umutlar mayisa kaldi diyenlerrr ... !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi egal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
topıgın güzel hatunları ıcınn...

Eklentiler

• $kalpcicegiase9.gif
    23,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $kalp05ep9.gif
    2,4 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Topik hayırlı ve bol hamileli olsun inşallah.. Benim sat 4 nisan.. Gebeliğimi hiç anlayamadan kimyasal düşük yaptım ve hemen regl geldi... yani ben kendimi öyle avutuyorum.. Eğer bi aksilik olmazsa bat 3 mayıs..

çok umutluydum nisan ayı için belirtilerde war gibiydi ama olmadı hayırlısı ile mayısa inş hamile olurum RABBİMİN izniyle

Topik hayırlı ve bol hamileli olsun inşallah.. Benim sat 4 nisan.. Gebeliğimi hiç anlayamadan kimyasal düşük yaptım ve hemen regl geldi... yani ben kendimi öyle avutuyorum.. Eğer bi aksilik olmazsa bat 3 mayıs..

çok umutluydum nisan ayı için belirtilerde war gibiydi ama olmadı hayırlısı ile mayısa inş hamile olurum RABBİMİN izniyle

canlarr inss mayista tutturuz bebislerii hos geldiniz topige.. umutlarim ins karsiliksiz cikmazda mayisa tuttururuzz

kizlarrr simdi cikmam gerekk yarinaa umutlu mayis anneleri icin liste yapcamm .. tarihlerinizi yazarsani sevinirim ((adet tarihi))..

tmm cnmm birakmayiz yazismayii cok haklisin cnmm böyle atismalarda evliligin tuzu biberii öyle degilmiii:)
ZAMAN HERSEYIN ILACI TATLIMM... HERSEYI ZAMANA BIRKALIMM KURBAN OLDUGUM ALLAH BIZIM ICIN EN HAYIRLISINI VERIR::

doğru söylüyon zaman herşeyn ilacı:106:ne diyim başka tuzu biberi derken tartışmalar valla tansiyon hastası oldum :96::96::96:kendim için ne dua ediyorsam senin içinde edicem emin olabilrsin arkadaşım saol desteklerin için

bızde devlette yapdırdık
zaten kutu verıyorlar wc ye gonderıyorlar
wc yerıne eve gıder hemende getırırsınız olur bıter cnm

mayıs listesinde bende olmak isterim nisan adet tarihim 6 nisanyani bugün bitti bu ay ki umudum umarım mayısa adet görmeyiz arkadaşlar büyük umutlarla beklicezzz

saolll tatlimmm .. allahim dualarimizi kabul eylesinn .. artik sende benim dualarim icindesin cnmm...

mayıs listesinde bende olmak isterim nisan adet tarihim 6 nisanyani bugün bitti bu ay ki umudum umarım mayısa adet görmeyiz arkadaşlar büyük umutlarla beklicezzz

cnmm maysin kacinda adet olacaksin???

kızlar merhabalar,dün adet oldum yani bu ay evet mayısı bekliycez,hazır adet olmuşken doktora gidip kontrol mu olsam diyorum off bilmiyorum.Birde bişi sorucam adet olunca idrarında fena halde yanma şikayeti olan varmı bu gebeliği engelleyici birşey mi ki her ay böyle hemde felaket rahatsız edici durumda.Her ay kendime söz veriyorum bu aydda hamile kalamazsam gidicem diyorum ama hep aynı şey.Biraz daha sabret diye diye ooof.

Günaydın hanımlar,

Liste yapıldımı göremedim ben.. 3 mayıs benimki. İnşallah gelmez

SIRA|İSİM|BAT|YAŞ|DURUM
..| | | |
1| | | |
2| | | |
3| | | |
4| | | |
5| | | |
6| | | |
7| | | |
8| | | |
9| | | |
10| | | |
11| | | |
12| | | |
13| | | |
14| | | |
15| | | |
16| | | |
17| | | |
18| | | |
19| | | |
20| | | |
21| | | |
22| | | |
23| | | |
24| | | |
25| | | |

Yardımcı olur inşallah:)

BEBIS ICIN UMUTLA BEKLEYENLER

SIRA​
|
İSİM​
|
SAT​
|
YAŞ​
|
DURUM​

0| pollyanna |3.mayis | |
1| egal | 3.mayis| 19 |
2| nazarboncugum | 4.mayis| |
3| | | |
4| | | |
5| | | |
6| | | |
7| | | |
8| | | |
9| | | |
10| | | |
11| | | |
12| | | |
13| | | |
14| | | |
15| | | |
16| | | |
17| | | |
18| | | |
19| | | |
20| | | |
21| | | |
22| | | |
23| | | |
24| | | |
25| | | |

Son düzenleme:
Ama ama ama niye ben 0 numarayım:26:

Şaka şaka ben oraya numara yazmamıştım, belki besmele ile başlarız diye..

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.acemiliğimi mazur görün lütfen..bende mayısa transfer oldum şimdilik bu kadar bilglendireyim,kendim hakkında bilgiler vereceğimmm...

SIRA​
|
İSİM​
|
SAT​
|
YAŞ​
|
DURUM​

0| pollyanna |3.mayis | |
1| egal | 3.mayis| 19 |
2| nazarboncugum | 4.mayis| |
3| | | |
4| | | |
5| | | |
6| | | |
7| | | |
8| | | |
9| | | |
10| | | |
11| | | |
12| | | |
13| | | |
14| | | |
15| | | |
16| | | |
17| | | |
18| | | |
19| | | |
20| | | |
21| | | |
22| | | |
23| | | |
24| | | |
25| | | |

Eki Görüntüle 174178

SIRA​
|
İSİM​
|
SAT​
|
YAŞ​
|
DURUM​

1| pollyanna |3.mayis |27 |
2| egal | 3.mayis| 19 |
3| nazarboncugum | 4.mayis| |
4| | | |
5| | | |
6| | | |
7| | | |
8| | | |
9| | | |
10| | | |
11| | | |
12| | | |
13| | | |
14| | | |
15| | | |
16| | | |
17| | | |
18| | | |
19| | | |
20| | | |
21| | | |
22| | | |
23| | | |
24| | | |
25| | | |

Ayy canım benim kendimi ilk sırada görmek beni çok şaşırttı.. teşekkür ederim.. Rabbim inşallah tüm isteyenlerin önce göbeğini sonra kucağını doldurur. AMİİNN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…