kizlarr yaa nerdesinizzz??? bende kist varmisss umudum iyice tükendi yaniii .. hayirlisi bakalimm amaa artik bebisten vazgectimm birsey yapmiycam artik bebiss icinn kafam cok dolduu bebis fikrini aklimdan atip normal yasamak istiyorumm ama herseferindfe gene aklima geliyorr napmam gerekk acepp???
o fikir kafadan bi türlü atilamiyor.. umutla calimalara devammayisda konu atlicaz insallah.. bende hamileyimmmm diye bagircaz.. yumurtayi yakalariz da insallah kacmadan
aminn canimmmm aminnnn...
Amin amin insallahh... egal cnm sen almayada misin?
ewett cnmm . almanyadann .. sendemi almanyadamisinn .. kesin egal yazisini gördün anladinn
eveeettt benim adim regen türkcesiben de almanyadayim Frankfurt yakininda Giessen.. sen nerdesin?? yakinlardaysan gel bana yemege
canm ben duisburgtayiimm uzakkkyakin olsaydik tanisirdik gezerdikk
ilk korunmasız ayımızda sonuc negatif bu sabah regl olmusum benimde umutlarım mayısa kaldınapalım Rabbim herseyin hayırlısını versin.... elbet bizde bebişlerimizi kucağımıza alıcass kıslar pess etmek yok Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapar inş.....:128:
yaaa amann sanssizim ben yaa zaten sansli olsamm almanyanin ortasina ama insanin olmadigi bi yere düsmezdim.. gercekten cok uzak.. tek bi tane arkadasimvar, bikac da tanidik.baska da kimsem yok, akrabam bile!! yakin olsaydik keske, kesin gezerdik birlikte bayilirim gezmeye ..
tatlim ilk ayda tutmuyo genelde bende de olmamistibi acamilik hali sanirim. ama benim bi tesbitim var bak bebegi istemeyince oluyo.. bi tanidik var istemeden hamile kaldi gitti aldirdi tam 40 gün sonra yine hamile oldugunu ögrendi biz o kadar ugrasiyoruz olmuyo, adamlar kürtajdan hemen sonra tutturuyo.. yani neymis?? istemiyomusuz..
umtlarim mayisa kaldi ne zormu hamile kalmak yaaa.. televizyonda millet catir catir doguryorr.. basta korunmustuk bide hemen hamile kalmamak icin.. inss bu ay umutlarim bosa cikmazzz canlarr.. baskaa umutlari mayisa kalan arkadaslar yokmuuu acepp????
BEBIS ICIN UMUTLA BEKLEYENLER
Eki Görüntüle 174377
SIRA|İSİM|SAT|YAŞ|DURUM
1| pollyanna |3.mayis |27 |
2| egal | 3.mayis| 19 |
3| nazarboncugum | 4.mayis|24 |
4| | | |
5| | | |
6| | | |
7| | | |
8| | | |
9| | | |
10| | | |
11| | | |
12| | | |
13| | | |
14| | | |
15| | | |
16| | | |
17| | | |
18| | | |
19| | | |
20| | | |
21| | | |
22| | | |
23| | | |
24| | | |
25| | | |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?