Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün adet olalı 7. Günüm. Hala leke leke geliyor ya. İlk defa böyle bişey yaşıyorum en gec 4 günfe biterdi benim

gebelik testi yapsana bi canım

Bir günlük pembe akıntı olurmuki canım böyle adetten kaç gün önce. Yerleşme olma olasılığı yüksek giji geldi bana. İnşallah öyledir
Söz konusu bensem herşey normal bebeğim hiç belirtim yok ağrı sızı felan. Gerçi o kadar kişiye özgü bişeymiş ki geçen gün teyzem annem oturuyoduk. Geçen adetimden önce annem diyo ki ağrın varsa hamile olabilirsin, teyzem de diyo ki hiç bi belirtin yoksa adet olcak gibi hissetmiyosan ve geciktiyse hamilesin. Dedim iki kardeş bile ne kadar farklı yaşamışlar ki benim bacak yapım alt tarafım aynı teyzemdir çok benzerim heralde bigün kalırsam hiçbi şey hissetmicem

Benim hep 7 gün sürüyor bazen 8
Aynen benim de öyleydi sıkılıyodum hatta hayıt kapsül aldım ya 3 buçuk günde bitmişti geçen ay
Bugün adet olalı 7. Günüm. Hala leke leke geliyor ya. İlk defa böyle bişey yaşıyorum en gec 4 günfe biterdi benim
Kuzucum ilaçlarına başladıysan onların etkisi olabilir. İlaç kullanmasaydın hayıt iç çay yapıp derdim ama şimdi ilaç etkisi gibi yoğun bi reçeten var çünkü

Kızlar benim adet kesilmiyor iyice endişelenmeye başlıyorum. Ne gibi bi sebepten dolayı olur ki bu aşırı adet ya ?

Dr ye git canım yada sor bi nosu varsa bu kadar uzun olamaz altında mutlaka bisey yatıyordur
Allah allah yaa
En geç çarşamba günü ulaşabilirim doktoruma yaa ondan önce çalışmıyor napcam bilmiyorum.
Yada cuma gününü bekleyim diyorum aşılama için ilk görüşme ozaman anlatayım durumu diye geçmi olur sence canım ?

Benim bu ay içimde garip bi his var sanki hamile kalcam gibi ama umutlanmak istemiyorum nedense
İnşlah insan hissedermiş :)
Hosgeldin benim 4 gün var ama umut yok. Biraz göğüs hassasiyeti vardı o da gitti Sen napiyosun
Az kalmış . İyilik . Temizlikle kafayı bozduk işte
Kızlar benim adet kesilmiyor iyice endişelenmeye başlıyorum. Ne gibi bi sebepten dolayı olur ki bu aşırı adet ya ?
Kesinlikle kendi doktorunu bekleme. Varsa acil kadındoğuma git . Yoksa özele git muayne ol. Gerçi sizin orada özel kavramı yok Neden bukadar bekledin. Ben olsam onkere gitmiştim. Ama yinede telaşlanma. Ben geçsn ay kimyasal yaşadım reglim normalde 4/5 gün 8 güne kadar uzadı
Aynı şeyler senın içinde geçerli kuzum

A niye öyle oldu ki acaba ilacın ikisini bir kullandığın için mi
daha önce de kullanmıştım canım 2sini bir. Clife kaynaklı olabilirmi acaba

Yok aşkım belirti falan yok
2 hafta önce den zaten belirti olmaz kız anca döllenme aşamasındadır
Benim hep 7 gün sürüyor bazen 8
Benim az sürer 2 günde bile bittiğini bilirim ama 3 4 genelde hiç bu kadar uzun sürmemişti
Bence hiç anlamadan da olan olur ya yani illa ağrıcak diye bişry yok. Hatta burada çok kişide okudum. Her zaman yaşadığım belirtilerin olmadığı ay hamile kaldım diye
Bilmiyorumki canım belkide ilaçlardandır. Macundan da olabilir
Canım artk hiç zaman kaybetmeden doktora gitsen iyi olcak sanki

Canım zaten pazartesi kontrolüm var benim ben tekrar yumurta takibine başladım

sev9 kuzucum bizim senınle herşeyimiz aynı oldugu için bende öle regli oluyorum. Biliyosun . Yarın olursun bende beklıyorum halen 2 gün geçti yinemi kimyasal oldum acaba ? Regli geçtikten kaç gün sonra kan verilmeli. Bilmiyorum .

Olabilir tabikide canım böyle çok öğrenen var inşallah vardır
Kızımı bu şekilde öğrenmiştim. Umutlandım
I imtisall nornal gebelik testi al balım
Hazır elimin altında var
gebelik testi yapsana bi canım
Yapayım
Benimde seninle aynı gün 4 haziran bende yapsam mı acaba test olmazsa sen bi yap çıkarsa bende yapıyım yoksa günümü bekliycem
Yumurtlama gününden eminsen yap canım.

Canım bilemiyorum ki daha önce böyle birşey duymadım bende 8 yıl önce falan adetten bir hafta sonra tekrar adet olmuştum ama bu kadar uzun sürmemişti yinede sen bilirsin

Yani olabilir bilemiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…