Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa gece karanlık ne olcak tatlim erkekler hemen etkilenir böyle şeylerden
Ya karanlıkta olsa benimde biraz uyuz bu konuda gündüz bile üstümü değiştiriyorum mesela perdeyi kapat diyor ışık yakmadan tülden gözükmez sonuçta dimi amaann diyorum millette açmış gözlerini şu evde biri üstünü değiştirsinde bakalım diye bekliyordu
Hep böyle zamanlarda oluyor ne oluyorsa

Amin canım Senin nasıl gidiyor? Bitti mi adet?
Valla sorma canım ya
Hımm anladım canım bu saaten sonra olmaz herhalde 2 gün başlamam gerekiyodu neyse bu ay böyle geçsin napiyim
Hadi bakalım birde böyle olsun kuzum. Kilo verdin bunu güzel etkisi olucak

Yarın yikancam canım valla ben diyete vurdum kendimi bakalım becerebilirsem iyi gidiyo şimdilik
Rakamları gördüm. Iyi vermissin. MasaAllah❤ yarından sonra başladı çalışmalar. Güzel haberler ver bize

Ayy tatlım en kıl olduğum erkek tipi ama malesef bende de var bitane neye gıcık gidersem başıma geliyo onu giyme buraya gitme benimki de öyle valla inşallah olur canım yoksa adet olunca bende git cem doktora belki yine son kez aşılama yaptırırım bilmiyorum

Rakamları gördüm. Iyi vermissin. MasaAllah❤ yarından sonra başladı çalışmalar. Güzel haberler ver bize
Ay inşallah da ben umutsuz vakayim her şeyi denedim olmadı boş geçince mi olcak allahtan umut kesilmez inşallah olur bakalım . Evet güzel verdim güzel gidiyo bi 12 daha verirsem hedef 55 bakalım

Ay inşallah da ben umutsuz vakayim her şeyi denedim olmadı boş geçince mi olcak allahtan umut kesilmez inşallah olur bakalım . Evet güzel verdim güzel gidiyo bi 12 daha verirsem hedef 55 bakalım
Hadi bakalım insaAllah

Sorma sorma aynı dediğin gibi valla benimkide öyle. Evlenmeden evvel daha fazlaydı hatta. Her giydiğime karışırdı. Hergün işe giderken sabah fotograf attırırdı o gün ne giymişim diye. Sonra daha azaldı. Zaten evlenince kapandım kıyafetime karışcak bişey bulamıyor. Gittiğim yerlerde artık belli onlara da biişey demiyor valla. Zamanla daha da iyiye gider diye umuyorum inşallau
İnşallah olmazsın da bitanem gerek kalmaz

Ay inşallah canım bizde de öyle valla canım ya 10 yıl oldu hala alışamadı huyuma ben de inat edince inatim yani

Ay inşallah canım bizde de öyle valla canım ya 10 yıl oldu hala alışamadı huyuma ben de inat edince inatim yani
Bu kıskanclık huy canım ya bence hani bak mesela bazen güvenmiyomusun falan oluyor ama bak 10 yıl geçmiş sizin güven meselesi değil ya huy bu valla. İnşallah bu huylarından dönerler

Bu kıskanclık huy canım ya bence hani bak mesela bazen güvenmiyomusun falan oluyor ama bak 10 yıl geçmiş sizin güven meselesi değil ya huy bu valla. İnşallah bu huylarından dönerler
Inşallah canım aynen huy edinmişler artık yani

Günaydın kızlar yeni bir hafta yeni bir gün mis gibi bir hava yeni umutlar yesertmenin vakti yaz gelmiş
Günaydın canımmbenimm bizim burda kapalı hava ama en sevdiğimden
Bugün oturup kAhve film keyfi yapmalık tam hava ama akşama da misafirim gelicek. Evi temizlemem lazım bişeyler hazırlamam lazımm

Günaydın canımmbenimm bizim burda kapalı hava ama en sevdiğimden
Bugün oturup kAhve film keyfi yapmalık tam hava ama akşama da misafirim gelicek. Evi temizlemem lazım bişeyler hazırlamam lazımm
Ay başladı demi bu misafir şeyi ne güzel alışmıştık rahat rahat valla tatlım buralar ne çok sıcak ne soğuk tam benimde sevdiğim havalar güneşli ama esiyo

Ay başladı demi bu misafir şeyi ne güzel alışmıştık rahat rahat valla tatlım buralar ne çok sıcak ne soğuk tam benimde sevdiğim havalar güneşli ama esiyo
Malesef başladı canım ama şey çok şey bir misafir değil arkadaşım gelicek sadece gecikmeli doğum günümü kutlucakmış bende bişeuler hazırlayım dedim işte. Çok fazla daha kabul etmem sanırım misafir böyle çok iyiydi valla
Ay ne güzel öyle de sizin oralar genel de sıcak olur ama

Iyi bari kalabalık değilmiş cayın yanına bi kek poğaça tatlı yapiveririrsin canım yaa aynen tam güzel zamanı şimdi havalar serin gitti bu yıl şimdiye kaynar di ama yinede 10 güne kalmaz kaynamaya başlar

Dün kahvaltıda yapmak için milföy almıştım canım sonra kahvaltıya onu unutmuşum yapmayı. Akşam yemeğine yaparım diye çıkarıp çözdürmüştün. Sonra yemeğede eşim başka bişey isteyince kaldı çözük. Onu yapcam bide yanına bişey bakıcam bakalım şimdi kalkayımda yavaştan
Bu sene evet yaz gec geliyor canım kışta gec gelmişti ama mevsimler kayıyormu noluyor anlamadım

Kolay gelsin sana tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…