Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha erken demi test için benden bugün akıntı gelmiş ama pişmiş yumurta akı gibi benbeyaz camasirima bulaşmış böyle afedersin inşallah bebistir yumurtlama olsa böyle şeffaf olur demi
Genelde yumurtlama akintisi şeffaf yapışkan olur canım. Çekince uzar. Ben o şekilde anlıyorum. Her ay farkediyorum ama klomen kullandığım ve sonraki ay olmamıştı bende ya da ben farkedememiste olabilirim. Her vücut farklıdır kimiside beyaz görüyor olabilir. Sen boş geçme ne olur ne olmaz.

Yaa benimde iğne vurulduğunda yada ilaç kullandığımda şeffaf oluyo aynı senin dediğin gibi ama bilemedim kasik ağrısı da var

Bundada çıkmış kuzum ama sen kan ver en iyisi
Ya bir türlü gidemedim kana eşim biraz grip oldu yarına kaldı bende gidemeyince test yaptım böyle şıktı yine 13. Gün

Eklentiler

• A5C74F1E-6847-48BE-B519-1897A47B6671.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 29
  • E9CC9876-D82A-4F77-85B1-A52043159037.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 25
Ya bir türlü gidemedim kana eşim biraz grip oldu yarına kaldı bende gidemeyince test yaptım böyle şıktı yine 13. Gün
Var ince Bi çizgi ama mimariye den sonra kimseye kesin diyemiyorum onun da çok belirgindi hayırlısı olsun benim 13.gün iğne etkisi tamamen geçmiş tertemiz negatif ti 14 15 de böyleydi ama tabiki her vücut farklı atıyo İlacın etkisini

Kızlar selam hepinize öpücüklerimi yağdırıyorum burdan
Hayattayım ay sonu yoğunluğuna girdim benim işler gerçi hep yoğun
BAT GÜNÜ AZ KALAN VARMI HAYIRLI HABERLERİNİZİ ALALIM İNŞLAH

İnşalh canım bide yarın denerim ilk idrarla

Yok kuzucum kesilmedi daha galiba normal geri adet oldum bir hafta sürücek.. ama 6 gün oldu azalmıyorda çok yoğun anlamadım gitti

Kızlar selam hepinize öpücüklerimi yağdırıyorum burdan
Hayattayım ay sonu yoğunluğuna girdim benim işler gerçi hep yoğun
BAT GÜNÜ AZ KALAN VARMI HAYIRLI HABERLERİNİZİ ALALIM İNŞLAH
Hosgeldin benim 4 gün var ama umut yok. Biraz göğüs hassasiyeti vardı o da gitti Sen napiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…