Yumurtlama (ovulasyon) testi alın hiç riske atmayınKızlar bnm bu ayda olmadı 4 gün önceden geldi reglim.bu demek oluyor ki ben geçen ay erken yumurtlamışım telefonumdaki programa göre ovulasyon daha geç bi gündeydi ve yanlış zamanlarda çalışmalar oldu demekki. Bu ay adetim biter bitmez gün aşırı hiç hesaplama yapmadan çalışmalara başlamalıyız diye düşünyrm...
Evet bu ay kesinlikle alcam tşkler:)Yumurtlama (ovulasyon) testi alın hiç riske atmayın
Üzülmeyin vakti saati var demekki,ben 3 aydır yumurtalık takibindeyim,bu ay klomende kullandım şuan 3-4 günlük gecikme var ama test yaptım tek çizgi çıktı.Kızlar bnm bu ayda olmadı 4 gün önceden geldi reglim.bu demek oluyor ki ben geçen ay erken yumurtlamışım telefonumdaki programa göre ovulasyon daha geç bi gündeydi ve yanlış zamanlarda çalışmalar oldu demekki. Bu ay adetim biter bitmez gün aşırı hiç hesaplama yapmadan çalışmalara başlamalıyız diye düşünyrm...
İnş cnm iki yıl geçti ama umudum hep var..Canım herşeyin bir zamanı var inşallah bu ay olur hiç sıkma bence kendini Allahın izniyle zamanında olur
Bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım fakat birinde dış gebelik oldu birinde kiste dönüştü o yüzden kullanmak istemedim ama mecburen bu ay yıne kullanıcam galiba..Üzülmeyin vakti saati var demekki,ben 3 aydır yumurtalık takibindeyim,bu ay klomende kullandım şuan 3-4 günlük gecikme var ama test yaptım tek çizgi çıktı.
Kaç gün gecikince tek çizgi çıktı bi kaç gün snra tekrarlayın belki de daha çok yenidir testte görünmemiştşr inş hamilesinizdir:)Üzülmeyin vakti saati var demekki,ben 3 aydır yumurtalık takibindeyim,bu ay klomende kullandım şuan 3-4 günlük gecikme var ama test yaptım tek çizgi çıktı.
2 gün geçmişti,âmin inş.Kaç gün gecikince tek çizgi çıktı bi kaç gün snra tekrarlayın belki de daha çok yenidir testte görünmemiştşr inş hamilesinizdir:)
Yumurtlama (ovulasyon) testi alın hiç riske atmayın
Ovulasyon testi mi tutmadi yoksa telefonlarda bulunan adet programi mi?cnm benim de yumurtlamam eylülde o programa göre tutmadıyumurta çatlaması , psikolojik ve duygusal durumuna da bağlıymış
Ovulasyon testi mi tutmadi yoksa telefonlarda bulunan adet programi mi?
yook o tutmuyor kesinlikle.. O yüzden ovulasyon testi alınmalı mutlaka :)Telefondaki programım
Peki ovulasyon testini ne zaman kullanmaya başlamalıyım testlerin içinden beş tane çıkıyor yani beş günlük. Ben adetim bittikten kaç gün sonra başlasam testler yeter ve çift çizgi yakalanır?yook o tutmuyor kesinlikle.. O yüzden ovulasyon testi alınmalı mutlaka :)
Ben programi silcem hep yanıltıyo beni cnmcnm benim de yumurtlamam eylülde o programa göre tutmadıyumurta çatlaması , psikolojik ve duygusal durumuna da bağlıymış
Cnm daha yeni bırakmışsın korunmayı olur inş hiç stres yapma ben çok yaptım ve iki yıl bitti isteyeli. Gerçi halen yapıyorum da:)merhaba kızlar ben de , ekim ayında deneme yapacagım .bu ay adetim gecikmeli oldu. adetimin bitmesini bekliyorum .Gecen ay adetime 2 hafta kala korunmayı bırakmıştım .genel muayenemi oldum , folic asidime başladım ama doktorum ovulasyon testi önermedi.aslında ovulasyon testi almamak için kendimi zor tutuyorum ,
sadece 2 günde bir ilişki yeterli dedi .
Hakkımızda hayırlısı ne ise o zaman olsun
Gerçi o da var silmeyeyim o zaman. Ama ovulasyon testi de kullanmak gerek.silme bence , ben oraya da notlar alıorum , ilişki günlerini işaretlersin
Eczaneden mi aldiniz? Eczanedekilerin icinden 5 tane cikiyor cok pahali oluyor.. ben de bilmedigim zamanlar ilk eczaneden almistim 5 tanesine 25 lira para vermistim.. internetten aldigimda 20 ovulasyon 5 gebelik testine 20 tl verdim siz de netten alin.. bende sayi olarak cok oldugu icin adetin 10. Gunu falan basliyorum riske atmamak icin.. 14. Gun cift cizgiyi goruyorum genelde..Peki ovulasyon testini ne zaman kullanmaya başlamalıyım testlerin içinden beş tane çıkıyor yani beş günlük. Ben adetim bittikten kaç gün sonra başlasam testler yeter ve çift çizgi yakalanır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?