Burda daha hiç tutmadı canım normalde tutuyodu ama nazara uğradım herhaldeSenin de tahminler tutuyor dimihayırlısı bakalım
Ben klomen kullanirken hiç şeffaf akıntı hissetmemiştim mesela . Işe yaramıyor diye düşündüm. Doktora gittim. Iyi büyümüş yumurtan dedi. Ne zaman kontrol?
Gunaydinn
Evet dün daha soluktu bugün daha belirgin hadi sağlıkla gelsin inşallah topigimizin bebisiBugünkü test bu şekilde kızlar. Düne göre bir tık daha belirgin.
Aminn canım inşallahAa evet doğru hayıt kullanmıştın dimibenimde belki göğüslerim ondan az ağrıyordur. Bende 1 ay kullanmıştım hsg öncesi
Sağol canım benim. Rabbim tez vakitte isteyen,dileyen herkese nasip etsin❤
Evet canım daha belliBugünkü test bu şekilde kızlar. Düne göre bir tık daha belirgin.
Amin inşallah güzel haberler alırsın kuzumGünaydınn cuma günü taşınıyorum hadi bana dua edin yeni ev yeni bebek getirsin inşallah
Aşkım biz senle küsmüyüz? Hiç benim mesajlara alıntı yapmıyosun artıkEvet dün daha soluktu bugün daha belirgin hadi sağlıkla gelsin inşallah topigimizin bebisi
Evet dün daha soluktu bugün daha belirgin hadi sağlıkla gelsin inşallah topigimizin bebisi
Darısı herkesin başına InsaAllah. ❤Evet canım daha belli
Yok tatlım niye küs olalım denk gelmedi herhalde seviyorum seni sana müjde vermem ayın 4 de onu bekliyorumAşkım biz senle küsmüyüz? Hiç benim mesajlara alıntı yapmıyosun artık
Evet. Kullandıktan sonraki ay bende kuş gibiydim. O konuda baya başarılıAminn canım inşallahHayıt çok etkili demek ki günde 3 tablet yazıyodu üstünde o kadar kullandım şuan hiç hassasiyet yok hafif şiş sadece. Önceden her ay hamile gibi geziyodum ağrı ve şişlikten. Psikolojik olduğunu sanıyodu etrafımdakiler ama hayır ben adet öncesi sendromunu şiddetli yaşıyodum o yüzden olduğunu biliyodum Şimdi kuş gibiyim şükür
Müjde mii geldi mi bebişin belirtilerin mi varYok tatlım niye küs olalım denk gelmedi herhalde seviyorum seni sana müjde vermem ayın 4 de onu bekliyorum
Daha test yapmadım normalde ben adet ağrısı bile çekmem ama bu ay yumurtlamadan beri kasik ağrım var,göğüs hassasiyeti ve halsizim günüm gelene kadar da test yapmicam umutlanmak istemiyorumMüjde mii geldi mi bebişin belirtilerin mi var
Hadi inşallah canım benimDaha test yapmadım normalde ben adet ağrısı bile çekmem ama bu ay yumurtlamadan beri kasik ağrım var,göğüs hassasiyeti ve halsizim günüm gelene kadar da test yapmicam umutlanmak istemiyorum
Ayy hadu insaAllahh yaaDaha test yapmadım normalde ben adet ağrısı bile çekmem ama bu ay yumurtlamadan beri kasik ağrım var,göğüs hassasiyeti ve halsizim günüm gelene kadar da test yapmicam umutlanmak istemiyorum
Ayy insallahAyy hadu insaAllahh yaaarka arkaya hepimiz verelim artık güzel haber
Hadi kolay gelsin bitanem biran evvel yerleş o engamede güzel haberide getir bizeGünaydınn cuma günü taşınıyorum hadi bana dua edin yeni ev yeni bebek getirsin inşallah
Yarın gidicem kısmetse canım. İnşallah yarın güzelce büyümüştürde iğneyi olurum 1 2 güneSenin de tahminler tutuyor dimihayırlısı bakalım
Ben klomen kullanirken hiç şeffaf akıntı hissetmemiştim mesela . Işe yaramıyor diye düşündüm. Doktora gittim. Iyi büyümüş yumurtan dedi. Ne zaman kontrol?
Gunaydinn
Geliyor gelmekte olanBugünkü test bu şekilde kızlar. Düne göre bir tık daha belirgin.
InsaAllah canım. Femara klomene göre daha kaliteli yumurta oluşumunu sağlıyormuş. Hayırlı haberler al InsaAllah.Yarın gidicem kısmetse canım. İnşallah yarın güzelce büyümüştürde iğneyi olurum 1 2 güne
Geliyor gelmekte olan
Kız benden bu ay haber yokHadi kolay gelsin bitanem biran evvel yerleş o engamede güzel haberide getir bize
Yarın gidicem kısmetse canım. İnşallah yarın güzelce büyümüştürde iğneyi olurum 1 2 güne
Geliyor gelmekte olan
Amin inşallahDarısı herkesin başına InsaAllah. ❤
İnşallah canım artık alırız hepimiz o haberleri bİze dua etInsaAllah canım. Femara klomene göre daha kaliteli yumurta oluşumunu sağlıyormuş. Hayırlı haberler al InsaAllah.
Evet ya geliyor galiba
Ya neden böyle umutsuzsun senKız benden bu ay haber yokAdet bekliyorum
İnşallah güzel büyümüştür yumoşlar beni etiketle her gelişmede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?