Bir gün bile geçse verilir canım adet belirtim yoksa ver kanı bencesev9 kuzucum bizim senınle herşeyimiz aynı oldugu için bende öle regli oluyorum. Biliyosun . Yarın olursun bende beklıyorum halen 2 gün geçti yinemi kimyasal oldum acaba ? Regli geçtikten kaç gün sonra kan verilmeli. Bilmiyorum .
Kızımı bu şekilde öğrenmiştim. Umutlandım
Hazır elimin altında var
Yapayım
Inşallah vardır canım hadi yapta at bize bi sonucu bakalımYumurtlama gününden eminsen yap canım.
Aynen bak bi gün kalırsam benim de öyle olcak en rahat en belirtim yok olmadı dediğimde kalcamdaha önce de kullanmıştım canım 2sini bir. Clife kaynaklı olabilirmi acaba
2 hafta önce den zaten belirti olmaz kız anca döllenme aşamasındadır
Benim az sürer 2 günde bile bittiğini bilirim ama 3 4 genelde hiç bu kadar uzun sürmemişti
Bence hiç anlamadan da olan olur ya yani illa ağrıcak diye bişry yok. Hatta burada çok kişide okudum. Her zaman yaşadığım belirtilerin olmadığı ay hamile kaldım diye
Bilmiyorumki canım belkide ilaçlardandır. Macundan da olabilir
Canım artk hiç zaman kaybetmeden doktora gitsen iyi olcak sanki
Bebeğim kimyasal geçirdiğinde idrar testinde çıkıyo muydu ve adetin kaç gün gecikti heçen ay toplamda. Ben kanda baktırmıyorum ya iki yılda adet gecikmem çok olduğu oldu farketmeden acaba yaşadım mı bende çünkü biz aynıyız birbirimizlesev9 kuzucum bizim senınle herşeyimiz aynı oldugu için bende öle regli oluyorum. Biliyosun . Yarın olursun bende beklıyorum halen 2 gün geçti yinemi kimyasal oldum acaba ? Regli geçtikten kaç gün sonra kan verilmeli. Bilmiyorum .
Baya görüyorummmTesti deştim
İnşlah insan hissedermiş :)
Az kalmış . İyilik . Temizlikle kafayı bozduk işte
Kesinlikle kendi doktorunu bekleme. Varsa acil kadındoğuma git . Yoksa özele git muayne ol. Gerçi sizin orada özel kavramı yokNeden bukadar bekledin. Ben olsam onkere gitmiştim. Ama yinede telaşlanma. Ben geçsn ay kimyasal yaşadım reglim normalde 4/5 gün 8 güne kadar uzadı
Aynı şeyler senın içinde geçerli kuzum
daha önce de kullanmıştım canım 2sini bir. Clife kaynaklı olabilirmi acaba
2 hafta önce den zaten belirti olmaz kız anca döllenme aşamasındadır
Benim az sürer 2 günde bile bittiğini bilirim ama 3 4 genelde hiç bu kadar uzun sürmemişti
Bence hiç anlamadan da olan olur ya yani illa ağrıcak diye bişry yok. Hatta burada çok kişide okudum. Her zaman yaşadığım belirtilerin olmadığı ay hamile kaldım diye
Bilmiyorumki canım belkide ilaçlardandır. Macundan da olabilir
Canım artk hiç zaman kaybetmeden doktora gitsen iyi olcak sanki
Yarın bakıcam azalma yoksa gidicem acile ozaman cunku sanki psikolojikmi bilmiyorum ama halsizlesiyorum başımda döner gibi oluyor endişeleniyorumCanım bilemiyorum ki daha önce böyle birşey duymadım bende 8 yıl önce falan adetten bir hafta sonra tekrar adet olmuştum ama bu kadar uzun sürmemişti yinede sen bilirsin
Kızımı bu şekilde öğrenmiştim. Umutlandım
Hazır elimin altında var
Yapayım
Yumurtlama gününden eminsen yap canım.
Bakayım canım yoğun değilde leke şekkinde işte anlamadım gittiYani olabilir bilemiyorum canım
Ayyy varr varrKızlaar bakın hele silik çizgi var dimi? Çıplak gözle daha net
Tahminen daha 1 hafta var dimi batına canımAynen bak bi gün kalırsam benim de öyle olcak en rahat en belirtim yok olmadı dediğimde kalcam
Bebeğim kimyasal geçirdiğinde idrar testinde çıkıyo muydu ve adetin kaç gün gecikti heçen ay toplamda. Ben kanda baktırmıyorum ya iki yılda adet gecikmem çok olduğu oldu farketmeden acaba yaşadım mı bende çünkü biz aynıyız birbirimizleAyrıca niye kimyasal olsun bu ay normal gebeliktir test yaptın mı
Var dimi. Bata 3 gun var. Daha koyulaşır InsaAllahAyyy varr varr
4 haziranda gelcek kuzum 19u yumurtlama oldu bir hafta evet. Yumurtlamadan ortalama 16 gün sonra geliyo önce de gelebilir yani bekliyorumTahminen daha 1 hafta var dimi batına canım
Var canım var tabikiiVar dimi. Bata 3 gun var. Daha koyulaşır InsaAllah
Senden de bi pozitif bekliyorum ben4 haziranda gelcek kuzum 19u yumurtlama oldu bir hafta evet. Yumurtlamadan ortalama 16 gün sonra geliyo önce de gelebilir yani bekliyorum
Gerçekten var kuzum hayırlı olsunKızlaar bakın hele silik çizgi var dimi? Çıplak gözle daha net
Canım benim. Çok sağol. Birbirimizin heyecanını paylaşmak ne güzelVar canım var tabikiiyaa çok mutlu oldumm
InsaAllah canım. Çok sağolGerçekten var kuzum hayırlı olsun
Hahshb hala benden pozitif bekleyebiliyon mu Polyanna'mVar canım var tabikiiyaa çok mutlu oldumm
Senden de bi pozitif bekliyorum ben
Var bebeğim hayırlı olsun inşallahVar dimi. Bata 3 gun var. Daha koyulaşır InsaAllah
Tabiki bekliyorum neden beklemicekmişinHahshb hala benden pozitif bekleyebiliyon mu Polyanna'm
Var bebeğim hayırlı olsun inşallah
İyi ki varsın bebeğim ama o akıntı gelince adet yakın oluyo geç sökülüyo heralde olsun önümüzdeki ay 3.ay yenilenme ayı oluyo Allah büyükTabiki bekliyorum neden beklemicekmişin
Çünkü sen benim canımsınTam sökülmeden ben yine umut edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?