Hiç belli olmaz bebeğim umutsuzluk yok ben dört yıldır bıkmadım her ay her ay yeniden sende umutsuz olma olcak şimdi bak kilo da verdim belki bu ay olacak umudum her ay yeniden yaseriyo sende umut et allahım bizimde yüzümüze gülecek ben biliyorumBu zamana kadar değerlendirdikte noldu diyorum hep kendime bi umutsuzluk had safhada
Aynen tatlım çatlayacak o yüzden ağrıyoAyy kızlar inanılmaz ağrılarım var. Bel, boşluklarım, karnımın yanları kasıklarım, afedersiniz popom bile
Bu iğneyi olduktan sonra daha çok olgunlaşıyormuş sonra çatlıyormuş galiba o yüzdenmi acaba
Hadi bakalım. Gelsin bebissGittim canım. Çatlatmayı yaptık
Çok güzel dedi doktor bakalım inşallah sonu güzel olur
Kız Allah seni napmasin. Altıma edicem gülmektenAma şimdi napayım yani gururumu ayaklar altına alıp gideyimmidur azcık mutfağa doğru gidip görüneyim
İnşallah bitanem inşallahHiç belli olmaz bebeğim umutsuzluk yok ben dört yıldır bıkmadım her ay her ay yeniden sende umutsuz olma olcak şimdi bak kilo da verdim belki bu ay olacak umudum her ay yeniden yaseriyo sende umut et allahım bizimde yüzümüze gülecek ben biliyorum
İnşallah canım öbürkülerde hiç böyle hissetmedim ondan şey oldumAynen tatlım çatlayacak o yüzden ağrıyo
Yavaş yavaş tatlım 72.8 i gördüm bugünİnşallah bitanem inşallahverebildinmi bidaha canım bAya kilo
Dur kız çok gülme sen bebişe bişey olcak kibar kibar gülHadi bakalım. Gelsin bebiss
Kız Allah seni napmasin. Altıma edicem gülmektendün hiç giremedim yeni okuyorum mesajları. Neyseki degerlendirmissinz
Ay süpersin canım kaçtan düşmüştün tam olarakYavaş yavaş tatlım 72.8 i gördüm bugün
Demekki değişik biseyler oluyoİnşallah canım öbürkülerde hiç böyle hissetmedim ondan şey oldum
Ben 84.50 dum aşılamadan sonra adet olunca şubatın 17 sinde yani o zaman kar verdim zayıflamayaAy süpersin canım kaçtan düşmüştün tam olarak
Nasıl gidiyo tatlım gittin mi tekrar doktoraHadi bakalım. Gelsin bebiss
Kız Allah seni napmasin. Altıma edicem gülmektendün hiç giremedim yeni okuyorum mesajları. Neyseki degerlendirmissinz
Görücez hayatım inşallahDemekki değişik biseyler oluyo
Çok güzel canım tebrik ederim 60lara hiçbişey kalmamışBen 84.50 dum aşılamadan sonra adet olunca şubatın 17 sinde yani o zaman kar verdim zayıflamaya
valla okuyunca tutamadım kendimiDur kız çok gülme sen bebişe bişey olcak kibar kibar gül
Değerlendirdik kuzum neyse kaçmadı çok şükür
Iyi gidiyor şimdilik. Çarşamba gününe gel dedi doktor. Çarşambayı bekliyorumNasıl gidiyo tatlım gittin mi tekrar doktora
Yok tatlım macuna başlayamadım bal alamadım adet son günü bugün yarın yikancam kesildi ama leke leke hala o yüzden yarın bitcek galibaGörücez hayatım inşallahsen nabıyosun başladınmı macuna tekrar adet devam ediyormu
Çok güzel canım tebrik ederim 60lara hiçbişey kalmamış
Çok sinir bozucu ama 1 ay güllük gülistanlık geçin. Tam verimli günler al sana kavgavalla okuyunca tutamadım kendimi
Iyi gidiyor şimdilik. Çarşamba gününe gel dedi doktor. Çarşambayı bekliyorum
Ayy çok heycanlı inşallah kalp atışında duyarsın tatlım ❤valla okuyunca tutamadım kendimi
Iyi gidiyor şimdilik. Çarşamba gününe gel dedi doktor. Çarşambayı bekliyorum
Yapmıcakmısın bu ay canı macunu. Yok kız 2 kilo sınra işte 6lar gelirYok tatlım macuna başlayamadım bal alamadım adet son günü bugün yarın yikancam kesildi ama leke leke hala o yüzden yarın bitcek galiba
Evet az kaldı bi 12 kilo var
Aaa gece karanlık ne olcak tatlim erkekler hemen etkilenir böyle şeylerdenÇok sinir bozucu ama 1 ay güllük gülistanlık geçin. Tam verimli günler al sana kavga
Kız bideBaede demişsin gecelik giy balkona çıkma bahanesi bul diye. Ben o gecelikle balkona çıkmaya çalışsam ben kendimi aşağıda bulurum
Hep böyle zamanlarda oluyor ne oluyorsaÇok sinir bozucu ama 1 ay güllük gülistanlık geçin. Tam verimli günler al sana kavga
Kız bideBaede demişsin gecelik giy balkona çıkma bahanesi bul diye. Ben o gecelikle balkona çıkmaya çalışsam ben kendimi aşağıda bulurum
Amin canımAyy çok heycanlı inşallah kalp atışında duyarsın tatlım ❤
Hımm anladım canım bu saaten sonra olmaz herhalde 2 gün başlamam gerekiyodu neyse bu ay böyle geçsin napiyimYapmıcakmısın bu ay canı macunu. Yok kız 2 kilo sınra işte 6lar gelir60tan kastım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?