Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah

Ben gittim bugün hastaneye doktor aşılama denememişsin onu olmadan tüp benek diyemem dedi adet olunca gidicem bakalım hayırlısı

Ben gittim bugün hastaneye doktor aşılama denememişsin onu olmadan tüp benek diyemem dedi adet olunca gidicem bakalım hayırlısı
Hhadi hayırlısı canım aşılama yapılcak yani

Bana uzakmı kalıyor orası canım ya bi bakıcam tam nerde bilmiyorum eşimde çalışıyor gitmek zorun olabilir. Bide şeyi sorucam. Mesela devlette tüo bebek tedavisi görsem özeldeki tedavimi kabul etmiyomu. Aşılamayo vs özelde oldum diyelim

Onu hiç bilmiyorum aşkısı maliyet açısındanda devlet iyi işte

Tatlım günaydın ben fark etmiyo diye biliyorum en az iki kere aşılama şartı var devlette hangi hastanede olduğu önemli değil diye biliyorum dosyanı götürürsün zaten giderken

Tatlım günaydın ben fark etmiyo diye biliyorum en az iki kere aşılama şartı var devlette hangi hastanede olduğu önemli değil diye biliyorum dosyanı götürürsün zaten giderken
Hee anladım canım o zaman. Bi düşünücem artık bu aydan sonra canım böyle olcak fibi değil çok umutsuzluk var üstümde

Hee anladım canım o zaman. Bi düşünücem artık bu aydan sonra canım böyle olcak fibi değil çok umutsuzluk var üstümde
Aynen tatlım belki ilk aşılama da bile tutar zaten o kadar iğneye veriyosun birazda dr ye verirsin aynı iğneler kullanılıyo

Aynen tatlım belki ilk aşılama da bile tutar zaten o kadar iğneye veriyosun birazda dr ye verirsin aynı iğneler kullanılıyo
Dün eşime dedim de direk tüp bebeğe de geçebiliriz dedi. Ama bilmiyorum canım. Adet olayım bakalım doktorla konuşcam

Selam kızlar. Doktora gittim. Keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atisi için gideceğim insaAllah

Selam kızlar. Doktora gittim. Keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atisi için gideceğim insaAllah
Canımm gözün aydın rabbim bundan sonra güzel bekleyişin başladı sağlıkla kucağına almak nasip olsun kese nasıl yuvarlakmı uzunmu cinsiyet tahmininde bulunucam

Canımm gözün aydın rabbim bundan sonra güzel bekleyişin başladı sağlıkla kucağına almak nasip olsun kese nasıl yuvarlakmı uzunmu cinsiyet tahmininde bulunucam
Aminn canimm kesenin şekline göre cinsiyet belli oluyormuymus kız hiç dikkat etmemisim. Fotosunu atim. Ben anlamıyorum

Eklentiler

• 16232345936905135430592624190969.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…