Umutlar kasım ayına...

Cok tsk ederim tavsiyeniz icin iyi fikir

Hangi markayı önerirsiniz?

Netten laboquick marka 20 li 6 gebelik testli 20tl ye aldım şimdi. Çok tşkler:)

Evet ben de ayni markayi kullanirim memnunum :) tez zamanda bebişli günlere diyelim ozanan :)

denizce84 merhaba , ovulasyon testi ile ilgili merak ettiğim konular var . bizi biraz aydınlatır mısın ?
çift cizgiyi gördüğünüz gün mü ilişkiye giriyorsunuz ? ertesi gün mü ?
testi hangi saatte yapıyorsunuz ? ilk idrar ya da gece mi ? her gün denemek dogru mu ?

Ben adetin 10. Gunu basliyorum kacirmamak icin.. 14. Gun falan goruyorum cift cizgiyi ( ikisi de ayni koyulukta olacak) sabah ilk idrarda yapmayin kesinlikle.. ogleden sonra 2-3 gibi yapiyorum ben ve her gun yapiyorum.. Silik cizgi gordukten sonra ertesi gunlerde koyulasma olmaya basliyor.. koyu cift cizgiyi gordukten 24-36 saat icinde yumurtlama oluyor o yuzden cift cizgi gunu ve ertesi 2 gunu degerlendirin :)

ben çalışıyorum , iş yerinde o saatlerde nasıl yapıcam ya , akşam saat 19:00 gibi evde oluyorum . o saatte test dogru sonuç verir mi

ben çalışıyorum , iş yerinde o saatlerde nasıl yapıcam ya , akşam saat 19:00 gibi evde oluyorum . o saatte test dogru sonuç verir mi
Tam da merak ettiğim soruları sormuşsunuz:) çift çizgiyi görünce ne zaman ilişki olmalı diye mrk ediyodum. Ayrıca bende akşam altıdan sonra müsait oluyorum akşam yapsak bi sorun olur mu ki

bazi testlerde aksam 20den once yapilmalidir yaziyor ama hic o saate birakmadim.. bu arada test yapmadan 3-4 saat once sivi alimini birakmalisiniz

Bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım fakat birinde dış gebelik oldu birinde kiste dönüştü o yüzden kullanmak istemedim ama mecburen bu ay yıne kullanıcam galiba..
Dış gebelikte beta hcg değeei ne kadar oldu acaba.

Selam bata son 3 gun. Bu ay ilk defa denedik. O nedenle pek umutlu degilim. Kasimda bende aranizda olacagim

Biz de gecen ay geç karar verdik , gecen ay umudum yoktu ama gecikmeli adet oldum , rahim gebeliğe hazırlanıyormuş , ben akışına bıraktım , kendime söz verdim , kendimi takip etmiycem . adetimde gecikince 10 gun olmadan test yapmıcam.
yaşım genç zaten neyi stres yapayım . başbaşa biraz daha vakit geçirelim <3

Bayildim dusuncelerine. Keske bende senin gibi dusunebilsem ( kırmızılari görür görmez uzulecegimden eminim.

Bayildim dusuncelerine. Keske bende senin gibi dusunebilsem ( kırmızılari görür görmez uzulecegimden eminim.

üzülme bence canım yaşın kaç , benm 28 . en az 6 ay deniycem .
Doğru zamanı Allah biliyor , sadece dua ediyorum hakkımda hayırlısı için.
bebekten sonra uıyumak dinlenmek yok , şuan eşinle baş başa vakit geçirme zamanı ,
geçen ay benim ilk denememdi adet olcak mıyım diye cok merak ettim ama ne gerek vardı diyorum şimdi :)
olacagı varsa olur :)

Canim benim yas 24 yaa. Aslinda haklisin. Bu zamanlarin kiymetini bilmeliyiz. Bebekten sonra cok arayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…