Hadi keseciği görelim çarşamba günüDoktor hesap yaptı. Daha yeni çarşambaya 6000 olur o güne randevu al dedi. Bakalım artık
Aa oldunmu sende regli canımBende dün regl oldum canım hadi bu ay olsun güzel şeyler
Gözünüz aydın sağlıcakla ilerlesin inşallahDoktor hesap yaptı. Daha yeni çarşambaya 6000 olur o güne randevu al dedi. Bakalım artık
Geldii kuzucum geldii bir an acaba mı dedim sağolsun gene şaşırtmadı beniHadi keseciği görelim çarşamba günü
Aa oldunmu sende regli canım
Aman yaaa valla insan olsa gebertecem dayaktan şu adet denilen şeyiGeldii kuzucum geldii bir an acaba mı dedim sağolsun gene şaşırtmadı beni
Aminn kuzumHadi keseciği görelim çarşamba günü
Amin canım benim. Sağolasın. Sağlıkla alalım kucaklarımıza InsaAllahGözünüz aydın sağlıcakla ilerlesin inşallah
Ayy ne güzel canım valla ben olamiyom yaa bundan önce üç ay gecikti söktürücü ile oldumöylemi canımmm benim evet 28 günde 1 olurum
Kuzucum masajları denedin mi hiçAyy ne güzel canım valla ben olamiyom yaa bundan önce üç ay gecikti söktürücü ile oldum
Tatlı mimariyemAman yaaa valla insan olsa gebertecem dayaktan şu adet denilen şeyi
İnşallah kuzum yapıştırıyorum ama o ağızlar Yinede susmuyor kuzumİnşallah canım benim
Sağlıkla arttıktan sonra problem yok bitanem
İstersen doktora bi git canım hormınların değişmiş olabilir
Oturtma. Herkesin de ağzını kapat. Gerekiyorsa görüşmeyi kes canım
Ay yeni başlangıc çok güZel olucak herşey rabbim inşallah daha fazla bekletmesin
Bu pandeminin en çok sevdiğim yöne kimseyle görüşmemek oldu. Kimsenin sorularını duymamak. Bu süreçte kendi kendime söz verdim. Şimdi normalleşme vaşlıyor düğünler başlıyor. İlk soran kişiye yapıştırıcam lafımı
Hayırlı olsun yeni nickin güzel anne
Ben sırf bu insanlarla görüşmeler geri başlıyacak diye yasakların kalkmasına sevinemiyorumİnşallah kuzum yapıştırıyorum ama o ağızlar Yinede susmuyor kuzum
Tekrar kan verdim bi bakimBilmem ki kuzum bi git istersen
Gerçekten noldu bebek işi çiçekler ben annemin mahallesine gitmek istemiyorumBen sırf bu insanlarla görüşmeler geri başlıyacak diye yasakların kalkmasına sevinemiyorum
Her şeyi denedim canım en son bu ay bal tarçın çörek otu kurunu denedim o iyi geldi iste tam zamanında oldu pko yumurtlama ile ilgili olduğu için yumurtlama olmadığı için olmuyoKuzucum masajları denedin mi hiç
Hadi bakalım sonucu haber et tatlımTekrar kan verdim bi bakim
Allah verirse olcak. Seninkini senmi yaptın da oldu Allah verdi diyesi geliyor insanın. Diyebilirsen çak lafı gitsin canımGerçekten noldu bebek işi çiçekler ben annemin mahallesine gitmek istemiyorum
DicemAllah verirse olcak. Seninkini senmi yaptın da oldu Allah verdi diyesi geliyor insanın. Diyebilirsen çak lafı gitsin canım
Bunu diyebildiğimiz gün başarıcaz oh be dicez
Tatlım çıkmadı mı sonucunTekrar kan verdim bi bakim
Hayırlı olsun kuzum güzel sonuçlarla gel inşlahKızlar Zeynep kamilin tüp bebek merkezine randevu aldım hakkımda hayırlısı olsun inşallah
Negatif şaka gibi resmen dengem bozulduHadi bakalım sonucu haber et tatlım
Aaa niye böyle oldu ki ama kimyasaldan sonra bazı inşalarda oluyo galiba bende de oldu aşılamadan sonra biliyosun 3 ay büyük ihtimal rahmin toparlanması için neyse kuzum çok takmamaya çalış diycem ama biliyorum öyle olmadığını inşallah en kısa sürede gelir kekik çayı iç günde 3 defa falan ise yarıyormuş bende yaramadi ama sende yarar belki iki güç gün içinde getiriyormuş adeti seviyorum seni inşallah daha güzel günler göreceğizHayırlı olsun kuzum güzel sonuçlarla gel inşlah
Negatif şaka gibi resmen dengem bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?