Sağolasın canım çok şükür bitirdim çoğunluklaKolay gelsin sana tatlım
Merhaba canımm neler yapıyorsunnİçimizde kelebekler uçuşsunn inşAllahmerhaba kızlarrr
İyim kuzucum evi topluyorum iş güç sonra yemek sen neler yapıyorsunSağolasın canım çok şükür bitirdim çoğunlukla
Merhaba canımm neler yapıyorsunn
Kolay gelsin bebeğimDün kahvaltıda yapmak için milföy almıştım canım sonra kahvaltıya onu unutmuşum yapmayı. Akşam yemeğine yaparım diye çıkarıp çözdürmüştün. Sonra yemeğede eşim başka bişey isteyince kaldı çözük. Onu yapcam bide yanına bişey bakıcam bakalım şimdi kalkayımda yavaştan
Bu sene evet yaz gec geliyor canım kışta gec gelmişti ama mevsimler kayıyormu noluyor anlamadım
Merhaba tatlımİçimizde kelebekler uçuşsunn inşAllahmerhaba kızlarrr
Bende senin gibi ya hiç iş bitmiyor amaanİyim kuzucum evi topluyorum iş güç sonra yemek sen neler yapıyorsun
Sağolasın bitanem nasılsın senin adet geldimiKolay gelsin bebeğim
Yok aşkım 10nunda oldum geçen ayBende senin gibi ya hiç iş bitmiyor amaanyerleri silmek için mopumda kırıldı aamaan elle sildim heryeri
Sağolasın bitanem nasılsın senin adet geldimi
Varmı bi belirtiler falan canım az kalmış gibiYok aşkım 10nunda oldum geçen ay
Yok kuzumVarmı bi belirtiler falan canım az kalmış gibi
Yarın Zeynep kamile gidicem işteVarmı bi belirtiler falan canım az kalmış gibi
Hadi güzel haberler gelsin güzel şeylere başlangıç olsun canım yarın güzel haberler ver bizeYarın Zeynep kamile gidicem işte
Bende yarın sabah 8.30 da Zeynep Kamil deyimYarın Zeynep kamile gidicem işte
İnşallah canımm artık gelsin o güzel aylarTemmuz da çiçek gibi gelsin bize hem doğduğum ay inşallah anne oldugum ay da olur
İnşallah Mimariyemmİnşallah canımm artık gelsin o güzel aylarÇünkü benim sabrım kalmadı artık
Geçen ay bir dönem o kadar çok artık çıkılmaz bir yol gibi hissettimki birgün kendimi. Çok çaresiz artık gerçekten gücümün kalmadığını hissettim o gün koca gün zırıl zırıl ağlAdımİnşallah Mimariyemmgüzel haberler vereceğiz öyle hissediyorum
İnşallah kuzumHadi güzel haberler gelsin güzel şeylere başlangıç olsun canım yarın güzel haberler ver bize
Öyle düşünme kuzum ben 3 yıldır deniyorum olmuyorGeçen ay bir dönem o kadar çok artık çıkılmaz bir yol gibi hissettimki birgün kendimi. Çok çaresiz artık gerçekten gücümün kalmadığını hissettim o gün koca gün zırıl zırıl ağlAdım
Sonra bir iki gün sonra testler silik göstermye başladı. Ah dedim Allahım tam bittiğim anda gönderdin. Ama yalancı çizgilermiş onlarda. O yüzden sanki benim kendim için artık umudum hiç kalmadı
Ay kıyamam canım benim her yokuşun bir enisi vardır biraz daha sabret zirveye az kaldı varınca aşağı doğru bizde rahat rahat inecez allah en hayırlı zamanda inşallahGeçen ay bir dönem o kadar çok artık çıkılmaz bir yol gibi hissettimki birgün kendimi. Çok çaresiz artık gerçekten gücümün kalmadığını hissettim o gün koca gün zırıl zırıl ağlAdım
Sonra bir iki gün sonra testler silik göstermye başladı. Ah dedim Allahım tam bittiğim anda gönderdin. Ama yalancı çizgilermiş onlarda. O yüzden sanki benim kendim için artık umudum hiç kalmadı
Rabbim daha fazla bekletmesin canım tabiki düşünmemem gerek ama öyle de olunca sanki duygularımla oynanmış gibi hissediyorum. O salak testler yüzündenÖyle düşünme kuzum ben 3 yıldır deniyorum olmuyor
Doğru diyorsun canım valla bu yokuş inşallah yakın vakitte biter hepimiz içinAy kıyamam canım benim her yokuşun bir enisi vardır biraz daha sabret zirveye az kaldı varınca aşağı doğru bizde rahat rahat inecez allah en hayırlı zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?