Millet beni en çok yoran kuzum beynim patlıcak gibi hissediyorumBiliyorum kuzumm adını
Sagolasin canim benim. Cok tesekkur ederim❤
Hayatına oturmasın. Kimseye bununla ilgili cevap vermek zorunda degilsin. Hamile kalsan cinsiyet soracaklar. Doğum yapsan ikinciyi. Insanların soruları.ve beklentileri hiç bir zaman bitmez. Bana da soran oluyordu istemiyor musun ,çocuğun büyüdü ,yap bi tane daha , arayi cok actin ondan olmuyor falan filan. Bende istiyorum ama vaktı zamani var diyordum. Şimdi soyleyincede "ayyy acaba kız mi erkek mi, bi kızın var bi de oğlun olsun " diyenler olacak. Hatta bunun için özel dualar oldugunu söyleyecekler. Umrumda da değil. Hiç birini de yapmam. Allah cc hakkımızda her şeyin en doğrusunu biliyor. Aldığından da verdiğinden de razıyız. Iyi dilekler de bulunmak başka. Igneyle laf sokmak başka. Sakin izin verme böyle şeylere. Vermiyorsundur da eminim. Boşver millet konuşsun. Onların konuşmaları hiiç bitmez.
Hayırlısı olsun hakkında InsaAllah
siz test yapmışmıydınız?Aynen tatlım valla onca şey varken ufak tefek şeylere takılanları hiç anlamıyorum zaten anlamayada çalışmıyorum aslinda yoksa kafayi yerim herhalde
Tebrik Ederim sağlıkla ilerlesin hayırlısıyla kucağına al inşallahEvet canım verdim. Sonuca da şimdi baktım e nabizdn 721.2 çıkmış.
Canım lütfen yapma böyle milleti düşünme stres sebebi çok zor düşünmemek ama asıl formül bu. Mesela kaç sene evlat sahibi olmaya çalışıp olamadıktan sonra evlat edinip kısa Bi süre sonra hamile kalan hikayeleri çok var hep bunu örnek veririm düşünürdüm. Niye çünkü baskı azalıyor nasılsa olmuyo deyip evlat edinip onunla ilgilenirken stres yokken kalabiliyor demekki hamile.Millet beni en çok yoran kuzum beynim patlıcak gibi hissediyorum
Olduktan sonra çok saçma gelicek bu kadar kafaya takman. Tamam hepimiz takıyoruz elimizde olmadan. Ama aslında onlara olan hirsimizdan bu kadar acele ediyoruz ve bu süreçte maddi.manevi kendimizi yıpratıyoruz. Yapman gereken herşeyi yaptıysan o muhtesem günün gelmesini bekleyeceksin. Biliyorum çok zor beklemek. Ama daha fazlası da gelmiyor ki elimizdenMillet beni en çok yoran kuzum beynim patlıcak gibi hissediyorum
Cok tesekkur ederim❤Ben bir kere klomen tedavisi gördüm şubat ayinda. Sonra doktorum sezeryan doğum sebebiyle tüplerde ufak tefek yapışıklık olabileceğini söylemişti. Öylece karar verdik rahim filmi çektirmeye. 7 mayısta çektirdim sonrasında adet görmedim zaten. Umarım sağlıklıdır ❤siz test yapmışmıydınız?
Tebrik Ederim sağlıkla ilerlesin hayırlısıyla kucağına al inşallahtedavi almışmıydınız bu ay nasıl oldu sürecini anlatırmısın
Rabbim hakkımda hayırlısını versin salı günüde Zeynep kamile gidin bakalım tüp bebek yaptırırısam olmazsa ara vericemCanım lütfen yapma böyle milleti düşünme stres sebebi çok zor düşünmemek ama asıl formül bu. Mesela kaç sene evlat sahibi olmaya çalışıp olamadıktan sonra evlat edinip kısa Bi süre sonra hamile kalan hikayeleri çok var hep bunu örnek veririm düşünürdüm. Niye çünkü baskı azalıyor nasılsa olmuyo deyip evlat edinip onunla ilgilenirken stres yokken kalabiliyor demekki hamile.
Bizleri en çok biz anlarız
kv bilmiyordu tedavi gördüğümü istemiyoruz düşünmüyoruz şuan erken dedikçe her gün aynı konuyu açtı ona bu hakkı kim verdiyse
Son olarak tüp benek denicem olursa bakalımOlduktan sonra çok saçma gelicek bu kadar kafaya takman. Tamam hepimiz takıyoruz elimizde olmadan. Ama aslında onlara olan hirsimizdan bu kadar acele ediyoruz ve bu süreçte maddi.manevi kendimizi yıpratıyoruz. Yapman gereken herşeyi yaptıysan o muhtesem günün gelmesini bekleyeceksin. Biliyorum çok zor beklemek. Ama daha fazlası da gelmiyor ki elimizden
Cok tesekkur ederim❤Ben bir kere klomen tedavisi gördüm şubat ayinda. Sonra doktorum sezeryan doğum sebebiyle tüplerde ufak tefek yapışıklık olabileceğini söylemişti. Öylece karar verdik rahim filmi çektirmeye. 7 mayısta çektirdim sonrasında adet görmedim zaten. Umarım sağlıklıdır ❤
Sen Ebru çöğendeze mi gittin konularda ararken gördüm bende ona gidicemde nasıl acabaSonucunuz ne oldu acaba??
Hakkinda hayırlısı. InsaAllah tüp bebeğe gerek kalmadan olur ❤Son olarak tüp benek denicem olursa bakalım
İnşallah canım benimAmin kuzum inşallah
Sağlıkla arttıktan sonra problem yok bitanemKarından baksinda beklerim 3000 4000 i
İstersen doktora bi git canım hormınların değişmiş olabilirReglim 8 gün gecikti , kan verdim ne gatis kimyasalın etkisimi acaba ? Doktora gitsem bilemedim
İnşlaaahhhhh aminnn :)))
Kuzum hayırlı ugurlu olsun
Oturtma. Herkesin de ağzını kapat. Gerekiyorsa görüşmeyi kes canımHayatıma cuk diye oturan bi foto
Ay yeni başlangıc çok güZel olucak herşey rabbim inşallah daha fazla bekletmesinKızlar Zeynep kamilin tüp bebek merkezine randevu aldım hakkımda hayırlısı olsun inşallah
Bu pandeminin en çok sevdiğim yöne kimseyle görüşmemek oldu. Kimsenin sorularını duymamak. Bu süreçte kendi kendime söz verdim. Şimdi normalleşme vaşlıyor düğünler başlıyor. İlk soran kişiye yapıştırıcam lafımıMillet beni en çok yoran kuzum beynim patlıcak gibi hissediyorum
Hayırlı olsun yeni nickin güzel anneBrctks bu arada ben ismimi değiştirdim belki tanıyamamışsındır
Doktor hesap yaptı. Daha yeni çarşambaya 6000 olur o güne randevu al dedi. Bakalım artıkSağlıkla arttıktan sonra problem yok bitanem
Ooo güzel çıkmış gözün aydın tatlımEvet canım verdim. Sonuca da şimdi baktım e nabizdn 721.2 çıkmış.
Erkekler belli etmezler ama en az bizim kadar üzülürler. Duygularını belli etmeyi pek sevmezler.
Öyle diyorlar ama olduktan sonra da "Ne gerek var yiaaaa " diyip delirtiyorlar
Sağolasın canim benimOoo güzel çıkmış gözün aydın tatlım
Oyy hamiş misin canımmDoktor hesap yaptı. Daha yeni çarşambaya 6000 olur o güne randevu al dedi. Bakalım artık
Bilmem ki kuzum bi git istersenReglim 8 gün gecikti , kan verdim ne gatis kimyasalın etkisimi acaba ? Doktora gitsem bilemedim
İnşlaaahhhhh aminnn :)))
Kuzum hayırlı ugurlu olsun
Aşılama da mi şimdi mi Aşılama da 12.günden sonra yapmaya başladım silk ckiyodu ama kimyasalmis kan testi verdiğim gün adet oldum şimdiyi soruyorsan dün adet oldumsiz test yapmışmıydınız?
Tebrik Ederim sağlıkla ilerlesin hayırlısıyla kucağına al inşallahtedavi almışmıydınız bu ay nasıl oldu sürecini anlatırmısın
Bende dün regl oldum canım hadi bu ay olsun güzel şeylerAşılama da mi şimdi mi Aşılama da 12.günden sonra yapmaya başladım silk ckiyodu ama kimyasalmis kan testi verdiğim gün adet oldum şimdiyi soruyorsan dün adet oldum
Ay inşallah düzenli midir reglin canım bende pkos var ilk defa böyle erkenden oldumBende dün regl oldum canım hadi bu ay olsun güzel şeyler
öylemi canımmm benim evet 28 günde 1 olurumAy inşallah düzenli midir reglin canım bende pkos var ilk defa böyle erkenden oldum
Sagol canim benim. Aminn. Herkese dua ediyorum. Rabbim tez vakitte saglikla nasip etsinOyy hamiş misin canımmhayırlı uğurlu olsun nasipse bizede olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?