Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bunalıyorum bazen geçen tüm gruplardan çıktım
Bende bakmıyorum kii hiç valla konuşmalara çıksam iyice sorucaklar bu sefer
Ama sanırım biz sürekli bi strres altında olduğumuzdan tahammül seviyemiz kalmadı ki seye karşı. Yani ben öyle tahammül edemiyorum bir tane çakasım geliyo şöyle saçma sapan kpnuştuklarında

Kızlar geçen noldu eşime dedimki cinsiyet öğrenmeden önce benek için çikolata yiyip vişne suyu içmek gerekiyormuş dedim haraketi için dedim oda dediki sen bi hamile kal ben sana çikolata fabrikası alırım dedi bi üzüldüm

Yaa bu babalar belli etmiyor ama çok istiyorlar canım benim eşimde bigün dedi. Yolda yürüyormuş önündede kücük çocukla babası gidiyormuş. Çocuk babasına diyomuş baba oyuncak alcakmıyız diye. Eşim diyo bana öyle dese oyuncakcıyı alırım ona
Dışarı cıkıyoruz yürümeye. Önümüzde çocuklu bi çift olsun hemen Allah nasip etsin de biZe de diyor

Benim eşim normalde hiç belli etmiyor bi kere kotona girdik kendi montunun çocuk için olanını gördü olsada aldan keşke dedi baba oğul giyerdik yada baba kız dedi üzüldüm ya bi kerede kuzeni bebekleriyle bize geldi bebek odada uyuyordu bi baktım yanına uzanmış izliyor bizimde böyle bişey olsa dedi gözlerim doldu

Yaaa Allahım yüzümüze gülsün artık rabbim

I imtisall bugün kan vereceksin dimi sen
Evet canım verdim. Sonuca da şimdi baktım e nabizdn 721.2 çıkmış.
Erkekler belli etmezler ama en az bizim kadar üzülürler. Duygularını belli etmeyi pek sevmezler.
Öyle diyorlar ama olduktan sonra da "Ne gerek var yiaaaa " diyip delirtiyorlar

Ahahah o zaman olunca hatırlatıcaz artık bugünleri
Canım çok güzel çıkmış değerin pazartesi kese görürsün bence sen

Ahahah o zaman olunca hatırlatıcaz artık bugünleri
Canım çok güzel çıkmış değerin pazartesi kese görürsün bence sen
Hatırlamak istemiyorlar ki
Bugün ultrasonda baktı henüz kese görünmüyor dedi. Tahlil sonucun çıksın ona göre randevu verim kese için falan dedi. Öğleden sonra gidicem bakalım

Hatırlamak istemiyorlar ki
Bugün ultrasonda baktı henüz kese görünmüyor dedi. Tahlil sonucun çıksın ona göre randevu verim kese için falan dedi. Öğleden sonra gidicem bakalım
1500 den sonra vajinalden gözüküyor diye biliyorum ama karından 3000 4000 olması gerek sanırım canım

Sonucun çok güzel maşallah darısı başımıza inşallah

Günaydın hanımlar I imtisall @Camdakikiz Drdr17 kizceler sonuçlar ne
Reglim 8 gün gecikti , kan verdim ne gatis kimyasalın etkisimi acaba ? Doktora gitsem bilemedim
Günaydınn cuma günü taşınıyorum hadi bana dua edin yeni ev yeni bebek getirsin inşallah
İnşlaaahhhhh aminnn :)))
Bugünkü test bu şekilde kızlar. Düne göre bir tık daha belirgin.
Kuzum hayırlı ugurlu olsun

Çok sağol kuzum adım Eda isimle edilen daha
Biliyorum kuzumm adını
Kuzum hayırlı ugurlu olsun
Sagolasin canim benim. Cok tesekkur ederim
Hayatıma cuk diye oturan bi foto
Hayatına oturmasın. Kimseye bununla ilgili cevap vermek zorunda degilsin. Hamile kalsan cinsiyet soracaklar. Doğum yapsan ikinciyi. Insanların soruları.ve beklentileri hiç bir zaman bitmez. Bana da soran oluyordu istemiyor musun ,çocuğun büyüdü ,yap bi tane daha , arayi cok actin ondan olmuyor falan filan. Bende istiyorum ama vaktı zamani var diyordum. Şimdi soyleyincede "ayyy acaba kız mi erkek mi, bi kızın var bi de oğlun olsun " diyenler olacak. Hatta bunun için özel dualar oldugunu söyleyecekler. Umrumda da değil. Hiç birini de yapmam. Allah cc hakkımızda her şeyin en doğrusunu biliyor. Aldığından da verdiğinden de razıyız. Iyi dilekler de bulunmak başka. Igneyle laf sokmak başka. Sakin izin verme böyle şeylere. Vermiyorsundur da eminim. Boşver millet konuşsun. Onların konuşmaları hiiç bitmez.
Kızlar Zeynep kamilin tüp bebek merkezine randevu aldım hakkımda hayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı olsun hakkında InsaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…