İnşallah olucak canım güzel haveri alıcaz
Kız daha yokmuydu neden erken oldu bu kadar
Kuzu daha erken ya ayın 4 de demiştin
Evet canlarım adet olmadım daha ama bi günlük pembe akıntı gördüm. Sonra kesildi muhtemelen 4 haziranda direk kırmızı olarak sökülür iyi de oldu boşa umutlanmış olmadım hazırlan ben geliyorum dediÇok erken gelmiş
Belki de yerleşmedir. Yumurtlama ne zaman oldu?Evet canlarım adet olmadım daha ama bi günlük pembe akıntı gördüm. Sonra kesildi muhtemelen 4 haziranda direk kırmızı olarak sökülür iyi de oldu boşa umutlanmış olmadım hazırlan ben geliyorum dedi
19 mayısta kuzum ama yok hiçbi belirtim yerleşme değildirBelki de yerleşmedir. Yumurtlama ne zaman oldu?
Sen yine de dikkat et ne olur ne olmaz. Ağır iş falan yapma. Benimde tek belirtim göğüs ağrısıydı. Dün o da gitti. Umutlarım iyice tükenmişti. Bulantı başladı umutlar yeşerdi19 mayısta kuzum ama yok hiçbi belirtim yerleşme değildir
Yok yapmadım dahaÇıkmadı mı sonuç canım idrar testi yaptın mı bu sabahta
Yok canım 3 gibi çıkacakmışGünaydın milletHurremmsultann ciktimi sonuçlar canım
Çok ilginç. Özellerde 1-2 saate çıkar ama senin baya geç olmuşYok canım 3 gibi çıkacakmış
Evet bende sordum sebebini ama laboratuvarın yoğunluğu varmışÇok ilginç. Özellerde 1-2 saate çıkar ama senin baya geç olmuş
Hmm. 3e bisey kalmadı zatenEvet bende sordum sebebini ama laboratuvarın yoğunluğu varmış
Bende göğüs ağrısı normal şekilde kuzum ya adet öncesi gibi fazlası yokSen yine de dikkat et ne olur ne olmaz. Ağır iş falan yapma. Benimde tek belirtim göğüs ağrısıydı. Dün o da gitti. Umutlarım iyice tükenmişti. Bulantı başladı umutlar yeşerdihatta şüphelenip ov. Testi yaptım koyu çıktı. Ikıncı kez yumurtlamıyorsam hamile olabilirim
InsaAllah hepimiz verelim o güzel haberi❤Bende göğüs ağrısı normal şekilde kuzum ya adet öncesi gibi fazlası yokinşallah güzel haberi alırız senden canım
İnşallah ama artık benden gelmez gibi geliyoInsaAllah hepimiz verelim o güzel haberi❤
Iyilik canım iyi nasıl olsun iste adet bekliyorum sen nasılsınGünaydın canım. Nasılsın? Nasıl gidiyor?
Olabilir tabikide canım böyle çok öğrenen var inşallah vardırKızlar iki gündür mide bulantısı yaşıyorum. Dün şüphelenip ov. Testi yaptım. Koyu çıktı. Bugünde yaptım yine koyu çıktı. Bata 3 gün var. Kızımı bu şekilde öğrenmiştim. Olabilir mi sizce ?
Bugün arabanın camına karga taşırken yumurta düşmüş aşağıda ki kiracı yumurta güzel haberdir dediİnşallah olucak canım güzel haveri alıcaz
Kız daha yokmuydu neden erken oldu bu kadar
Çıkmış mıYok canım 3 gibi çıkacakmış
gebelik testi yapsana bi canımKızlar iki gündür mide bulantısı yaşıyorum. Dün şüphelenip ov. Testi yaptım. Koyu çıktı. Bugünde yaptım yine koyu çıktı. Bata 3 gün var. Kızımı bu şekilde öğrenmiştim. Olabilir mi sizce ?
Bir günlük pembe akıntı olurmuki canım böyle adetten kaç gün önce. Yerleşme olma olasılığı yüksek giji geldi bana. İnşallah öyledirEvet canlarım adet olmadım daha ama bi günlük pembe akıntı gördüm. Sonra kesildi muhtemelen 4 haziranda direk kırmızı olarak sökülür iyi de oldu boşa umutlanmış olmadım hazırlan ben geliyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?