Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erkek çıkıyor Çin takviminde aşkım

Belirtilerin ne bu arada
Normalde bata 1 hafta kala göğüs hassasiyetim başlardı. Bu sefer yumurtlamadan sonra başladı. Hatta hsg ile alakalı olabilir mi diye sormuştum burda. Belki de onunla alakalıdır. Yum.dan 3 4 gün sonra batmalar oldu. Onları baya hissettim. Sol tarafımda özellikle.2 gündür de midem tuhaf bi şekilde bulanıyor. Ara ara oluyor. Ve çok fazla acıkıyorum. Kızımda tam tersi iştahsızlık ve koku hassasiyeti vardı. Rahat bir hamilelik geçirmiştim. Eğer bebek varsa bu canımı okucak gibi. Aman olsunda Allah cc sabrını da veriyor. Bugun karnımın alt tarafında batma şeklinde kısa süreli kramplar oldu. 1.5 senedir sayısız test yaptım hep tertemiz çıktı. Bugünkü silik çıkınca bi umutlandım. Bir kaç dakikada çıktı ve çıplak gözle bakınca daha pembe görünüyor. InsaAllah kimyasal,boş yada dış gebelik değildir.

Kuzum benim regl düzensiz ve öyle belirti yaşamam
Ovulasyon kullandın mi hiç? Bi takip etsen emin olsan en azından yum. Gününden. O testleri uzun süre yapmak çok sıkıcı geliyor ama napalim adetimiz düzensiz olunca mecbur kalıyoruz o testleri kullanmaya

Erkek çıkıyor Çin takviminde aşkım
Hayırlısı Allah'tan. Sağlıklı olsunda kızım bir kız kardeşi olmasını çok istiyor. Bazen sohbet ederdik"anne erkek kardeşim olursa karnına geri koyarız" diyor çocuk işte

Yaparsam atarım buraya mutlaka
Çok geçmiş olsun bebeğim
Sağol bebeğim pazartesi doktoruma sorucam bu dönemde uygun görürse aldırıcam
Ben erkek olcak diyorum
Sağlıklı olsunda nebileyim birden içinden öyle geldi
Göğüs hassasiyetini sorduğunda ben demiştim sana gebelik diye cünkü bende ilk gebeliğimde yumurtlamadan itibaren göğüs hassasiyetim hiçgeçmemişti

canım şimdi tam olarak bu ay neler yaptın

Ovulasyon kullandın mi hiç? Bi takip etsen emin olsan en azından yum. Gününden. O testleri uzun süre yapmak çok sıkıcı geliyor ama napalim adetimiz düzensiz olunca mecbur kalıyoruz o testleri kullanmaya
Kuzum yaptım bunaldım artık çok stres yapıyorum çünkü onu yapınca

Ya bu göğüs hassasiyeti dediğiniz aşırı bi hassasiyet mi yoksa adet öncesi ağrının devamlı olması mı

Ya bu göğüs hassasiyeti dediğiniz aşırı bi hassasiyet mi yoksa adet öncesi ağrının devamlı olması mı
Aşkım değişiyor ya. İlkte yumurtlamadan itibaren dokunamıyordum ben o kadar acıyor ve dolgundu. He 2. De hiç öyle bişey yoktu ama

Kuzum benim değerlerimin düşük oldugu halde aşşırı bulantım vardı.
baş dönmem var dı . İdrarda 5 test yaptım çıkmadı . Bugun yine yaptım çıkmadı . Acaba ondanmıdır dedim kimyasal .
Göğüslerim reglim geçtikten bir hafta sonra hasaslaştı benim. Toplamda reglim 12 gün gecikti.

Evet canım söylemiştin ilk gebeligimde battan 1 hafta önce falan başlamıştı ondan ihtimal vermedim. Şuan aşırı ağrımıyor. Sert dokununca açıyor sadece.
Kuzum yaptım bunaldım artık çok stres yapıyorum çünkü onu yapınca
Evet bunaltıyor malesef. Belirti hissetsen ov. Testine gerek yok aslında ama o olmuyor. Bu süreçte gün aşırı ilişki olacak o zaman.
Ilk gebeligimde aşırı bir hassasiyet vardı. Yürürken bile çamaşır değince acıyordu. O derece yani. Ama şuan normal adet öncesi dokununca acı oluyor. Gerçi tam kesinleşmedi de. Kanda yükselişi gorunce kesinleşir artık heralde yani sanırım bu durum kişiden kişiye degisiyor

Cookiie canım tam olarak ne yaptın yazmışsın. Herhangi bir takviye birsey kullanmadım. Biliyorsun hsg olmuştum. Doktorum şans yüksek korunmana gerek yok demişti. Ov. Testiyle takip yaptım zaten. Ayın 15nde pik görüp 18 de catlamayi görmüştüm. 13-15-17 ve 18 mayısı degerlendirdik. Sonrasında bıraktım. Nasip oldu. ❤

Çatlatma iğnesi de bulantı yapmıştı sende sanki yanlış hatırlamıyosam kuzucum. İnşallah bu sefer normal gebelik olsun ya çok istiyorum güzel haber almak
Kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe değişiyo demek kii canım

İnşlah rabbim sana ve burdaki tüm yol arkadaşlarımıza nasip etsin.
ben zaten geçen ay ki gebelikte doktora gitmiştim tansiyon kolestrol baktırmaya. Başım dönüyor midem bulanıyor diye . Ama gebelık bakmamışlardı.
birde afedersin bana mı öle geliyordu bilmiyorum ama aşşırı idrar kokum var gibiydi. Bu ayda aynı şeyleri yaşıyorum . Şuan yine bulantım başladı . Regli iki gün gecikti . Biraz daha beklemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…