Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Millet beni en çok yoran kuzum beynim patlıcak gibi hissediyorum

Aynen tatlım valla onca şey varken ufak tefek şeylere takılanları hiç anlamıyorum zaten anlamayada çalışmıyorum aslinda yoksa kafayi yerim herhalde
siz test yapmışmıydınız?
Evet canım verdim. Sonuca da şimdi baktım e nabizdn 721.2 çıkmış.
Tebrik Ederim sağlıkla ilerlesin hayırlısıyla kucağına al inşallah tedavi almışmıydınız bu ay nasıl oldu sürecini anlatırmısın

Canım lütfen yapma böyle milleti düşünme stres sebebi çok zor düşünmemek ama asıl formül bu. Mesela kaç sene evlat sahibi olmaya çalışıp olamadıktan sonra evlat edinip kısa Bi süre sonra hamile kalan hikayeleri çok var hep bunu örnek veririm düşünürdüm. Niye çünkü baskı azalıyor nasılsa olmuyo deyip evlat edinip onunla ilgilenirken stres yokken kalabiliyor demekki hamile.

Bizleri en çok biz anlarız
kv bilmiyordu tedavi gördüğümü istemiyoruz düşünmüyoruz şuan erken dedikçe her gün aynı konuyu açtı ona bu hakkı kim verdiyse

Olduktan sonra çok saçma gelicek bu kadar kafaya takman. Tamam hepimiz takıyoruz elimizde olmadan. Ama aslında onlara olan hirsimizdan bu kadar acele ediyoruz ve bu süreçte maddi.manevi kendimizi yıpratıyoruz. Yapman gereken herşeyi yaptıysan o muhtesem günün gelmesini bekleyeceksin. Biliyorum çok zor beklemek. Ama daha fazlası da gelmiyor ki elimizden
siz test yapmışmıydınız?

Tebrik Ederim sağlıkla ilerlesin hayırlısıyla kucağına al inşallah tedavi almışmıydınız bu ay nasıl oldu sürecini anlatırmısın
Cok tesekkur ederim❤Ben bir kere klomen tedavisi gördüm şubat ayinda. Sonra doktorum sezeryan doğum sebebiyle tüplerde ufak tefek yapışıklık olabileceğini söylemişti. Öylece karar verdik rahim filmi çektirmeye. 7 mayısta çektirdim sonrasında adet görmedim zaten. Umarım sağlıklıdır ❤

Rabbim hakkımda hayırlısını versin salı günüde Zeynep kamile gidin bakalım tüp bebek yaptırırısam olmazsa ara vericem

Son olarak tüp benek denicem olursa bakalım

Amin kuzum inşallah
İnşallah canım benim
Karından baksinda beklerim 3000 4000 i
Sağlıkla arttıktan sonra problem yok bitanem
Reglim 8 gün gecikti , kan verdim ne gatis kimyasalın etkisimi acaba ? Doktora gitsem bilemedim

İnşlaaahhhhh aminnn :)))

Kuzum hayırlı ugurlu olsun
İstersen doktora bi git canım hormınların değişmiş olabilir
Hayatıma cuk diye oturan bi foto
Oturtma. Herkesin de ağzını kapat. Gerekiyorsa görüşmeyi kes canım
Kızlar Zeynep kamilin tüp bebek merkezine randevu aldım hakkımda hayırlısı olsun inşallah
Ay yeni başlangıc çok güZel olucak herşey rabbim inşallah daha fazla bekletmesin
Bu pandeminin en çok sevdiğim yöne kimseyle görüşmemek oldu. Kimsenin sorularını duymamak. Bu süreçte kendi kendime söz verdim. Şimdi normalleşme vaşlıyor düğünler başlıyor. İlk soran kişiye yapıştırıcam lafımı
Brctks bu arada ben ismimi değiştirdim belki tanıyamamışsındır
Hayırlı olsun yeni nickin güzel anne

Ooo güzel çıkmış gözün aydın tatlım

siz test yapmışmıydınız?

Aşılama da mi şimdi mi Aşılama da 12.günden sonra yapmaya başladım silk ckiyodu ama kimyasalmis kan testi verdiğim gün adet oldum şimdiyi soruyorsan dün adet oldum

Aşılama da mi şimdi mi Aşılama da 12.günden sonra yapmaya başladım silk ckiyodu ama kimyasalmis kan testi verdiğim gün adet oldum şimdiyi soruyorsan dün adet oldum
Bende dün regl oldum canım hadi bu ay olsun güzel şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…