Erkek çıkıyor Çin takviminde aşkımYumurtlama belirtisi ağrı v.s hissetmedin mi hiç. Adetin döngüm düzenli midir?
29 yaşındayım
Öyle yapım bakalım
Ben ovulasyonda koyu gördüğüm için yaptım. Yoksa cesaret edemezdim. Aslında yumurtlama gününden eminsen ovulasyon testi bir nevi erken gebelik testi oluyor. Hcg hormonunu lh olarak algılıyor ve koyu çıkıyor. 1 hazıra bat. O zamana kadar takip ederim. Koyulaşma olursa hastaneye giderim.
Normalde bata 1 hafta kala göğüs hassasiyetim başlardı. Bu sefer yumurtlamadan sonra başladı. Hatta hsg ile alakalı olabilir mi diye sormuştum burda. Belki de onunla alakalıdır. Yum.dan 3 4 gün sonra batmalar oldu. Onları baya hissettim. Sol tarafımda özellikle.2 gündür de midem tuhaf bi şekilde bulanıyor. Ara ara oluyor. Ve çok fazla acıkıyorum. Kızımda tam tersi iştahsızlık ve koku hassasiyeti vardı. Rahat bir hamilelik geçirmiştim. Eğer bebek varsa bu canımı okucak gibi. Aman olsunda Allah cc sabrını da veriyor. Bugun karnımın alt tarafında batma şeklinde kısa süreli kramplar oldu. 1.5 senedir sayısız test yaptım hep tertemiz çıktı. Bugünkü silik çıkınca bi umutlandım. Bir kaç dakikada çıktı ve çıplak gözle bakınca daha pembe görünüyor. InsaAllah kimyasal,boş yada dış gebelik değildir.Belirtilerin ne bu arada
Ovulasyon kullandın mi hiç? Bi takip etsen emin olsan en azından yum. Gününden. O testleri uzun süre yapmak çok sıkıcı geliyor ama napalim adetimiz düzensiz olunca mecbur kalıyoruz o testleri kullanmayaKuzum benim regl düzensiz ve öyle belirti yaşamam
Hayırlısı Allah'tan. Sağlıklı olsundaErkek çıkıyor Çin takviminde aşkım
Yaparsam atarım buraya mutlaka
Sağol bebeğim pazartesi doktoruma sorucam bu dönemde uygun görürse aldırıcamÇok geçmiş olsun bebeğim
Sağlıklı olsunda nebileyim birden içinden öyle geldiBen erkek olcak diyorum
Göğüs hassasiyetini sorduğunda ben demiştim sana gebelik diyeNormalde bata 1 hafta kala göğüs hassasiyetim başlardı. Bu sefer yumurtlamadan sonra başladı. Hatta hsg ile alakalı olabilir mi diye sormuştum burda. Belki de onunla alakalıdır. Yum.dan 3 4 gün sonra batmalar oldu. Onları baya hissettim. Sol tarafımda özellikle.2 gündür de midem tuhaf bi şekilde bulanıyor. Ara ara oluyor. Ve çok fazla acıkıyorum. Kızımda tam tersi iştahsızlık ve koku hassasiyeti vardı. Rahat bir hamilelik geçirmiştim. Eğer bebek varsa bu canımı okucak gibi. Aman olsunda Allah cc sabrını da veriyor. Bugun karnımın alt tarafında batma şeklinde kısa süreli kramplar oldu. 1.5 senedir sayısız test yaptım hep tertemiz çıktı. Bugünkü silik çıkınca bi umutlandım. Bir kaç dakikada çıktı ve çıplak gözle bakınca daha pembe görünüyor. InsaAllah kimyasal,boş yada dış gebelik değildir.
Kuzum yaptım bunaldım artık çok stres yapıyorum çünkü onu yapıncaOvulasyon kullandın mi hiç? Bi takip etsen emin olsan en azından yum. Gününden. O testleri uzun süre yapmak çok sıkıcı geliyor ama napalim adetimiz düzensiz olunca mecbur kalıyoruz o testleri kullanmaya
Yaaa yerimmmHayırlısı Allah'tan. Sağlıklı olsundakızım bir kız kardeşi olmasını çok istiyor. Bazen sohbet ederdik"anne erkek kardeşim olursa karnına geri koyarız" diyor çocuk işte
Ya bu göğüs hassasiyeti dediğiniz aşırı bi hassasiyet mi yoksa adet öncesi ağrının devamlı olması mıSağol bebeğim pazartesi doktoruma sorucam bu dönemde uygun görürse aldırıcam
Sağlıklı olsunda nebileyim birden içinden öyle geldi
Göğüs hassasiyetini sorduğunda ben demiştim sana gebelik diyecünkü bende ilk gebeliğimde yumurtlamadan itibaren göğüs hassasiyetim hiçgeçmemişti
canım şimdi tam olarak bu ay neler yaptın
Aşkım değişiyor ya. İlkte yumurtlamadan itibaren dokunamıyordum ben o kadar acıyor ve dolgundu. He 2. De hiç öyle bişey yoktu amaYa bu göğüs hassasiyeti dediğiniz aşırı bi hassasiyet mi yoksa adet öncesi ağrının devamlı olması mı
Değişiyormuş kişiden kişiye evetAşkım değişiyor ya. İlkte yumurtlamadan itibaren dokunamıyordum ben o kadar acıyor ve dolgundu. He 2. De hiç öyle bişey yoktu ama
İki hamilelik bile birbirini tutmuyo desene kuzucumAşkım değişiyor ya. İlkte yumurtlamadan itibaren dokunamıyordum ben o kadar acıyor ve dolgundu. He 2. De hiç öyle bişey yoktu ama
Kuzum benim değerlerimin düşük oldugu halde aşşırı bulantım vardı.Aynen bak bi gün kalırsam benim de öyle olcak en rahat en belirtim yok olmadı dediğimde kalcam
Bebeğim kimyasal geçirdiğinde idrar testinde çıkıyo muydu ve adetin kaç gün gecikti heçen ay toplamda. Ben kanda baktırmıyorum ya iki yılda adet gecikmem çok olduğu oldu farketmeden acaba yaşadım mı bende çünkü biz aynıyız birbirimizleAyrıca niye kimyasal olsun bu ay normal gebeliktir test yaptın mı
Göğüslerim reglim geçtikten bir hafta sonra hasaslaştı benim. Toplamda reglim 12 gün gecikti.Ya bu göğüs hassasiyeti dediğiniz aşırı bi hassasiyet mi yoksa adet öncesi ağrının devamlı olması mı
Evet canım söylemiştinSağlıklı olsunda nebileyim birden içinden öyle geldi
Göğüs hassasiyetini sorduğunda ben demiştim sana gebelik diyecünkü bende ilk gebeliğimde yumurtlamadan itibaren göğüs hassasiyetim hiçgeçmemişti
canım şimdi tam olarak bu ay neler yaptın
Evet bunaltıyor malesef. Belirti hissetsen ov. Testine gerek yok aslında ama o olmuyor. Bu süreçte gün aşırı ilişki olacak o zaman.Kuzum yaptım bunaldım artık çok stres yapıyorum çünkü onu yapınca
Ilk gebeligimde aşırı bir hassasiyet vardı. Yürürken bile çamaşır değince acıyordu. O derece yani. Ama şuan normal adet öncesi dokununca acı oluyor. Gerçi tam kesinleşmedi de. Kanda yükselişi gorunce kesinleşir artık heraldeYa bu göğüs hassasiyeti dediğiniz aşırı bi hassasiyet mi yoksa adet öncesi ağrının devamlı olması mı
Çatlatma iğnesi de bulantı yapmıştı sende sanki yanlış hatırlamıyosam kuzucum. İnşallah bu sefer normal gebelik olsun ya çok istiyorum güzel haber almakKuzum benim değerlerimin düşük oldugu halde aşşırı bulantım vardı.
baş dönmem var dı . İdrarda 5 test yaptım çıkmadı . Bugun yine yaptım çıkmadı . Acaba ondanmıdır dedim kimyasal .
Göğüslerim reglim geçtikten bir hafta sonra hasaslaştı benim. Toplamda reglim 12 gün gecikti.
Kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe değişiyo demek kii canımEvet canım söylemiştinilk gebeligimde battan 1 hafta önce falan başlamıştı ondan ihtimal vermedim. Şuan aşırı ağrımıyor. Sert dokununca açıyor sadece.
Evet bunaltıyor malesef. Belirti hissetsen ov. Testine gerek yok aslında ama o olmuyor. Bu süreçte gün aşırı ilişki olacak o zaman.
Ilk gebeligimde aşırı bir hassasiyet vardı. Yürürken bile çamaşır değince acıyordu. O derece yani. Ama şuan normal adet öncesi dokununca acı oluyor. Gerçi tam kesinleşmedi de. Kanda yükselişi gorunce kesinleşir artık heraldeyani sanırım bu durum kişiden kişiye degisiyor
Söyledim canım. Kan vermeye gidelim dedi
İnşlah rabbim sana ve burdaki tüm yol arkadaşlarımıza nasip etsin.Çatlatma iğnesi de bulantı yapmıştı sende sanki yanlış hatırlamıyosam kuzucum. İnşallah bu sefer normal gebelik olsun ya çok istiyorum güzel haber almak
Kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe değişiyo demek kii canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?