Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sen kalbi temiz bi insan sın ama bazen konuşmaların kırıcı oluyo

böyle dediyim için bna kızma lütfen

kızlar hadi boşverin gitsin bugün hepimizinde üstünde bi ağırlık bi sıkıntı var birbirimize çatmalayalım.

aleyna zeynepte yanlış okuduğunu söylemiş ve kusura bakma demiş hadi uzatmayın artık.

hayır canım niye kızıyım herkes ne anlarsa anlasın size hesap vermiycem Allaha vericem
içim çok rahat yanlış anladığımı yazdım zaten gerisi boş

zeynep sende ne herkesi katıyon şimdi kimse sana hesap sormuyo kimse kimseye hesap vermek zorunda değil tabi ama kırıcı olmayalım lütfen.

aaaaaaaaa zeynep özel mesaj atan sensin bikere bende sana cevap verdim

yanlış yapıyosun demedim yanlış bişeymi dedim dedim

üstelerim çünkü konuştuguma gülüyosun sende olsan aynı tepkiyi verirsin

sen özür diledin özel mesajda kapattık ama sen burdada sürdürüyosun

canım eminem topik için çok teşekkür ederim rastgele girdim bi baktım seninmiş evet arkadaşım umutlar tükenmesin tükenmemeli de zaten hayırlı ugurlu olsun artık burdayız akşam konuşabilirim eşim evde şimdi o varken nette takılmak olmuyor çünkü........ sonra okurum kim ne yazmış diye ..........hadi bakalım burada ilk açılışı kim yapacak
senin beyzanın zeynebin aleynanın esintenin ah kalbimin kısacası hepinizin kışa varmadan hamile kalmasını diliyorum istiyorum her daim dualarımdasınız canlarım

hayır yani gülünce ne oluyoki onu anlamadım yanlış anladığım için güldüm kendime kimseye gülmedim ben

sen gülünce noluyo biliyomusun aleynanın söylediği şeyle dalga geçmiş oluyosun aslında onunda söylediği hayır olsun cümlesini günlük yaşantıda hep duyarız ve bu gerçekten gülünecek bişey değil kızma bana seni yargılamak için söylemiyorum bunları gerçek olduğu için söylüyorum.

okuyamadım ama konuyuda bilmiyorum da tartışmalar olmuş yapmayın kızlar ilk yazılarımız umutla dolmalı pozitif olmalı ki bu bebek yapma masalı mutlu sonla bitsin Allaha emanet olun

hepimize hayırlı olur inş. bu topik seninde dediğin gibi bu yaz hepimiz hamile kalırız inş. Allahın izniyle neyse sonra konuşuruz artık eşin evdeyken konuşmak olmaz tabi.

ay zeynep ben seninle baş edemem canım namazını kıl bende kılmaya kalkıyorum zaten bu mübarek günde şu konuştugum şeye bak ya

sonuçta ben seni düşünerek bi cümle kurdum ama kurmaz olaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…