Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önemli değil kuzum bu sefer farklı bisey var demi içinde inşallah sonuç da farklı olur bende okuyunca bi değişik oldum inşallah allahım artık yüzünü güldürsün canım

Hımmm öyleyse olabilir canım yani boşu başına beklemektense mantıklı kendin karar vermelisin tatlım buna

Önemli değil kuzum bu sefer farklı bisey var demi içinde inşallah sonuç da farklı olur bende okuyunca bi değişik oldum inşallah allahım artık yüzünü güldürsün canım
Hiç sanmıyorum canım yaa bugün eşimle tartştım. Hiç ona gidesim yok şimdi. Yatağıma geçtim yatmaya geldi ama hiç yü vermedim çağırdı gitmedim şimdi iyi sen bilirsin dedi çekti gitti. Değerlendiremicez galiba bu ayda boşa gidicek
Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah
İnşallah diyim canım valla eğer değerlendirebilirsek

Ahh bu erkekler anlayamıyorum ben bunları çözemedim hala duzeltin aranızı hemen boşa gitmesin tatlım

Ahh bu erkekler anlayamıyorum ben bunları çözemedim hala duzeltin aranızı hemen boşa gitmesin tatlım
Dur bakalım bidaha yaklaşırsa sadece işimi görürüm sonra yine devam ederim

Dur bakalım bidaha yaklaşırsa sadece işimi görürüm sonra yine devam ederim
Kız sen yokluğumda iyice boşlamışsınnn. Şeytan uğraşıyoo herkes yaşıyo bunu olma ihtimali olduğu gün her evde kavga çıkar kuraldır bu o işi yap sonra yine aynı konuyu aç ve uzat hadiiiii

Kız sen yokluğumda iyice boşlamışsınnn. Şeytan uğraşıyoo herkes yaşıyo bunu olma ihtimali olduğu gün her evde kavga çıkar kuraldır bu o işi yap sonra yine aynı konuyu aç ve uzat hadiiiii
Ama ben şimdi yatağmda yatıyorum uyuycam dedim. Beyfendide içerde oturuyor. Ben şimdi gitmem ona onun gelmesi gerek o hatalı banane

Ama ben şimdi yatağmda yatıyorum uyuycam dedim. Beyfendide içerde oturuyor. Ben şimdi gitmem ona onun gelmesi gerek o hatalı banane
Adet zamanı barışıyosun olmadı diye pişman oluyosun o haklı bu haksız dişüncesinin sırası değil aşkım çok yaşadım bu pişmanlığı

Adet zamanı barışıyosun olmadı diye pişman oluyosun o haklı bu haksız dişüncesinin sırası değil aşkım çok yaşadım bu pişmanlığı
Ama şimdi napayım yani gururumu ayaklar altına alıp gideyimmi dur azcık mutfağa doğru gidip görüneyim

Ehh hadi hadi balkona falan çıkma bahanesi bul güzel bi gecelik giy seksi şöyle

Kızz su iç sonra boğazında kalmış gibi öksür noldu diye gelir yanına

Şimdilik canım cicim bitanecik eşim sonrası işin bitince kaldığın yerden devam Cookiie m

kızlar akşam bıraktım telefonu gittim mutfağa. Azcık orda oturdum baktım hiç kıpırtı yok. Sonra dedim aamannn sadece onun salonumu gittim içeri aldım kumandayı bişeyler izledim sonra izlerken uyuyakalmışım sonra uyandırdı neyseki. Neyse değerlendirdik boş geçmedi

Oh bee işte benim kankam

Hadi iyi bakalım sevindim boş gecmedigine

Ayy kızlar inanılmaz ağrılarım var. Bel, boşluklarım, karnımın yanları kasıklarım, afedersiniz popom bile
Bu iğneyi olduktan sonra daha çok olgunlaşıyormuş sonra çatlıyormuş galiba o yüzdenmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…