Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah tatlım acaba yarın iğne olma ihtimaline karşı bugün ilişki olsamı. Yoksa bugünü boş geçip yarın çatlatma olursa bugünden sonra 3 gün arıa arkayamı olsa
Sen her ihtimale karşı degerlendir zaten yarın iğne olursa öbürgün olur tekrardan hazır olur en azından canım

Sen her ihtimale karşı degerlendir zaten yarın iğne olursa öbürgün olur tekrardan hazır olur en azından canım
Tamam bakalım canım
Taşıdım kuzum dün taşındık biraz biraz yerleştik ama fena yoruldum. Tam gününde adet oldum bi de o eklendi tam oldu
Hadi güle güle oturun bitanem bebek getirsin bu ev size

Bende seviyorum kuzum deneyim bi ara ara agrı vuruyor tuaf

Kızlar doktorum bu sefer kan sulandırıcıya da başlattı. Birde folidoce diye bir folikasit verdi. Kullandınızmı hiç iyimi bu folikasit

Bende iyim kuzucumm ya şafi çekiyorum bugun çok güzel rüya gördüm pembiş çizgiler etkisindeyim
Ayy allahım gerçeğini göstersin nasip olsun inşallah canım
Yq ben de bu zikirleri çekemedim bi türlü bu akşam yalnızım hem onları bitireyim bari

Ayy çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla bu sefer olacak
Ay bademm ben senin yazdığını görmemişim çok özür dilerim
inşallah bitanem yaa artık umutlanmak istemiyorum ama yine de bi heyecan oluyor içimde hele bugün doktora giderken ne alakaysa kalbim pır pır dı sanki bebemi görmeye gidiyorum
Tatlım markalar farklı olsada içeriği hep aynı bisey olmaz
Folbiol de folik asit biraz fazla sanırım canım. Bunda 400mcg folikasit + b12 yazıyor ondan daha iyi gibi geldi genelde folbiol veriyodu

Sonrak8ni saymalısın kuzum sonuçta adet oldun baya baya
İlkini saysam? sadece 2 gün kahverengi akıntı oldu arada sonra geri kanama oldu 2 hafta adet olmuş sayılmıyomuyum ?
Aman zaten gelmiyo adetim erken başlasam nolur ki kuzu adet söktürücüye acaba, asla 28inci günde olmam zaten.. yinede belki tatilden önce aşılama olursa umuduylayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…