Makyaj yapmayalı bayağ oluyor bana da kuzumYa wpde grupta arkadaşlarımın konuşmaları birikmiş bugün şimdi bakayım dedim de. Ya ben senelerdir birlikte büyüdüğüm arkadaşlarım nedennçok boş gelmeye başladı. Hiç sarmıyorlar artık
Mesela biri bugün makyaj yapmış uzun zaman sonra yapmış. Foto atmış. Demişki bugün makyaj yaptım çok acayip geliyor kendimi bilmemneler gibi hissettim
Sonra da yazmışki. Bundan sonra hep yapıcam. Makyajlı olunca hayata 1-0 önde başlıyosun
Maşallau dedim hayatta başaracağın tek şey makyaj yapmak heralde 1 0 öne aldığına göre
Mesela seni ilk gördüğümden beri nickinde göZüm varHe sen yakınen tanıyorsun boğayıkesinlikle yemek düşkünlüğü başa bela inat vardır bide
Ay seve seve
aynı şekilde bende canım. Zaten bem herkesle çok yakın olan bir insan değilim gerçek hayatta. Sadece 2 arkadaşım var çok çok yakın onlarlada birlikte büyüdük yediğimiz ayrı gitmedi. Birininnşimdi bebeği var senin dediğğn gibi bazı şeyleri gözüne sokarcasına abartıyor. Bende hiç görüşesim konuşasım gelmiyo o yüzdenMakyaj yapmayalı bayağ oluyor bana da kuzumdaha bir eksikliğini hissetmedim bende bazı arkadaşlarımla kısa mesafeler koydum mesela hassasım gebelık konusunda sanki inadına yapar gibi
Yaa severim seniiiMesela seni ilk gördüğümden beni nickinde göZüm varher görmemde ya bu kız nerden aklına gelmiş bu nicki koymuş diyordum çok güzel Tiniminimavihanim
Aynen işte canım en sonunda söylediim sen dedim ilk denemende olduu bak ne güzel şanslısın ben bekliyorum dedimaynı şekilde bende canım. Zaten bem herkesle çok yakın olan bir insan değilim gerçek hayatta. Sadece 2 arkadaşım var çok çok yakın onlarlada birlikte büyüdük yediğimiz ayrı gitmedi. Birininnşimdi bebeği var senin dediğğn gibi bazı şeyleri gözüne sokarcasına abartıyor. Bende hiç görüşesim konuşasım gelmiyo o yüzden
Bende seni severimmYaa severim seniiibende çok seviyorum nickimi bütünleşti benimle birde tiniminnoş bir yavrumda olursa çok güzel olur
Ay allahım akıllarına ihtiyacımız var sanki bazı şeyleri azcık içlerinde yaşasalar olcak. Ben söylemedim hiç uğraştığımı falan ama tabi biliyorlar tahmin ediyorşar yani. Ben evlendiğğmde arkadaşım 1 bcuuk yıllık evliydi kendisi çok istiyordu eşi istemiyordu hiç. Ben 2. Ay hamile olduğumu öğrendim ama çekindim ona söylemye üZülcek diye söylemedim. Sonrasında da zaten benim dış gebelik oldu. 3 4 ay sonra o sözde kazara hamile kalmış. Naklen yayın yapmadığı kaldı bi. Birde benim durumumu biliyordu. Sonra o hamileyken brn bi dış gebelik daha geçirdim. Ben o psikolojideyim. Sürekli o bebeğine aldıklArını falan atıyordu nasıl güzelmi bilmemneAynen işte canım en sonunda söylediim sen dedim ilk denemende olduu bak ne güzel şanslısın ben bekliyorum dedimçok duygusal biriyim anla diye ya olur senın ki psikolojik işte gibi akıllar verdi gençsin olur senın çocuğun diyo sağolsun
Çok tatlış bir isim bulalım sanaBende seni severimmolcak inşallahh tiniminnoşşun annesi yazarsın altına sonra
Bende bu ay sürem doluyor değiştircem
Ay allahım akıllarına ihtiyacımız var sanki bazı şeyleri azcık içlerinde yaşasalar olcak. Ben söylemedim hiç uğraştığımı falan ama tabi biliyorlar tahmin ediyorşar yani. Ben evlendiğğmde arkadaşım 1 bcuuk yıllık evliydi kendisi çok istiyordu eşi istemiyordu hiç. Ben 2. Ay hamile olduğumu öğrendim ama çekindim ona söylemye üZülcek diye söylemedim. Sonrasında da zaten benim dış gebelik oldu. 3 4 ay sonra o sözde kazara hamile kalmış. Naklen yayın yapmadığı kaldı bi. Birde benim durumumu biliyordu. Sonra o hamileyken brn bi dış gebelik daha geçirdim. Ben o psikolojideyim. Sürekli o bebeğine aldıklArını falan atıyordu nasıl güzelmi bilmemne
Yaa upuzun bir listem varÇok tatlış bir isim bulalım sanane yapmayı düşünüyorsun çiçeğimm
Biz o kadar güzel ince düşünüyoruz karşı taraftan da hep böyle bekliyoruz ama olmuyor işte
en iyiside bu iştee mesafe kimseye o fırsatı vermek istemiyorum artık hatta kaç aydır okumuyordum güya psikolojimi düzelecektim bir yandan böyle konuştukça da rahatlıyorsunrabbim sana inşAllah bu sefer hayırlı sağlıklı olan evlat nasip eder canımm bekleyişte olan kim varsa ♥
Kız ben iki aydır sakallı bıyıklı geziyim yaa ne makyajı herkesin isteği farklı iste kimi mühim şeyler ister kimi dış görünüşYa wpde grupta arkadaşlarımın konuşmaları birikmiş bugün şimdi bakayım dedim de. Ya ben senelerdir birlikte büyüdüğüm arkadaşlarım nedennçok boş gelmeye başladı. Hiç sarmıyorlar artık
Mesela biri bugün makyaj yapmış uzun zaman sonra yapmış. Foto atmış. Demişki bugün makyaj yaptım çok acayip geliyor kendimi bilmemneler gibi hissettim
Sonra da yazmışki. Bundan sonra hep yapıcam. Makyajlı olunca hayata 1-0 önde başlıyosun
Maşallau dedim hayatta başaracağın tek şey makyaj yapmak heralde 1 0 öne aldığına göre
Ben öğlen zar zor ıslata ıslata çıkarttım ama ciğer gibi olmuştu. Şimdi de tatlı tatlı kaşınıyor. Yakıdan fayda görenler detayları yazarsa biz de ona göre uygulayalım. Kasığa yapıştırsam ters etki falan olur diye korkuyorum. Çook güçlü çünküEvet bendekide oydu çıkarınca bile yarım saat geçmedi yanma
Bizim iş yerinde ablanın annesi köy ebesi o önerdi bana hamile kalamayanlara onu önermiş onla hamile kalmışlarBen öğlen zar zor ıslata ıslata çıkarttım ama ciğer gibi olmuştu. Şimdi de tatlı tatlı kaşınıyor. Yakıdan fayda görenler detayları yazarsa biz de ona göre uygulayalım. Kasığa yapıştırsam ters etki falan olur diye korkuyorum. Çook güçlü çünkü
Al işte. Şimdi böyle bir şey daha duyduğum için alıp kasığıma yapıştırmalıyımBizim iş yerinde ablanın annesi köy ebesi o önerdi bana hamile kalamayanlara onu önermiş onla hamile kalmışlar
Ay bende hadi bıyık mıyık evde hallediyorum ama kaşlar aldı başını gittiKız ben iki aydır sakallı bıyıklı geziyim yaa ne makyajı herkesin isteği farklı iste kimi mühim şeyler ister kimi dış görünüş
Aynen tatlım valla onca şey varken ufak tefek şeylere takılanları hiç anlamıyorum zaten anlamayada çalışmıyorum aslinda yoksa kafayi yerim herhaldeAy bende hadi bıyık mıyık evde hallediyorum ama kaşlar aldı başını gittikimi insan hiç derdi tasası olmadığından bu tarz şeyleri bile dert görebiliyor kendisine
Valla bende canım. BaZen o arkadaşım arıyor o kadar saçma saoan şeyleri dert diye anlatıyorki artık telegonlarını açmıyorum valla kaçabildiğim kadar kaçıyorum. Beni yoruyor çünküAynen tatlım valla onca şey varken ufak tefek şeylere takılanları hiç anlamıyorum zaten anlamayada çalışmıyorum aslinda yoksa kafayi yerim herhalde
Yok bele takılıyor kasığa değilAl işte. Şimdi böyle bir şey daha duyduğum için alıp kasığıma yapıştırmalıyımasla ama 2-3 saatten fazla tutmam bu kez
Bende bunalıyorum bazen geçen tüm gruplardan çıktımYa wpde grupta arkadaşlarımın konuşmaları birikmiş bugün şimdi bakayım dedim de. Ya ben senelerdir birlikte büyüdüğüm arkadaşlarım nedennçok boş gelmeye başladı. Hiç sarmıyorlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?