Amin kuzum inşallahHayırlı olsun kuzum güzel sonuçlarla gel inşlah
Negatif şaka gibi resmen dengem bozuldu
Hayrolsun inşallah canım rüyalar tersine çıkar derler senin için hayırlısı neyse o olsun
Amin kuzum inşallah yaHayrolsun inşallah canım rüyalar tersine çıkar derler senin için hayırlısı neyse o olsun
Hayır olsun canım. Bence çoğunlukla rüyaları bizim bilinç altımızdan kaynaklı görüyoruz. Gerçekten bi anlam ifade edenler bilinç altı olmayanlar bence. Şu arada hep aklımızda adet oldunmu olcanmı düşünceleri olduğun dan bilinç altı rüyası olabilir seninki de. Hayra yor canım kötü düşünme
Kan görülen rüya yorumlanmaz bozulur derler bebeğim hayır olsun rüyanda anlam yok kan rüyanın anlamını bozmuş,bilinç altı rüyası bu sadece
Kız sen nerelerdesin taşındınmı naptınKan görülen rüya yorumlanmaz bozulur derler bebeğim hayır olsun rüyanda anlam yok kan rüyanın anlamını bozmuş,bilinç altı rüyası bu sadece
Canım bilinç altında kalmış bu durum. O yüzden görmüşsündür. Bide annem hep kan rüyayı bozar derdi. Kötü düşünme
Senin kanama noldu canım doktora gittinmi onun içinSelam kızlar, benim aşılama tatilerden sonraya kalcak sanırımtam tahmin etiğim gibi bidaki adetimi bekleyeceğiz benim yeni bittiydi şimdi kim bilir ne zaman gelir Allah bilir.
Eşimin kontroleri ayın sonuna verdiler anca.. kaldı ki aşılamaya tarih bile yok henüz. Sadece kan verebildik..
Türkiyede herşey çok cabuk ilerliyor bizim burda beklemekle geciyor yaa
Kesildi kuzum o yüzden gitmedim.Senin kanama noldu canım doktora gittinmi onun için
Sonrak8ni saymalısın kuzum sonuçta adet oldun baya bayaKesildi kuzum o yüzden gitmedim.
Bence oruçluk bal tarçın bide clife kullandım ya düzensizleşti iyice benim heralde.
Şimdi ben ilk adet olduğum haftayımı saymalıyım yoksa ikinci adetimiadet söktürücüye başlamak için eğer ilkini sayarsam haftaya 28inci gün olucak döngünün adet söktürücüyede öyle başliyorum. Sormayı unuttum doktora bilemedim napsam
Ay c life kaynaklı olabilirmi cidden bende by ay inanılmaz uzun sürmüştü adetim clife kullanmıştımKesildi kuzum o yüzden gitmedim.
Bence oruçluk bal tarçın bide clife kullandım ya düzensizleşti iyice benim heralde.
Şimdi ben ilk adet olduğum haftayımı saymalıyım yoksa ikinci adetimiadet söktürücüye başlamak için eğer ilkini sayarsam haftaya 28inci gün olucak döngünün adet söktürücüyede öyle başliyorum. Sormayı unuttum doktora bilemedim napsam
Herşey yolunda olcak tatlım endiselen meKızlar yarın doktora gidicem bakalım nolucak endişeliyim
Dün iğneden sonra çok ağrılarım oldu bugün son iğnemi oldum hiçbir ağrı bişey yok. İnşallah yolundadır herşey güzel boyuttadırlarHerşey yolunda olcak tatlım endiselen me
Kendini çok dinleme tatlım hepsi büyümüş olcak bak gör inşallahDün iğneden sonra çok ağrılarım oldu bugün son iğnemi oldum hiçbir ağrı bişey yok. İnşallah yolundadır herşey güzel boyuttadırlar
İnşallah tatlım acaba yarın iğne olma ihtimaline karşı bugün ilişki olsamı. Yoksa bugünü boş geçip yarın çatlatma olursa bugünden sonra 3 gün arıa arkayamı olsaKendini çok dinleme tatlım hepsi büyümüş olcak bak gör inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?