Inşallah canımCanım benim. Çok sağol. Birbirimizin heyecanını paylaşmak ne güzelben de gördüğümde kendim gibi seviniyorum hep ❤
InsaAllah canım. Çok sağolumarım sağlıklıdır ❣
Yaaaa var evetttt hayırlı olsun kuzummmmmmm bende adet olcam gibi erken mi olcam acaba bi kerede böyle bi ay içinde iki kere olmuştumKızlaar bakın hele silik çizgi var dimi? Çıplak gözle daha net
Canımın içiCanım benim. Çok sağol. Birbirimizin heyecanını paylaşmak ne güzelben de gördüğümde kendim gibi seviniyorum hep ❤
InsaAllah canım. Çok sağolumarım sağlıklıdır ❣
Sende benim canımsınnÇünkü sen benim canımsınYok yok hiçbi belirti yok göğüs ağrısı normalden bile az karın ağrısı sıfır buna da şükür
Yaaa bitanemm benimm inşallah bu ay boşa çıkarmam umutlarıCookiie sendende çok umutluyum bu ay
Evet yaa canım naptınnHurremmsultann sen naptın kuzum gelişme var mı
Kuzum ya tansiyon mu acaba bi ölç varsa evdeKızlar çok başım ağrıyor bu aralar. Arada mesajları kaçırırsam kusura bakmayın
Tesekkur ederim. InsaAllah sağlıklıdırVar bebeğim hayırlı olsun inşallah
Yumurtlamadan kaç gün geçti?Yaaaa var evetttt hayırlı olsun kuzummmmmmm bende adet olcam gibi erken mi olcam acaba bi kerede böyle bi ay içinde iki kere olmuştum
Evet yaa ben pek umutsuzdum ihtimal vermiyordum
Iki gün sonra tekrarliyayim dedim. Ama hiç belli olmaz. Dayanamam yaparım kesinCanımın içiyarın tekrarla koyulaşma görelim nedense sana bir prenses daha geliyor diyesim geldi
Canım 20lik dişim çok fena gömülü baskı yapıyor. Daha 2 sene önce ameliyatla alıncaktı aksattım. Şimdi o hortlAdı ya dünden beri dişlerimide sıkıştırıyorKuzum ya tansiyon mu acaba bi ölç varsa evde
Ya bende dayanamam 2 gün beklemeTesekkur ederim. InsaAllah sağlıklıdır❣
Yumurtlamadan kaç gün geçti?
Evet yaa ben pek umutsuzdum ihtimal vermiyordumiçine doğmuş
Iki gün sonra tekrarliyayim dedim. Ama hiç belli olmaz. Dayanamam yaparım kesinkız erkek farketmez hayırlısı olsun insaAllah
Yaparsam atarım buraya mutlakaYa bende dayanamam 2 gün beklemesağlıklı olsun da kuzum
Çok geçmiş olsun bebeğimCanım 20lik dişim çok fena gömülü baskı yapıyor. Daha 2 sene önce ameliyatla alıncaktı aksattım. Şimdi o hortlAdı ya dünden beri dişlerimide sıkıştırıyor
Ya bende dayanamam 2 gün beklemesağlıklı olsun da kuzum
Ben erkek olcak diyorumCanımın içiyarın tekrarla koyulaşma görelim nedense sana bir prenses daha geliyor diyesim geldi
Sende benim canımsınnbakalım görücez canım sen dikkat er ağır kaldırma da
Yaaa bitanemm benimm inşallah bu ay boşa çıkarmam umutlarıbana da sanki bu ay hepimiz güzel haberi alıcaz gibi geliyor
Evet yaa canım naptınnHurremmsultann çıkmadımı sonucunb
Hiç bilmiyorum kuzum ovülasyon yapmadımTesekkur ederim. InsaAllah sağlıklıdır❣
Iki gün sonra tekrarliyayim dedim. Ama hiç belli olmaz. Dayanamam yaparım kesinkız erkek farketmez hayırlısı olsun insaAllah
Yaşın kaç bebeğim bide bu ay kaldım Çin takvimine bakim biTesekkur ederim. InsaAllah sağlıklıdır❣
Sabah ilk idrarınla yap balımYaparsam atarım buraya mutlaka
Yumurtlama belirtisi ağrı v.s hissetmedin mi hiç. Adetin döngüm düzenli midir?Hiç bilmiyorum kuzum ovülasyon yapmadım
İçime kim hamilesin bence desem hamile çıkıyorbi kendimi tutturamadım
29 yaşındayımYaşın kaç bebeğim bide bu ay kaldım Çin takvimine bakim biarkadaşlarım onla doğru çıkıyor diyor
Öyle yapım bakalımSabah ilk idrarınla yap balım
Ben ovulasyonda koyu gördüğüm için yaptım. Yoksa cesaret edemezdim. Aslında yumurtlama gününden eminsen ovulasyon testi bir nevi erken gebelik testi oluyor. Hcg hormonunu lh olarak algılıyor ve koyu çıkıyor. 1 hazıra bat. O zamana kadar takip ederim. Koyulaşma olursa hastaneye giderim.Bende çıksa inanamam 3 4 tane yaparım alabilirsen erken gebelik al aşkım
Kuzum benim regl düzensiz ve öyle belirti yaşamamYumurtlama belirtisi ağrı v.s hissetmedin mi hiç. Adetin döngüm düzenli midir?
29 yaşındayım
Öyle yapım bakalım
Ben ovulasyonda koyu gördüğüm için yaptım. Yoksa cesaret edemezdim. Aslında yumurtlama gününden eminsen ovulasyon testi bir nevi erken gebelik testi oluyor. Hcg hormonunu lh olarak algılıyor ve koyu çıkıyor. 1 hazıra bat. O zamana kadar takip ederim. Koyulaşma olursa hastaneye giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?