bugün ovulasyon testim pozitif cikti sonunda..
fakat libidom sifir(
bugün ovulasyon testim pozitif cikti sonunda..
fakat libidom sifir(
canım bende yapıyorumda merak ettim kaçıncı günde pozitif çıktı? benim 9 da başladı 10 da pozitif çıktı çok koyu olmasına rağman eşit değil çizzgiler ama. bugun 13. gün ve tek çizgiye döndü ne yapsam bıraksammı test yapmayı acaba ?
bu arada libido artık bende hep sıfır bi görev aşkıyla gidiyoruz bakalım. çok sık ilişki yapmaktan artık libido yerlerde
aaaa o kadar bekle yumurtlamak icin sonra libido engeline takil.. bosver libido felansen söyle afrodizyak etkili biseyler ye biraz da kavak yelleri, kücük sirlar izledi mi tamamdir saka bi kenara yumurtacik hepi topu 24 saat yasiyo.. kacirma firsati..
deneyecegim(
yalniz bugünbeyaz akintimla birlikte cok az kan geldi acaba yumurtladigimdan mi ..
deneyecegim(
yalniz bugünbeyaz akintimla birlikte cok az kan geldi acaba yumurtladigimdan mi ..
herkese merhaba................ bende nisan ayındaki umudumu kaybettim. test yaptırdım 0.5 çıktı. mayısta düzenli bir sevişme takvimi çıkarmamız lazım
kızlar bende her ay ha bu ay oldu ha obur ay derken 4 ayı gecırdım bakalım umudum nısana kaldı bat 11 nısan ama ben 15 ıne kadar beklemeden test asla yapmıcam yapınca kaptırıyorum cunku kendımı bıde bellırtıler o yone kayıyo kendımı kandırmaktan vallahı bıktım....
valla cok haklisin belirtiler tuttukca insan daha cok umutlaniyo sonra ki hayal kirikligi daha kötü oluyo... bilmiyorum ama bazi kadinlar daha kolay hamile kaliyo sanirim..biz neden tutturamiyoruz ki acaba???
kafaya taktigimizdann canim.. yAa rahatbirakalim kendimizi milletin nasil oluyo bizimde zamani gelince olur deyip birakalim valla ben 1 kac aydir öyle yapiom tatlimm :))
öff o ovulasyon sorunu bendede vR TOPLU SEKILDE 40 TANE ALDIM ILK AY HEP DOGRUYU GÖSTERDI SIMDI KULLANIYORUM HEP BIR HAFTADIR BELIRGIN cift cizgi hep ayni gerci bugün hafif fitmeye baslamis ama deli oldum yaaa hangi gün diee benim herifte derman kalmadiii
13.günde ,28 günde bir döndüm.. sen kac günde bir regleniyorsun daha az günde ise dogrudur 9.günkü testin..
aklını bulandırmayım ama gebelik varsada hep çift çizgi çıkıyomuş.
valla ben 24 tüm. son seferler saptı. 27 oldu sonra 26 oldu. bu ay kaç olur bilmiyorum. birde adetin ilk gününü sayıyomusunuz mesela ben 13 nisanda regl başladı 14,15 diye gidiyorum. ilk günü saymıyorum. eğer sayılıyorsa benim 1 gün daha ileri atar. 10 değilde 11,gün olur çift çizgim. birde acaba gebelikte döllenmeden hemen sonra kasıklarda batma olurmu aceb yoksa ben yine psikopatamı bağladım
cnmm ama ben hamilelik testi yaptim ama negatif ama ovulasyon testi pozitiff bende hamilelik testi negatif diye umudu kestimm .. 1hafta var daha adetime sivilcemde ciktiii yaniii hayallerim yerlerde geziyorbence cnmm hemen belli olmaz daha yurtlamani agrisi vardir belkii benim bildigim kadariyla adette 4 gün yada 1 hafta kala belirtiler basliyor--
eevet cnmm bazi kadinlarin yumurtladigi zaman cok az kan geliyormus duymustumm. benimde yumurtlama zamaninda cok agrim olurr.. bu firsati kacirma derim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?