım
HosgeldinKızlar selam hepinize öpücüklerimi yağdırıyorum burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?