hayır canım niye kızıyım herkes ne anlarsa anlasın size hesap vermiycem Allaha vericem
içim çok rahat yanlış anladığımı yazdım zaten gerisi boş
hayır yani gülünce ne oluyoki onu anlamadım yanlış anladığım için güldüm kendime kimseye gülmedim ben
canım eminem topik için çok teşekkür ederim rastgele girdim bi baktım seninmiş evet arkadaşım umutlar tükenmesin tükenmemeli de zaten hayırlı ugurlu olsun artık burdayız akşam konuşabilirim eşim evde şimdi o varken nette takılmak olmuyor çünkü........ sonra okurum kim ne yazmış diye ..........hadi bakalım burada ilk açılışı kim yapacak
senin beyzanın zeynebin aleynanın esintenin ah kalbimin kısacası hepinizin kışa varmadan hamile kalmasını diliyorum istiyorum her daim dualarımdasınız canlarım
ya insanlık hali bi anda hayırlı olsun zeynep okudum ne var bunda sonra özel mesaj attımki aleyna ne hayırlı olsunu ben anlamadım diye oda bana sıkıntın hayır olsun dedi bende ona güldüm aman bende yanlış okumuşum bu kıs neye hayırlı olsun diyosa dedim güldüm
bunda kızacak bişi görmüyorum ben sonra bana gülmen çok yanlış deyince bende sinirlendim nasıl anlarsan anla dedim zaten sürekli yanlış anlaşılıyorum dedim
sonra bana kırıcı oluyorsun dedi
burda kırrılan benim sana ben kırıcı bişi asla demedim dediysem yazılı çıkar okusun herkes
başka daha napıyım ya kendimi düze çıkarmak için namazımı bile kılamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?