Ay maşallah canım gözün aydınSelam kızlar. Doktora gittim. Keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atisi için gideceğim insaAllah
Ay minnoş pıtırcık maşallaah subhanallahAminn canimmkesenin şekline göre cinsiyet belli oluyormuymus kız hiç dikkat etmemisim. Fotosunu atim. Ben anlamıyorum
Sağol canım benim.Ay maşallah canım gözün aydın
Olabilir mantıklıAy minnoş pıtırcık maşallaah subhanallah
Canım birkaz kez duydum sonra dikkat ettim gerçekten doğru çıktıkese uzunsa erkek diyorlar yuvarlaksa kız. Ama şuan seninki yuvarlak giibi duruyorda bakalım büyüdükce değişcekmi
Yaaaa yerim minoşşşAminn canimmkesenin şekline göre cinsiyet belli oluyormuymus kız hiç dikkat etmemisim. Fotosunu atim. Ben anlamıyorum
Yaa minicikkAminn canimmkesenin şekline göre cinsiyet belli oluyormuymus kız hiç dikkat etmemisim. Fotosunu atim. Ben anlamıyorum
Amin tatlım. Çok sağol. Darısı başınıza insaAllahYaa minicikkAllahım sağa salim kucagına almayı nasip etsiiinnn inşallah
İğneden sonra 2 gün ard arda değerlrndirdik sonra gün aşırı canım artık nasip ya bugün iğne günü hariç 4 günümSağol canım benim.
Olabilir mantıklıhayırlısı olsun InsaAllah sen naptın çalışmalar bitti mi?
Artık saymaaya başlayalım kuzummİğneden sonra 2 gün ard arda değerlrndirdik sonra gün aşırı canım artık nasip ya bugün iğne günü hariç 4 günüm
Son 10 gün ağlamamaArtık saymaaya başlayalım kuzumm
Hadi bakalım hayırlı haberi alacağız insaAllahİğneden sonra 2 gün ard arda değerlrndirdik sonra gün aşırı canım artık nasip ya bugün iğne günü hariç 4 günüm
Yaaaa delisinn senSon 10 gün ağlamamahiç umudum yok biliyormusun ama biyandanda 4 temmuzda manisaya gitmemiz gerekiyor eşimin teyze kızının düğünü var. Diyorum eğer olursa ben gidemem düşündüğüm şeye bak
İnşallah yaa belirtilerede bakmıyorum artık iğne birsürü belirti yapıyorki insanaHadi bakalım hayırlı haberi alacağız insaAllah
Bizde eşimin memleketine gitcez. Bende böyle hesap yapıyordum. Hamile olursam gidemeyiz diye ama malesef kaçamadım. Gidiyoruz malesefSon 10 gün ağlamamahiç umudum yok biliyormusun ama biyandanda 4 temmuzda manisaya gitmemiz gerekiyor eşimin teyze kızının düğünü var. Diyorum eğer olursa ben gidemem düşündüğüm şeye bak
Ben kesin üzüntüden olacağına inanıyorum canım valla hiç umudum yok akşam eşimle tüp bebeğemi bailasak diye konuştuk düşünYaaaa delisinn senağlamak olsun ama mutluluktan olsun kuzum
Bende istemiyorum hiç gitmek bahane olur diye düşünüyorumBizde eşimin memleketine gitcez. Bende böyle hesap yapıyordum. Hamile olursam gidemeyiz diye ama malesef kaçamadım. Gidiyoruz malesef
Yok canım sormadım doktora. Soramam ki. Esim bilerek mi yapıyorsun dicekBende istemiyorum hiç gitmek bahane olur diye düşünüyorumdoktoruna danıştınmı canım. Benim doktorum arkadaşımın hamileliğinde ilk 3 ay uzun yol önermemişti. Ben dedim kesin bana da öyle der
Olsun canım sen eşini kırma git gel en başından sonra hem agirlasacaksin hem bebek doğacak bi iki sene daha gidemezsin hem eşinde paylaşmak ister sevincini ailesiyleYok canım sormadım doktora. Soramam ki. Esim bilerek mi yapıyorsun dicekbide benim doktor çok rahat. Hep olumlu adam hiç evhamlı değil esim bayadir gormuyor ailesini. 3 sene oldu yani. Dün bi ağzını aradım gitmesek mi diye falan ama yok dinlemiyor. hamileler uçağa binemiyormus dedim baktı bizim gideceğimiz şirket 30 haftadan sonra almıyor diyor. O kadar hazırlamış yani kendini
Valla açıkçası pandemiden dolayı kalabalığa girmeyi istemiyorum. Hepsi aynı yerde oturuyor. Aile apartmanı yani. Surekli gelip gitcekler. Akrabalari falan da gelecek. Hatta komsulara varasıya gelecekler. Korkuyorum bisey olur diye. Herşey Allah'tan tabi. Ben yine de içlerinde durmamaya özen gösteririm. InsaAllah başımıza bir iş gelmeden gider gelirizOlsun canım sen eşini kırma git gel en başından sonra hem agirlasacaksin hem bebek doğacak bi iki sene daha gidemezsin hem eşinde paylaşmak ister sevincini ailesiyle
Inşallah canım tabi kendi kararınValla açıkçası pandemiden dolayı kalabalığa girmeyi istemiyorum. Hepsi aynı yerde oturuyor. Aile apartmanı yani. Surekli gelip gitcekler. Akrabalari falan da gelecek. Hatta komsulara varasıya gelecekler. Korkuyorum bisey olur diye. Herşey Allah'tan tabi. Ben yine de içlerinde durmamaya özen gösteririm. InsaAllah başımıza bir iş gelmeden gider geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?