Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:dilcikar: ne çekemiycem yaa pörsümüş adamı :jeyyar::roflol::roflol:

belli pörsümüş valla hala öle yakışıklı cadı kaynana bi kıskanıyo köye gedecek dioki kayınpederiniz size emanet bakın ben gelene kadar bende diomki sen git ben 3 cüsünü getircem adamda maşallah bu yaşta 2 cocuk biri 7 biri 6 hıh :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

yok kız umrumda değil aman işim yokda onumu düşüncem sıkıldım hakkaten bana ne oluyo artık bebek içimi yakmıyo umrumda değil ben bile şaşırdım

kızlar dün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı benden çok sonra evlendi evleneli 1 sene olmamıştı hamile kaldı şimdide doğurdu ve sık sık görüşüyoruz kızlar napıcam ben ya kendimi çok kötü hissediyorum gelde sigara içme şimdimafoldumbenkendimi o kadar işe yaramaz hissediyorumki:çok üzgünüm:

canım nie öle diyon vardır bir hayır bundada canım alışmamız gerek artık böle olmuyo sırf bebek için hayatımızı zehir ediyoz bi yerden başlamamız gerek bak buunca zaman oldu artık normal bişey gibi karşılamamız gerek bitanem olur rabbim dermansız dert vermesin ya şöle bişey olsaydı bak düşün kesin cocuğunuz olmayacak deselerdi ne bilim sende hiç yuömurta eşinde hiç sperm olmadığını düşün ve haline şükret bi umut var biz her ay beklioz bitanem allahım büyük bak ben biraz artık kabullendim umut allahtan her ay hergün beklicem cünkü bi umut var rabbim beterinden korusun :Saruboceq:

kızlar hayat devam ediyo bi bebek için hayatımızı mahvedmiyelim hayat güzel e koçişlerimizde cok şükür iyiler aman koçişimide ailemide yaşamayıda seviom sizleride tabi canlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…