Topik hayırlı ve bol hamileli olsun inşallah.. Benim sat 4 nisan.. Gebeliğimi hiç anlayamadan kimyasal düşük yaptım ve hemen regl geldi... yani ben kendimi öyle avutuyorum.. Eğer bi aksilik olmazsa bat 3 mayıs..
çok umutluydum nisan ayı için belirtilerde war gibiydi ama olmadı hayırlısı ile mayısa inş hamile olurum RABBİMİN izniyle
tmm cnmm birakmayiz yazismayiicok haklisin cnmm böyle atismalarda evliligin tuzu biberii öyle degilmiii:) ZAMAN HERSEYIN ILACI TATLIMM... HERSEYI ZAMANA BIRKALIMM KURBAN OLDUGUM ALLAH BIZIM ICIN EN HAYIRLISINI VERIR::
saolasın canım ya...umarım dediğn gibi olur..seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah....ama burda öyle tüp bebek merkezi falan yok yani devlet hastanesinde yaptırmk zorundayız inş olur evden almak olur:18::18::18::18::18:
doğru söylüyon zaman herşeyn ilacı:106:ne diyim başka tuzu biberi derken tartışmalar valla tansiyon hastası oldum :96::96::96:kendim için ne dua ediyorsam senin içinde edicem emin olabilrsin arkadaşımsaol desteklerin için
mayıs listesinde bende olmak isterim nisan adet tarihim 6 nisanyani bugün bitti bu ay ki umudum umarım mayısa adet görmeyiz arkadaşlar büyük umutlarla beklicezzz
saolll tatlimmm .. allahim dualarimizi kabul eylesinn .. artik sende benim dualarim icindesin cnmm...
cnmm maysin kacinda adet olacaksin???
Ama ama ama niye ben 0 numarayım:26:
Şaka şaka ben oraya numara yazmamıştım, belki besmele ile başlarız diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?