polisliği düşünürseniz polis olun.zira çevremdeki polislerin %80 i hep başka meslekten gelmeMrb kizlar... benim derdim:iş!! Mimarim ben ve 2 senedir işsiz gibiyim. Küçük bir şehir olan memleketimize geldik 2 sene önce. Ilk sene durmadan iş aradım, belediyelere başvurdum, özel ofislere baktım ama yok.. ocak ayında daha fazla dayanamadim ve korka korka ofis açtım. Korka korka diyorum çünkü Suriye olaylari dolayisiyla bu şehirde işler pekte yolunda gitmiyor... ya da benim şanssızlığım bilmiyorum artık... ve şuan ofisim olmasına rağmen bir düzgün işim yok... kpss'ye girdim ama ofis ve ders ayni anda pek yürümedi ki bugün sonuçlardan atanamayacagim bir puan aldığımı öğrendim. Ve inanin moralim çok bozuk... artik o kadar üstüste geldi ki herşey umudum kalmadı sanki... napacagimi bilmiyorum... kafayı yemek üzereyim...
kadın niye polis olsun ya mimarkenpolisliği düşünürseniz polis olun.zira çevremdeki polislerin %80 i hep başka meslekten gelme
polis olmak cok kolay.yorumumu tamamen okumadınız sanirim.% 80 başka fakülte mezunu atanamadiklari icin polisliği tercih etmişler.onlar nasil olmuş sa konu sahibide olabilir.ki cümleme düşünürseniz diye başladım.kadın niye polis olsun ya mimarken
Ben mimarlık son sınıfa geçtim. Mezun arkadaşlarım düşük de olsa ise giriyorlar tabi aldıkları paradan memnun değiller ama tecrübe edinene kadar dayanıyorlar . küçük bir yer olduğu için mi bulamıyorsunuz acaba yoksa rahat bi şekilde bulursunz biraz büyük illerdeMrb kizlar... benim derdim:iş!! Mimarim ben ve 2 senedir işsiz gibiyim. Küçük bir şehir olan memleketimize geldik 2 sene önce. Ilk sene durmadan iş aradım, belediyelere başvurdum, özel ofislere baktım ama yok.. ocak ayında daha fazla dayanamadim ve korka korka ofis açtım. Korka korka diyorum çünkü Suriye olaylari dolayisiyla bu şehirde işler pekte yolunda gitmiyor... ya da benim şanssızlığım bilmiyorum artık... ve şuan ofisim olmasına rağmen bir düzgün işim yok... kpss'ye girdim ama ofis ve ders ayni anda pek yürümedi ki bugün sonuçlardan atanamayacagim bir puan aldığımı öğrendim. Ve inanin moralim çok bozuk... artik o kadar üstüste geldi ki herşey umudum kalmadı sanki... napacagimi bilmiyorum... kafayı yemek üzereyim...
Mrb kizlar... benim derdim:iş!! Mimarim ben ve 2 senedir işsiz gibiyim. Küçük bir şehir olan memleketimize geldik 2 sene önce. Ilk sene durmadan iş aradım, belediyelere başvurdum, özel ofislere baktım ama yok.. ocak ayında daha fazla dayanamadim ve korka korka ofis açtım. Korka korka diyorum çünkü Suriye olaylari dolayisiyla bu şehirde işler pekte yolunda gitmiyor... ya da benim şanssızlığım bilmiyorum artık... ve şuan ofisim olmasına rağmen bir düzgün işim yok... kpss'ye girdim ama ofis ve ders ayni anda pek yürümedi ki bugün sonuçlardan atanamayacagim bir puan aldığımı öğrendim. Ve inanin moralim çok bozuk... artik o kadar üstüste geldi ki herşey umudum kalmadı sanki... napacagimi bilmiyorum... kafayı yemek üzereyim...
Inanin kafaya takmamaya çalışıyorum ama artık hicbirseyden zevk alamıyorum, gülemiyorum, mutlu olamıyorum. Bir çıkış yolu arıyorum sürekli ve her defasinda eller bomboş kalıyor... ciddi anlamda yoruldum...Ecel yaklasmadan rizik kesilmez. Guclu olun zorluklar ust uste gelmis ve Allah kolaylik versin.Memuriyet icin yasiniz musait oldukca umudunuzu koruyun. Yan gelirler emek ister ve sizi mutlu edecek bir seyleri secin.
Mumkunse bu ruh halinizden kurtulmak icin bi yerlere gidip kafanizi dagitin.Elbet bi kapi acilacaktir onunuze.
Inşallah canım. Insallah olur...Umarım hayırlı bir işin olur
Sorun şu ki eşim memur ve başka bir şehire gitmeyi düşünmüyor memleketimizdeyiz diye. Bana kalsa çoktan gitmiştim bu şehirden...Isinizi yapabileceginiz baska bir sehre tasinmak da secenek olabilir. Buradaki tercih isinizimi cevrenimizi. Eger illaki bu isi yaoacan diyorsaniz baska bir sehirde sansinizi deneyin
Memurluk degildi aslinda derdim hatta son çaremdi diyebilirim. Daha önce büyükşehirde 5 yıl çalıştım. Deneyimliyim yani. Ama özelde olmayınca son çare memurluga bakayim dedim o da zaten olmadı...Canım inan bi cok genç seninle aynı durumda.bende ogretmenim atanamadim.evlendim sinav hazırlanim diye çocuk yapmayi erteledim.eşim memur maddi sorunumuz yok ama o diploma bosa mi diyorumhic biseyden zevk almıyorum.seni cok iyi anliyorum kendi işin i yapmak istiyorsun ama malesef umutlar tükeniyor artik memur alimlari bitaz daha az.hayırlısı olsun hayatini ertleme dicem ama ne kadar desemde bende ayniyum ins hersey gönlünce olsun
Bugun yarama tuz basan konular ust uste. Cok dertliyim cok.
Sonumuz öyle görünüyor...maalesef.Ablacım küçük şehirde mimarlık bürosu olmuyor. İş bulabileveğiniz büyük şehre taşının.
Haklısınız... Hatta babam da aynı şeyleri söylüyor bana.. evet şükür sebebi hepsi benim için.. ama bir dönüp bakınca mesleğim olmasına rağmen birşey yapamamak, sınıf arkadaşlarımın neler yaptığını görüp benim yerimde saymam... off işte bilemiyorum. Açıkçası nasıl davranacağımı da şaşırdım, nasıl hissedecegimi de...Seni cok iyi anliyorum cunku bende gulmeyi icten bir sevgiyi unuttum duygusuzlasiyorum insanin umudunun kalmamasi cok kotu oluyor.
Fakat hayat bazen bir yerden alip bir yerden veriyor.Ben bir de yalnizim bekarim..
Eger esinizle iyiyseniz cok maddi problemeniz yoksa iyisiniz cunku burada meslegini eline alan ama yalnizliktan ya da cocuk sahibi olamamaktan aci ceken insanlarda var bir bebeginiz olucaksa bu da cok guzel bir sey hayat cok yonlu calismak sevgili es olmak anne olmak bu duygularin hepsinin yeri ayri ve guzel siz bunlarin tadini cikartin ilerde anne olurken ne kadar stres yapmisimda o anlari kacirmisim demeyin..
Al benden de o kadar...Bugun yarama tuz basan konular ust uste. Cok dertliyim cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?