Sen her ihtimale karşı degerlendir zaten yarın iğne olursa öbürgün olur tekrardan hazır olur en azından canımİnşallah tatlım acaba yarın iğne olma ihtimaline karşı bugün ilişki olsamı. Yoksa bugünü boş geçip yarın çatlatma olursa bugünden sonra 3 gün arıa arkayamı olsa
Kız sen nerelerdesin taşındınmı naptın
Yeni yer yeni umutlar getirsin bebeğim bende adet oldumTaşıdım kuzum dün taşındık biraz biraz yerleştik ama fena yoruldum. Tam gününde adet oldum bi de o eklendi tam oldu
Benden bi gün önce olmuşsunYeni yer yeni umutlar getirsin bebeğim bende adet oldumiki gün önce
Tamam bakalım canımSen her ihtimale karşı degerlendir zaten yarın iğne olursa öbürgün olur tekrardan hazır olur en azından canım
Hadi güle güle oturun bitanem bebek getirsin bu ev sizeTaşıdım kuzum dün taşındık biraz biraz yerleştik ama fena yoruldum. Tam gününde adet oldum bi de o eklendi tam oldu
İnşallah canım benim teşekkür ederimTamam bakalım canım
Hadi güle güle oturun bitanem bebek getirsin bu ev size
Bende seviyorum kuzum deneyim biAaa niye böyle oldu ki ama kimyasaldan sonra bazı inşalarda oluyo galiba bende de oldu aşılamadan sonra biliyosun 3 ay büyük ihtimal rahmin toparlanması için neyse kuzum çok takmamaya çalış diycem ama biliyorum öyle olmadığını inşallah en kısa sürede gelir kekik çayı iç günde 3 defa falan ise yarıyormuş bende yaramadi ama sende yarar belki iki güç gün içinde getiriyormuş adeti seviyorum seni inşallah daha güzel günler göreceğiz
Gittim canım. Çatlatmayı yaptıkCookiie kuzum gittin mi doktora
Ayy çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla bu sefer olacakGittim canım. Çatlatmayı yaptık
Çok güzel dedi doktor bakalım inşallah sonu güzel olur
Tatlım markalar farklı olsada içeriği hep aynı bisey olmazKızlar doktorum bu sefer kan sulandırıcıya da başlattı. Birde folidoce diye bir folikasit verdi. Kullandınızmı hiç iyimi bu folikasit
Ohh maşallah çiçeğimmmGittim canım. Çatlatmayı yaptık
Çok güzel dedi doktor bakalım inşallah sonu güzel olur
İnşallah tiniminnoşumOhh maşallah çiçeğimmmhayırla sonuçlansın inşAllah
Bende iyim kuzucumm ya şafi çekiyorumİnşallah tiniminnoşumsen nasılsın nabıyorsun
Ayy allahım gerçeğini göstersin nasip olsun inşallah canımBende iyim kuzucumm ya şafi çekiyorumbugun çok güzel rüya gördüm pembiş çizgiler etkisindeyim
Ay bademm ben senin yazdığını görmemişim çok özür dilerimAyy çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla bu sefer olacak
Folbiol de folik asit biraz fazla sanırım canım. Bunda 400mcg folikasit + b12 yazıyor ondan daha iyi gibi geldi genelde folbiol veriyoduTatlım markalar farklı olsada içeriği hep aynı bisey olmaz
İlkini saysam?Sonrak8ni saymalısın kuzum sonuçta adet oldun baya baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?