Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baksanıza

Eklentiler

• 0323A023-5096-439C-AC30-8A42663A703F.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar ben yine rüyamda regl olduğumu gördüm ya 2 kere gördüm bunu bu hayırlı bişeyde değilmiş rüya tabirlerinde okudum I imtisall Cookiie Drdr17 Baede sev9
Hayır olsun canım. Bence çoğunlukla rüyaları bizim bilinç altımızdan kaynaklı görüyoruz. Gerçekten bi anlam ifade edenler bilinç altı olmayanlar bence. Şu arada hep aklımızda adet oldunmu olcanmı düşünceleri olduğun dan bilinç altı rüyası olabilir seninki de. Hayra yor canım kötü düşünme

Kan görülen rüya yorumlanmaz bozulur derler bebeğim hayır olsun rüyanda anlam yok kan rüyanın anlamını bozmuş,bilinç altı rüyası bu sadece
Kız sen nerelerdesin taşındınmı naptın

Selam kızlar, benim aşılama tatilerden sonraya kalcak sanırım tam tahmin etiğim gibi bidaki adetimi bekleyeceğiz benim yeni bittiydi şimdi kim bilir ne zaman gelir Allah bilir.
Eşimin kontroleri ayın sonuna verdiler anca.. kaldı ki aşılamaya tarih bile yok henüz. Sadece kan verebildik..
Türkiyede herşey çok cabuk ilerliyor bizim burda beklemekle geciyor yaa

Senin kanama noldu canım doktora gittinmi onun için

Senin kanama noldu canım doktora gittinmi onun için
Kesildi kuzum o yüzden gitmedim.
Bence oruçluk bal tarçın bide clife kullandım ya düzensizleşti iyice benim heralde.
Şimdi ben ilk adet olduğum haftayımı saymalıyım yoksa ikinci adetimi adet söktürücüye başlamak için eğer ilkini sayarsam haftaya 28inci gün olucak döngünün adet söktürücüyede öyle başliyorum. Sormayı unuttum doktora bilemedim napsam

Sonrak8ni saymalısın kuzum sonuçta adet oldun baya baya

Ay c life kaynaklı olabilirmi cidden bende by ay inanılmaz uzun sürmüştü adetim clife kullanmıştım

Kızlar yarın doktora gidicem bakalım nolucak endişeliyim

Herşey yolunda olcak tatlım endiselen me
Dün iğneden sonra çok ağrılarım oldu bugün son iğnemi oldum hiçbir ağrı bişey yok. İnşallah yolundadır herşey güzel boyuttadırlar

Kendini çok dinleme tatlım hepsi büyümüş olcak bak gör inşallah
İnşallah tatlım acaba yarın iğne olma ihtimaline karşı bugün ilişki olsamı. Yoksa bugünü boş geçip yarın çatlatma olursa bugünden sonra 3 gün arıa arkayamı olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…