Amin canım inşallahRabbim daha fazla bekletmesin canım tabiki düşünmemem gerek ama öyle de olunca sanki duygularımla oynanmış gibi hissediyorum. O salak testler yüzünden
Doğru diyorsun canım valla bu yokuş inşallah yakın vakitte biter hepimiz için
Ee asilamami olcak canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmazBen gittim bugün hastaneye doktor aşılama denememişsin onu olmadan tüp benek diyemem dedi adet olunca gidicem bakalım hayırlısı
Hhadi hayırlısı canım aşılama yapılcak yaniBen gittim bugün hastaneye doktor aşılama denememişsin onu olmadan tüp benek diyemem dedi adet olunca gidicem bakalım hayırlısı
Aynen canım 2 kere aşılama denenecek ona göre tüp bebeğe geçilecekEe asilamami olcak canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz
amin kuzumHhadi hayırlısı canım aşılama yapılcak yani
Hayırlısı olsun canım inşallah gerek kalmaz tüp bebeğeAynen canım 2 kere aşılama denenecek ona göre tüp bebeğe geçilecek
amin kuzum
Bende bidahaki ay aşılamayamı geçsem yaa. Baksana aşılama yapmadan tüp yapmıyorlar iyice uzayacak 4 5 ay bu tedaviyi denersemAynen canım 2 kere aşılama denenecek ona göre tüp bebeğe geçilecek
amin kuzum
Tutmasa sende git Zeynep kamile kuzumBende bidahaki ay aşılamayamı geçsem yaa. Baksana aşılama yapmadan tüp yapmıyorlar iyice uzayacak 4 5 ay bu tedaviyi denersem
Onu hiç bilmiyorum aşkısı maliyet açısındanda devlet iyi işteBana uzakmı kalıyor orası canım ya bi bakıcam tam nerde bilmiyorum eşimde çalışıyor gitmek zorun olabilir. Bide şeyi sorucam. Mesela devlette tüo bebek tedavisi görsem özeldeki tedavimi kabul etmiyomu. Aşılamayo vs özelde oldum diyelim
Öyle canım haklısın valla ya bi bakıcam bendeOnu hiç bilmiyorum aşkısı maliyet açısındanda devlet iyi işte
Tatlım günaydın ben fark etmiyo diye biliyorum en az iki kere aşılama şartı var devlette hangi hastanede olduğu önemli değil diye biliyorum dosyanı götürürsün zaten giderkenBana uzakmı kalıyor orası canım ya bi bakıcam tam nerde bilmiyorum eşimde çalışıyor gitmek zorun olabilir. Bide şeyi sorucam. Mesela devlette tüo bebek tedavisi görsem özeldeki tedavimi kabul etmiyomu. Aşılamayo vs özelde oldum diyelim
Hee anladım canım o zaman. Bi düşünücem artık bu aydan sonra canım böyle olcak fibi değil çok umutsuzluk var üstümdeTatlım günaydın ben fark etmiyo diye biliyorum en az iki kere aşılama şartı var devlette hangi hastanede olduğu önemli değil diye biliyorum dosyanı götürürsün zaten giderken
Aynen tatlım belki ilk aşılama da bile tutar zaten o kadar iğneye veriyosun birazda dr ye verirsin aynı iğneler kullanılıyoHee anladım canım o zaman. Bi düşünücem artık bu aydan sonra canım böyle olcak fibi değil çok umutsuzluk var üstümde
Dün eşime dedim de direk tüp bebeğe de geçebiliriz dedi. Ama bilmiyorum canım. Adet olayım bakalım doktorla konuşcamAynen tatlım belki ilk aşılama da bile tutar zaten o kadar iğneye veriyosun birazda dr ye verirsin aynı iğneler kullanılıyo
Canımm gözün aydın rabbim bundan sonra güzel bekleyişin başladı sağlıkla kucağına almak nasip olsunSelam kızlar. Doktora gittim. Keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atisi için gideceğim insaAllah
Aminn canimmCanımm gözün aydın rabbim bundan sonra güzel bekleyişin başladı sağlıkla kucağına almak nasip olsunkese nasıl yuvarlakmı uzunmu cinsiyet tahmininde bulunucam
Insallah canım böyle şeylere gerek kalmazDün eşime dedim de direk tüp bebeğe de geçebiliriz dedi. Ama bilmiyorum canım. Adet olayım bakalım doktorla konuşcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?