- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Canım bak tekrar test yaptım toplu aldığım için işte yapıyorum kan verdim ama yarın çıkacakNaptın canım verdinmi kan
Hiç belli olmaz canım o önceki aylarda birsürü belirti olduda noldu belirti arama
Allah korusun bende diyet falan kalmadı öküz gibi yiyorum yaaaa verdiğim 5 kiloyu aldım geriSabah tartilim dedim tartılmaz olaydım
Bende tedaviye başlayınca başladım geri tedavi olmadığı dönemde bende öküz gibi yiyordum
Olsun canım yine verirsin hiç demoralize olmaFated
Canım bak tekrar test yaptım toplu aldığım için işte yapıyorum kan verdim ama yarın çıkacakGüzel sonuçlar alırsın inşallah tatlım
Bendede hastalık olmuş belim ağrısa acaba hamilemiyim diyorum
E nabıza düşer sabah verdiysen kanı canımCanım bak tekrar test yaptım toplu aldığım için işte yapıyorum kan verdim ama yarın çıkacak
14. Gün bitiyor
Verdim umarım iğne etkisi değilE nabıza düşer sabah verdiysen kanı canım
Canım var çizgi hala hadi inşallah güzel bi değer çıksınCanım bak tekrar test yaptım toplu aldığım için işte yapıyorum kan verdim ama yarın çıkacak
14. Gün bitiyor
Amin canımCanım var çizgi hala hadi inşallah güzel bi değer çıksın
Inşallah canımVerdim umarım iğne etkisi değil
Hadi inşallah canım ne kadar varBenim bu ay içimde garip bi his var sanki hamile kalcam gibi ama umutlanmak istemiyorum nedense
Yine var ama inşallah yanıltıcı değildir kuzum devlette mi verdin kanı normalde 2 saatte çıkıyor özeldeCanım bak tekrar test yaptım toplu aldığım için işte yapıyorum kan verdim ama yarın çıkacak
14. Gün bitiyor
Daha 2 hafta varHadi inşallah canım ne kadar var
Benim 14.gün ilk idrarla yaptığım test tertemiz bir negatifti canımVerdim umarım iğne etkisi değil
Özel ama öyle dedilerYine var ama inşallah yanıltıcı değildir kuzum devlette mi verdin kanı normalde 2 saatte çıkıyor özelde
İnşallah olucak canım güzel haveri alıcazDaha 2 hafta var
Kız daha yokmuydu neden erken oldu bu kadarBırakın taşınmayı uzaya yerleşsem yine olmucak heraldeKırmızılardan önce gelen pembişler kendini gösterdi regl yükleniyor Size bol şans kızçeler
Evet hala çizgi var ben 14. Gün yaptığımda negatifi gördüm ay hadi inşallah vardır güzel haberlerini bekliyorumCanım bak tekrar test yaptım toplu aldığım için işte yapıyorum kan verdim ama yarın çıkacak
14. Gün bitiyor
Kuzu daha erken ya ayın 4 de demiştinBırakın taşınmayı uzaya yerleşsem yine olmucak heraldeKırmızılardan önce gelen pembişler kendini gösterdi regl yükleniyor Size bol şans kızçeler
Çok erken gelmişBırakın taşınmayı uzaya yerleşsem yine olmucak heraldeKırmızılardan önce gelen pembişler kendini gösterdi regl yükleniyor Size bol şans kızçeler
Günaydın canım. Nasılsın? Nasıl gidiyor?Günaydın milletHurremmsultann ciktimi sonuçlar canım
Özel ama öyle dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?