Aa bak kısmet gelcek sana bence deBugün arabanın camına karga taşırken yumurta düşmüş aşağıda ki kiracı yumurta güzel haberdir dedi
Iyiyim canım bende sağol.Iyilik canım iyi nasıl olsun iste adet bekliyorum sen nasılsın
A niye öyle oldu ki acaba ilacın ikisini bir kullandığın için miBugün adet olalı 7. Günüm. Hala leke leke geliyor ya. İlk defa böyle bişey yaşıyorum en gec 4 günfe biterdi benim
Benimde seninle aynı gün 4 haziran bende yapsam mı acaba test olmazsa sen bi yap çıkarsa bende yapıyım yoksa günümü bekliycemIyiyim canım bende sağol.
Yok aşkım belirti falan yokAa bak kısmet gelcek sana bence de
Benim hep 7 gün sürüyor bazen 8Bugün adet olalı 7. Günüm. Hala leke leke geliyor ya. İlk defa böyle bişey yaşıyorum en gec 4 günfe biterdi benim
Bazen oluyor öyle yani bende bi kere 4 gün olmuştumBenim hep 7 gün sürüyor bazen 8
Söz konusu bensem herşey normal bebeğimgebelik testi yapsana bi canım
Bir günlük pembe akıntı olurmuki canım böyle adetten kaç gün önce. Yerleşme olma olasılığı yüksek giji geldi bana. İnşallah öyledir
Aynen benim de öyleydi sıkılıyodum hatta hayıt kapsül aldım ya 3 buçuk günde bitmişti geçen ayBenim hep 7 gün sürüyor bazen 8
Kuzucum ilaçlarına başladıysan onların etkisi olabilir. İlaç kullanmasaydın hayıt iç çay yapıp derdim ama şimdi ilaç etkisi gibi yoğun bi reçeten var çünküBugün adet olalı 7. Günüm. Hala leke leke geliyor ya. İlk defa böyle bişey yaşıyorum en gec 4 günfe biterdi benim
Dr ye git canım yada sor bi nosu varsa bu kadar uzun olamaz altında mutlaka bisey yatıyordurKızlar benim adet kesilmiyor iyice endişelenmeye başlıyorum. Ne gibi bi sebepten dolayı olur ki bu aşırı adet ya ?
Allah allah yaaDr ye git canım yada sor bi nosu varsa bu kadar uzun olamaz altında mutlaka bisey yatıyordur
İnşlah insan hissedermiş :)Benim bu ay içimde garip bi his var sanki hamile kalcam gibi ama umutlanmak istemiyorum nedense
Az kalmış . İyilik . Temizlikle kafayı bozduk işteHosgeldinbenim 4 gün var ama umut yok. Biraz göğüs hassasiyeti vardı o da gitti Sen napiyosun
Kesinlikle kendi doktorunu bekleme. Varsa acil kadındoğuma git . Yoksa özele git muayne ol. Gerçi sizin orada özel kavramı yokKızlar benim adet kesilmiyor iyice endişelenmeye başlıyorum. Ne gibi bi sebepten dolayı olur ki bu aşırı adet ya ?
Aynı şeyler senın içinde geçerli kuzumBugün adet olalı 7. Günüm. Hala leke leke geliyor ya. İlk defa böyle bişey yaşıyorum en gec 4 günfe biterdi benim
daha önce de kullanmıştım canım 2sini bir. Clife kaynaklı olabilirmi acabaA niye öyle oldu ki acaba ilacın ikisini bir kullandığın için mi
2 hafta önce den zaten belirti olmaz kız anca döllenme aşamasındadırYok aşkım belirti falan yok
Benim az sürer 2 günde bile bittiğini bilirim ama 3 4 genelde hiç bu kadar uzun sürmemiştiBenim hep 7 gün sürüyor bazen 8
Bence hiç anlamadan da olan olur ya yani illa ağrıcak diye bişry yok. Hatta burada çok kişide okudum. Her zaman yaşadığım belirtilerin olmadığı ay hamile kaldım diyeSöz konusu bensem herşey normal bebeğimhiç belirtim yok ağrı sızı felan. Gerçi o kadar kişiye özgü bişeymiş ki geçen gün teyzem annem oturuyoduk. Geçen adetimden önce annem diyo ki ağrın varsa hamile olabilirsin, teyzem de diyo ki hiç bi belirtin yoksa adet olcak gibi hissetmiyosan ve geciktiyse hamilesin. Dedim iki kardeş bile ne kadar farklı yaşamışlar ki benim bacak yapım alt tarafım aynı teyzemdir çok benzerim heralde bigün kalırsam hiçbi şey hissetmicem
Bilmiyorumki canım belkide ilaçlardandır. Macundan da olabilirAynen benim de öyleydi sıkılıyodum hatta hayıt kapsül aldım ya 3 buçuk günde bitmişti geçen ay
Kuzucum ilaçlarına başladıysan onların etkisi olabilir. İlaç kullanmasaydın hayıt iç çay yapıp derdim ama şimdi ilaç etkisi gibi yoğun bi reçeten var çünkü
Canım artk hiç zaman kaybetmeden doktora gitsen iyi olcak sankiKızlar benim adet kesilmiyor iyice endişelenmeye başlıyorum. Ne gibi bi sebepten dolayı olur ki bu aşırı adet ya ?
Canım zaten pazartesi kontrolüm var benim ben tekrar yumurta takibine başladımİnşlah insan hissedermiş :)
Az kalmış . İyilik . Temizlikle kafayı bozduk işte
Kesinlikle kendi doktorunu bekleme. Varsa acil kadındoğuma git . Yoksa özele git muayne ol. Gerçi sizin orada özel kavramı yokNeden bukadar bekledin. Ben olsam onkere gitmiştim. Ama yinede telaşlanma. Ben geçsn ay kimyasal yaşadım reglim normalde 4/5 gün 8 güne kadar uzadı
Aynı şeyler senın içinde geçerli kuzum
Kızımı bu şekilde öğrenmiştim. UmutlandımOlabilir tabikide canım böyle çok öğrenen var inşallah vardır
Hazır elimin altında var
Yapayımgebelik testi yapsana bi canım
Yumurtlama gününden eminsen yap canım.Benimde seninle aynı gün 4 haziran bende yapsam mı acaba test olmazsa sen bi yap çıkarsa bende yapıyım yoksa günümü bekliycem
Canım bilemiyorum ki daha önce böyle birşey duymadım bende 8 yıl önce falan adetten bir hafta sonra tekrar adet olmuştum ama bu kadar uzun sürmemişti yinede sen bilirsinAllah allah yaa
En geç çarşamba günü ulaşabilirim doktoruma yaa ondan önce çalışmıyor napcam bilmiyorum.
Yada cuma gününü bekleyim diyorum aşılama için ilk görüşme ozaman anlatayım durumu diye geçmi olur sence canım ?
Yani olabilir bilemiyorum canımdaha önce de kullanmıştım canım 2sini bir. Clife kaynaklı olabilirmi acaba
2 hafta önce den zaten belirti olmaz kız anca döllenme aşamasındadır
Benim az sürer 2 günde bile bittiğini bilirim ama 3 4 genelde hiç bu kadar uzun sürmemişti
Bence hiç anlamadan da olan olur ya yani illa ağrıcak diye bişry yok. Hatta burada çok kişide okudum. Her zaman yaşadığım belirtilerin olmadığı ay hamile kaldım diye
Bilmiyorumki canım belkide ilaçlardandır. Macundan da olabilir
Canım artk hiç zaman kaybetmeden doktora gitsen iyi olcak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?