Evet canım hamilelikten hamileliğe bileD
Değişiyormuş kişiden kişiye evet
Kesinlikle öyle o yüzden çok şey yapma bence sen den de gelcek bu ayİki hamilelik bile birbirini tutmuyo desene kuzucum
Evet canım buda bi belirti ben ceEvet canım söylemiştinilk gebeligimde battan 1 hafta önce falan başlamıştı ondan ihtimal vermedim. Şuan aşırı ağrımıyor. Sert dokununca açıyor sadece.
Evet bunaltıyor malesef. Belirti hissetsen ov. Testine gerek yok aslında ama o olmuyor. Bu süreçte gün aşırı ilişki olacak o zaman.
Ilk gebeligimde aşırı bir hassasiyet vardı. Yürürken bile çamaşır değince acıyordu. O derece yani. Ama şuan normal adet öncesi dokununca acı oluyor. Gerçi tam kesinleşmedi de. Kanda yükselişi gorunce kesinleşir artık heraldeyani sanırım bu durum kişiden kişiye degisiyor
Çok şükğr canım sağlıkla gelsin inşallahCookiie canım tam olarak ne yaptın yazmışsın. Herhangi bir takviye birsey kullanmadım. Biliyorsun hsg olmuştum. Doktorum şans yüksek korunmana gerek yok demişti. Ov. Testiyle takip yaptım zaten. Ayın 15nde pik görüp 18 de catlamayi görmüştüm. 13-15-17 ve 18 mayısı degerlendirdik. Sonrasında bıraktım. Nasip oldu. ❤
Bebeğim iki gün gecikme hatrı sayılır bence git kan ver nasıl olsa kan vermek sorun değil senin içinİnşlah rabbim sana ve burdaki tüm yol arkadaşlarımıza nasip etsin.
ben zaten geçen ay ki gebelikte doktora gitmiştim tansiyon kolestrol baktırmaya. Başım dönüyor midem bulanıyor diye . Ama gebelık bakmamışlardı.
birde afedersin bana mı öle geliyordu bilmiyorum ama aşşırı idrar kokum var gibiydi. Bu ayda aynı şeyleri yaşıyorum . Şuan yine bulantım başladı . Regli iki gün gecikti . Biraz daha beklemek istiyorum.
Tabi ki yapar atarım insaAllahEvet canım buda bi belirti ben ceay hadi sabah olsunda test yap at bize
Çok şükğr canım sağlıkla gelsin inşallah
Amin canım benimTabi ki yapar atarım insaAllah
Aminn canım. Darısı en başta sizler olmak üzere herkesin başına
I Yarın veririm belkı :) inşlhBebeğim iki gün gecikme hatrı sayılır bence git kan ver nasıl olsa kan vermek sorun değil senin içinÇok teşekkür ederim güzel dileklerin için geçen ay olduğunu gördük ya bu ay gerçekten olduğunu düşünüyorum kuzum inşallah güzel haberi alalım senden
Bende de yoktu geçen ay hamile kaldıgımda . Onu dikkate alma canımBenim bu ay ilaçlar işe yaramıyor gibi hissediyorum ya hiçbir kasık ağrısı vs yok
Yumurta geliştiğinde ağrı olmazmıydı ama canımI Yarın veririm belkı :) inşlh
Bende de yoktu geçen ay hamile kaldıgımda . Onu dikkate alma canım
Bebeğim daha erken o ilaçlar çok büyük ihtimalle yumurtanı büyütür. Bi sakin ol bu süreçte stres yapma olacak işi stres bozuyo çünküYumurta geliştiğinde ağrı olmazmıydı ama canım
Evet haklısın canım stres yapmıyorum kız sadece kullandığım aylar çok kasık ağrım olmuştu doktorda ağrıması iyi bişey demişti. Şindi bakıyorum pek hissedemedim ağrı. Neyse adet yeni bitiyor zaten belki ancaBebeğim daha erken o ilaçlar çok büyük ihtimalle yumurtanı büyütür. Bi sakin ol bu süreçte stres yapma olacak işi stres bozuyo çünkü
Hiç dinleme kendini kuzum gerçekten kalpten söylüyorum doktora bırak bu ay yumurtanı o takip etsin sen üstüne düşünme bileEvet haklısın canım stres yapmıyorum kız sadece kullandığım aylar çok kasık ağrım olmuştu doktorda ağrıması iyi bişey demişti. Şindi bakıyorum pek hissedemedim ağrı. Neyse adet yeni bitiyor zaten belki anca
Tamam canım dinlemiyorum kendimi bakalım başarabilirsem inşallahHiç dinleme kendini kuzum gerçekten kalpten söylüyorum doktora bırak bu ay yumurtanı o takip etsin sen üstüne düşünme bileTakıyosun diye demiyorum ama bu ay rahat olmanı canı gönülden istiyorum. Ve eğer kafan bi rahat oldu mu var ya olacak inşallah bu ay
Günaydın canım. Şimdi yapıyorum hemen
Senin de tahminler tutuyor dimiBen erkek olcak diyorum
Ben klomen kullanirken hiç şeffaf akıntı hissetmemiştim mesela . Işe yaramıyor diye düşündüm. Doktora gittim. Iyi büyümüş yumurtan dedi. Ne zaman kontrol?Benim bu ay ilaçlar işe yaramıyor gibi hissediyorum ya hiçbir kasık ağrısı vs yok
GunaydinnGünaydın canımlar
Günaydın canimmGünaydınn cuma günü taşınıyorum hadi bana dua edin yeni ev yeni bebek getirsin inşallah
Göğüslerde hiç hassasiyet yok kuzucum hayıt iyi gelmiş artık her ay hamile gibi olmucak heralde göğüslerim eskiden öyleydiGünaydın canimmbebek olmadığını ne biliyorsun kırmızıları gorene kadar umut hep vardır
Ben burdayım diyo resmen sağlıkla gelsin inşallahBugünkü test bu şekilde kızlar. Düne göre bir tık daha belirgin.
Aa evet doğru hayıt kullanmıştın dimiGöğüslerde hiç hassasiyet yok kuzucum hayıt iyi gelmiş artık her ay hamile gibi olmucak heralde göğüslerim eskiden öyleydi
Ben burdayım diyo resmen sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?