umutlar mayisa kaldi diyenlerrr ... !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi egal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BEBIS ICIN UMUTLA BEKLEYENLER

Eki Görüntüle 174377

SIRA​
|
İSİM​
|
SAT​
|
YAŞ​
|
DURUM​

1| pollyanna |3.mayis |27 |
2| egal | 3.mayis| 19 |
3| nazarboncugum | 4.mayis|24 |
4| | | |
5| | | |
6| | | |
7| | | |
8| | | |
9| | | |
10| | | |
11| | | |
12| | | |
13| | | |
14| | | |
15| | | |
16| | | |
17| | | |
18| | | |
19| | | |
20| | | |
21| | | |
22| | | |
23| | | |
24| | | |
25| | | |

Son düzenleme:
kizlarr yaa nerdesinizzz??? bende kist varmisss umudum iyice tükendi yaniii .. hayirlisi bakalimm amaa artik bebisten vazgectimm birsey yapmiycam artik bebiss icinn kafam cok dolduu bebis fikrini aklimdan atip normal yasamak istiyorumm ama herseferindfe gene aklima geliyorr napmam gerekk acepp???

o fikir kafadan bi türlü atilamiyor.. umutla calimalara devam mayisda konu atlicaz insallah.. bende hamileyimmmm diye bagircaz.. yumurtayi yakalariz da insallah kacmadan

ewett cnmm . almanyadann .. sendemi almanyadamisinn .. kesin egal yazisini gördün anladinn

eveeettt benim adim regen türkcesi ben de almanyadayim Frankfurt yakininda Giessen.. sen nerdesin?? yakinlardaysan gel bana yemege

ilk korunmasız ayımızda sonuc negatif bu sabah regl olmusum benimde umutlarım mayısa kaldı napalım Rabbim herseyin hayırlısını versin.... elbet bizde bebişlerimizi kucağımıza alıcass kıslar pess etmek yok Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapar inş.....:128:

canm ben duisburgtayiimm uzakkk yakin olsaydik tanisirdik gezerdikk

yaaa amann sanssizim ben yaa zaten sansli olsamm almanyanin ortasina ama insanin olmadigi bi yere düsmezdim.. gercekten cok uzak.. tek bi tane arkadasimvar, bikac da tanidik.baska da kimsem yok, akrabam bile!! yakin olsaydik keske, kesin gezerdik birlikte bayilirim gezmeye ..

tatlim ilk ayda tutmuyo genelde bende de olmamisti bi acamilik hali sanirim. ama benim bi tesbitim var bak bebegi istemeyince oluyo.. bi tanidik var istemeden hamile kaldi gitti aldirdi tam 40 gün sonra yine hamile oldugunu ögrendi biz o kadar ugrasiyoruz olmuyo, adamlar kürtajdan hemen sonra tutturuyo.. yani neymis?? istemiyomusuz..

ewett canimm ya kesin gezerdikk.. benim de senin durumundan farkli degill cnmm... yanlizim dostlarim yanlizim yanliz

sannaa cokkk katiliyorummm tatlim .. neymisss istemiyormusuzzz .. neymiss hemen hamiss kaliyormusuzz

evet tatlım doğru sölüyosun da gelde şu işi yüreğime anlat napim işte cok istiyorum .... aklımdan cıkmıyokiii dilim istemiyorum desede kalbime laf anlatamıoo napalım sekerim Allah gönlümeze göre versinn İNŞALLAH

insallah Allahim en kisa sürede bize de nasip et nolurrr yaa rüyamda ucusan biberonlar görüyorum

aynen yahu bu kadar zor olacagini bilsem 2 yil korunmazdim :))) bu ne ya :))) na nazli bebeklerimiz olacakk :)) ama bu ay olacak icimden öyle geciyor :)) rüyamda bu aya denk geliyor :))) umarim isteyenlerin bu ay yüzü güler :))

benide ekleyin buraya.. 11 mayista reglim gelecek..yas 24

egal beni de ekle o zaman 9 mayis, yas 23 bekliyorum.. tutturanlari listeden atariz kalanlar devam eder

BEBIS ICIN UMUTLA BEKLEYENLER

SIRA​
|
İSİM​
|
BAT​
|
YAŞ​
|
DURUM​

1| pollyanna |3.mayis |27 |
2| egal | 3.mayis| 19 |
3| nazarboncugum | 4.mayis|24 |
4| regen |9.mayis | 23|
5| simarik34 | 11.mayis|24 |
6| | | |
7| | | |
8| | | |
9| | | |
10| | | |
11| | | |
12| | | |
13| | | |
14| | | |
15| | | |
16| | | |
17| | | |
18| | | |
19| | | |
20| | | |
21| | | |
22| | | |
23| | | |
24| | | |
25| | | |

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…