Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim. Çok sağol. Birbirimizin heyecanını paylaşmak ne güzel ben de gördüğümde kendim gibi seviniyorum hep ❤

InsaAllah canım. Çok sağol umarım sağlıklıdır
Canımın içi yarın tekrarla koyulaşma görelim nedense sana bir prenses daha geliyor diyesim geldi
Çünkü sen benim canımsın Yok yok hiçbi belirti yok göğüs ağrısı normalden bile az karın ağrısı sıfır buna da şükür
Sende benim canımsınn bakalım görücez canım sen dikkat er ağır kaldırma da
Cookiie sendende çok umutluyum bu ay
Yaaa bitanemm benimm inşallah bu ay boşa çıkarmam umutları bana da sanki bu ay hepimiz güzel haberi alıcaz gibi geliyor
Hurremmsultann sen naptın kuzum gelişme var mı
Evet yaa canım naptınn Hurremmsultann çıkmadımı sonucunb

Kızlar çok başım ağrıyor bu aralar. Arada mesajları kaçırırsam kusura bakmayın

Var bebeğim hayırlı olsun inşallah
Tesekkur ederim. InsaAllah sağlıklıdır
Yaaaa var evetttt hayırlı olsun kuzummmmmmm bende adet olcam gibi erken mi olcam acaba bi kerede böyle bi ay içinde iki kere olmuştum
Yumurtlamadan kaç gün geçti?
I imtisall ben sana bu ay içinde senden haber alcam hissediyorum demiştim hatırlıyor musun
Evet yaa ben pek umutsuzdum ihtimal vermiyordum içine doğmuş
Canımın içi yarın tekrarla koyulaşma görelim nedense sana bir prenses daha geliyor diyesim geldi
Iki gün sonra tekrarliyayim dedim. Ama hiç belli olmaz. Dayanamam yaparım kesin kız erkek farketmez hayırlısı olsun insaAllah

Kuzum ya tansiyon mu acaba bi ölç varsa evde
Canım 20lik dişim çok fena gömülü baskı yapıyor. Daha 2 sene önce ameliyatla alıncaktı aksattım. Şimdi o hortlAdı ya dünden beri dişlerimide sıkıştırıyor
Ya bende dayanamam 2 gün bekleme sağlıklı olsun da kuzum

Çok geçmiş olsun bebeğim

Ben erkek olcak diyorum

Hiç bilmiyorum kuzum ovülasyon yapmadım
İçime kim hamilesin bence desem hamile çıkıyor bi kendimi tutturamadım

Yaşın kaç bebeğim bide bu ay kaldım Çin takvimine bakim bi arkadaşlarım onla doğru çıkıyor diyor

Bende çıksa inanamam 3 4 tane yaparım alabilirsen erken gebelik al aşkım

Hiç bilmiyorum kuzum ovülasyon yapmadım
İçime kim hamilesin bence desem hamile çıkıyor bi kendimi tutturamadım
Yumurtlama belirtisi ağrı v.s hissetmedin mi hiç. Adetin döngüm düzenli midir?
Yaşın kaç bebeğim bide bu ay kaldım Çin takvimine bakim bi arkadaşlarım onla doğru çıkıyor diyor
29 yaşındayım
Sabah ilk idrarınla yap balım
Öyle yapım bakalım
Bende çıksa inanamam 3 4 tane yaparım alabilirsen erken gebelik al aşkım
Ben ovulasyonda koyu gördüğüm için yaptım. Yoksa cesaret edemezdim. Aslında yumurtlama gününden eminsen ovulasyon testi bir nevi erken gebelik testi oluyor. Hcg hormonunu lh olarak algılıyor ve koyu çıkıyor. 1 hazıra bat. O zamana kadar takip ederim. Koyulaşma olursa hastaneye giderim.

Kuzum benim regl düzensiz ve öyle belirti yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…