Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
D

Değişiyormuş kişiden kişiye evet
Evet canım hamilelikten hamileliğe bile
İki hamilelik bile birbirini tutmuyo desene kuzucum
Kesinlikle öyle o yüzden çok şey yapma bence sen den de gelcek bu ay
Evet canım buda bi belirti ben ce ay hadi sabah olsunda test yap at bize
Çok şükğr canım sağlıkla gelsin inşallah

Bebeğim iki gün gecikme hatrı sayılır bence git kan ver nasıl olsa kan vermek sorun değil senin için Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için geçen ay olduğunu gördük ya bu ay gerçekten olduğunu düşünüyorum kuzum inşallah güzel haberi alalım senden

Evet canım buda bi belirti ben ce ay hadi sabah olsunda test yap at bize

Çok şükğr canım sağlıkla gelsin inşallah
Tabi ki yapar atarım insaAllah
Aminn canım. Darısı en başta sizler olmak üzere herkesin başına

Benim bu ay ilaçlar işe yaramıyor gibi hissediyorum ya hiçbir kasık ağrısı vs yok

I Yarın veririm belkı :) inşlh
Benim bu ay ilaçlar işe yaramıyor gibi hissediyorum ya hiçbir kasık ağrısı vs yok
Bende de yoktu geçen ay hamile kaldıgımda . Onu dikkate alma canım

Bebeğim daha erken o ilaçlar çok büyük ihtimalle yumurtanı büyütür. Bi sakin ol bu süreçte stres yapma olacak işi stres bozuyo çünkü
Evet haklısın canım stres yapmıyorum kız sadece kullandığım aylar çok kasık ağrım olmuştu doktorda ağrıması iyi bişey demişti. Şindi bakıyorum pek hissedemedim ağrı. Neyse adet yeni bitiyor zaten belki anca

Hiç dinleme kendini kuzum gerçekten kalpten söylüyorum doktora bırak bu ay yumurtanı o takip etsin sen üstüne düşünme bile Takıyosun diye demiyorum ama bu ay rahat olmanı canı gönülden istiyorum. Ve eğer kafan bi rahat oldu mu var ya olacak inşallah bu ay

Tamam canım dinlemiyorum kendimi bakalım başarabilirsem inşallah

Günaydın canimm bebek olmadığını ne biliyorsun kırmızıları gorene kadar umut hep vardır
Göğüslerde hiç hassasiyet yok kuzucum hayıt iyi gelmiş artık her ay hamile gibi olmucak heralde göğüslerim eskiden öyleydi
Bugünkü test bu şekilde kızlar. Düne göre bir tık daha belirgin.
Ben burdayım diyo resmen sağlıkla gelsin inşallah

Göğüslerde hiç hassasiyet yok kuzucum hayıt iyi gelmiş artık her ay hamile gibi olmucak heralde göğüslerim eskiden öyleydi

Ben burdayım diyo resmen sağlıkla gelsin inşallah
Aa evet doğru hayıt kullanmıştın dimi benimde belki göğüslerim ondan az ağrıyordur. Bende 1 ay kullanmıştım hsg öncesi

Sağol canım benim. Rabbim tez vakitte isteyen,dileyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…