Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar sıcaklar bastırdı valla baya off şu anda denizde olmak vardıya:smiley-cool:

esinte hoşgeldin canım nasılsın.

canım iyi değilim canım sıkkın bide bu sıcaklar off ya sabah serindi bi güneş actı sen nasılsın canım sigara kaçamağı ypamışsın ama iyi yapmışsın birden bırakma yavaş yavaş daha kolay olur hayırlısı

aman deniz diye ölüyon haaaaa kötükedihüso
e okadar istiyıosan git kıss ne duruyon

ben sadece bebek için öldüm hayatımdan vazgectim denize sadece serinlemek için zeyno canım biz burda yanımızda eşimiz olmadan denize gitmeyiz tehlikeli yerler e adamda işini bırakamaz hafta içi yarınzaten gitceğiz cadı

o topikte dursun öle yaa boşver hatıra kalır öle arada bakarız

alıştım valla sabah heralde ilk orayı acarım

kız mahvoldum içmeyince fenalık geçirdim resmen yavaş yavaş bırakmak daha iyi olacak benim için.seni niye canın sıkkın bişey mi oldu.

kız mahvoldum içmeyince fenalık geçirdim resmen yavaş yavaş bırakmak daha iyi olacak benim için.seni niye canın sıkkın bişey mi oldu.

evet yavaş yavaş bırak daha iyi bünyen içinde bi kere alışkanlık yapmışsın benim annemde önceleri sık içerdi şimdi günde bitane içiyo içmediği gün aramıyo yanında biri içse içiyo ama eskisine göre daha iyi şimdi maşşallah ya canım bilmiom heralde havalardan sıkılıyomn

biliyorum esintem canım benim hepimiz o sıkıntılı durumdayız
sizin orda nem varmı bizim burda yok kuru sıcaklık var

evet daha kötü nem bide sıcaklık deniz hemen kapımızın yanı bide evim yüksek allaha şükür biraz olsa serin tek sorun evim son kat ama catımız yok o kötü oluyo kayınpederim yok neymiş ev yapcakmış yapsında kurtulam

zeynom pardesü alcakmışsın pardüse kullana biri olarak tuğba markasını al ben cok memnunum canım bide bu sezon lacivert beyaz moda denizci yanı cok şık duruyo ben aldım cok şık herkes böle hayranlıkla bakıyo

:roflol::roflol::roflol:

örnek alın kaynanamdan 6 üveyden 2 o yaşlı haliylen ya biz tembeller ben eşime diomki hiç babana cekmemişsin bak adam maşşallahı var babanın kız kaynananın kordonlarını bağlatmış sezaryanda kaynana hala dioki ben yapcam kordonları actırcam kıss bize nispet yapıyolar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…