Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:mymeka: ne ilgisi var sen onlardan ne kadar yüksektesin biliyonmu böyle söyleme cuma vakti

ya biliyorumda dayanması zor işte:çok üzgünüm:inancım sonsuz hamile kalamamam o kadar koymuyo bana çünkü bibliyorum verende Allah alanda benim için hayırlı vakti yanlız o bilir.

sağol bizde seni seviyoruz ama bebek olsa ne iyi olur değilmi evimiz neşelenirdimafoldumben

evet canım tabi biz istemezmiyiz ama napalım olmuyo nasip değil olmadığı içinde hayattanmı küselim hayat devam ediyo eşlerimizin sağlığı yerinde olsun o da olur be güzelim:asigim:

kızlar ben yemeğe çıkıyorum cuma günleri erken çıkıyorum biliyosunuz 12:30 da burada olurum inş. görüşürüz canlar.

hiçde tatlı değil bizimki daha tatlı olacak off ya ağlamayı bırakın bu zaman kadar ağladınız dimi şimde bebeğiniz var sanki beni sinir etmeyin aa gencsiniz olur allah büyük

aman siz ağlayın kendinize zarar verin bakayım başınız göğe ercekmi siz devam edin ben geliom bi evi toplayayım sanki umut yok bak sonra allah korusun rabbim öle bişeylen imtihan ederki tek derdimiz bu olsun dersiniz kızlar bak burda bi komşumuz var adamla kadının 8 sene bebeği olmamış 8 sene sonrasında 4 tane oğlu oldu kadın 5 ciye hamileydi adam kanser olmuş tedaviler ameliyatlar fayda etmedi adam sonra gecen ay vefat etti ve karısı o gün 5 ci cocuklarını dünyaya getirdi bunları görün halinize şükredin

bu topiklerde bi kadın vardı 3 sene evliydi bebeği olmuyodu 3 cü senenin sonunda kadının koçası vefat etti ve kadın o ay hamile olduğunu öğrendi oysa 3 sene boyunca bebek için ne mücadeler vermişlerdi ne o bebek ozaman olsaydı ne o yuva yıkılsaydı kızlar rabbim kimseye sebebsizce imtihan etmez kendinizi toplayın zeynom sen tedavidesin daha umutlu ol bune ya eminem sende tedavidesin bak aşılama düşünüyosunuz allah büyük canlarım

mafoldumben burda selah veriliyo canım innşaallah bizimde olacak Allah sağlık versin değilmi hepsi geçer Allah eşimize ailemize sağlık versin

canım bunu anlatmaya calışıyodum bunları size anlatmayacaktım ama baktım ne desm nafile anlatayım dedim canım olur bırak hayırlısıylan hayırlı zamanda gelsin sen nie kafana takıyon bide tedavidesin allaha bırak eğer bu bebek bu tedaviylen olmassa üzülme canım bi sebebi vardır eğer olursada allahımın sana bi hediyesi canım yaşadıklarının bi ödülü sen inançlı ol canım gerisi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…