Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda daha hiç tutmadı canım normalde tutuyodu ama nazara uğradım herhalde

Aa evet doğru hayıt kullanmıştın dimi benimde belki göğüslerim ondan az ağrıyordur. Bende 1 ay kullanmıştım hsg öncesi

Sağol canım benim. Rabbim tez vakitte isteyen,dileyen herkese nasip etsin
Aminn canım inşallah Hayıt çok etkili demek ki günde 3 tablet yazıyodu üstünde o kadar kullandım şuan hiç hassasiyet yok hafif şiş sadece. Önceden her ay hamile gibi geziyodum ağrı ve şişlikten. Psikolojik olduğunu sanıyodu etrafımdakiler ama hayır ben adet öncesi sendromunu şiddetli yaşıyodum o yüzden olduğunu biliyodum Şimdi kuş gibiyim şükür

Evet. Kullandıktan sonraki ay bende kuş gibiydim. O konuda baya başarılı

Daha test yapmadım normalde ben adet ağrısı bile çekmem ama bu ay yumurtlamadan beri kasik ağrım var,göğüs hassasiyeti ve halsizim günüm gelene kadar da test yapmicam umutlanmak istemiyorum
Hadi inşallah canım benim Şimdiden gözün aydın

Daha test yapmadım normalde ben adet ağrısı bile çekmem ama bu ay yumurtlamadan beri kasik ağrım var,göğüs hassasiyeti ve halsizim günüm gelene kadar da test yapmicam umutlanmak istemiyorum
Ayy hadu insaAllahh yaa arka arkaya hepimiz verelim artık güzel haber

Günaydınn cuma günü taşınıyorum hadi bana dua edin yeni ev yeni bebek getirsin inşallah
Hadi kolay gelsin bitanem biran evvel yerleş o engamede güzel haberide getir bize
Yarın gidicem kısmetse canım. İnşallah yarın güzelce büyümüştürde iğneyi olurum 1 2 güne
Bugünkü test bu şekilde kızlar. Düne göre bir tık daha belirgin.
Geliyor gelmekte olan

Yarın gidicem kısmetse canım. İnşallah yarın güzelce büyümüştürde iğneyi olurum 1 2 güne

Geliyor gelmekte olan
InsaAllah canım. Femara klomene göre daha kaliteli yumurta oluşumunu sağlıyormuş. Hayırlı haberler al InsaAllah.

Evet ya geliyor galiba

Hadi kolay gelsin bitanem biran evvel yerleş o engamede güzel haberide getir bize

Geliyor gelmekte olan
Kız benden bu ay haber yok Adet bekliyorum
İnşallah güzel büyümüştür yumoşlar beni etiketle her gelişmede

InsaAllah canım. Femara klomene göre daha kaliteli yumurta oluşumunu sağlıyormuş. Hayırlı haberler al InsaAllah.

Evet ya geliyor galiba
İnşallah canım artık alırız hepimiz o haberleri bİze dua et eşim hanilelik olursa tatile gidicez diye sanki olmazsa gitmicez ama olursa gitmeme ihtimali olmucak en azından söz verdiyse yapar

Kız benden bu ay haber yok Adet bekliyorum
İnşallah güzel büyümüştür yumoşlar beni etiketle her gelişmede
Ya neden böyle umutsuzsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…